Horoscop zilnic 27 iulie, luni: Ce ţi-au pregătit astrele pentru începutul de săptămână

Zi de luni destul de buna pentru majoritatea nativilor zodiacului, chiar daca apar o serie de evenimente care i-ar putea da peste cap pe unii dintre ei.
Romania TV
27 iul. 2015, 06:01
Horoscop zilnic 27 iulie, luni: Ce ţi-au pregătit astrele pentru începutul de săptămână

BERBEC – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Totul pare complicat pentru Berbeci pentru ca oamenii din jurul lor cu care interactioneaza indeaproape le ascund niste informatii vitale. Nativii din Berbec au de rezolvat o problema personala, poate de familie, poate amoroasa, dar din pacate nu reusesc sa-si faca un plan tocmai pentru ca stiu s-ar putea sa existe anumite informatii pe care ei nu le detin.

TAUR – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Taurii se folosesc de tenaticatea lor pentru a rezolva o situatie foarte stresanta. Mijloacele pe care le aleg pot fi insa deranjante pentru anumite persoane din cercul lor profesional. Nativii din Taur ar trebui sa analizeze la rece daca merite sa rezolve o probleme cu mijloace care ar putea genera tensiuni pe termen lung in mediul profesional.

GEMENI – horoscop zilnic 27 iulie, luni

In mod surprinzator, Gemenii bat in retragere astazi in momentul in care se afla in fata unei dispute deschise cu o persoana de mare influenta profesionala. De regula, ar fi pornit la atac fara nicio teama, insa de data asta cantaresc cu atentie tensiunile si dinamica de la locul de munca. Foarte bine fac caci nu este momentul sa puna paie pe foc, chiar daca au sau nu dreptate. Mai bine asteapta sa se calmeze spiritele si apoi sa “atace” cu argumente.

RAC – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Racii sunt de neoprit astazi. Chiar daca cineva apropiat se poarta urat cu ei, ranindu-le sentimentele, Racii nu sunt dispusi sa lase absolut nimic sa ii devieze de la calea aleasa. Au un plan foarte clar in minte si o sa-l duca la capat fara doar si poate! Trebuie totusi sa se pregateasca, la un moment dat, pentru o cadere emotionala caci taria de care dau dovada azi o sa-i consume energetic profund, iar acest lucru o sa se vada zilele urmatoare.

LEU – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Leii dau dovada de o curiozitate iesita din comun. Se axeaza mai mult pe dezvoltarea relatiilor personale decat pe munca, interactionand activ si energic cu persoanele din jurul lor. Desi initial poate parea ca pierd vremea profesional, intarirea anumitor relatii o sa aiba efecte benefice asupra muncii lor, dar si asupra vietii lor personale!

FECIOARA – horoscop zilnic 27 iulie, luni

Fecioarele isi pun azi la lucru toate aptitudinile pentru a ajuta un prieten foarte drag sau o ruda apropiata. Ziua de azi nu este despre ei, ci despre a scapa din probleme pe cineva foarte apreciat. Chiar daca ar putea sa fi mustrati spre final de zi ca si-au neglijat responsabilitatile curente, nativii din Fecioara vor incheia ziua impacati cu sine si impliniti pentru ca au facut o fapta buna.

Continuarea pe Lyla.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!