HOROSCOP 27 mai 2014: Se înmulţesc problemele financiare

HOROSCOPUL ZILEI de 27 mai 2014. RomaniaTV.net îţi prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014 – HOROSCOPUL ZILEI de 27 mai 2014 de pe site-ul eastrolog.ro :
Alina Costache
27 mai 2014, 03:25
HOROSCOP 27 mai 2014: Se înmulţesc problemele financiare

HOROSCOP 2014 27 mai Berbec:  Se pare ca nu aveti chef de vorba cu nimeni si va lipseste inspiratia. Ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri, precum si calatoriile lungi. Puteti avea succes in activitatile casnice. Va sfatuim sa nu faceti nici un fel de speculatii, pentru ca exista riscul sa intrati in conflict cu autoritatile.

HOROSCOP 2014 27 mai Taur:  Aveti multe probleme de rezolvat, dar nu prea va simtiti in forma. Ar fi bine sa nu va asumati riscuri, pentru ca este putin probabil sa aveti succes. Aveti rabdare si nu va lasati dominat de nervi! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita.

HOROSCOP 2014 27 mai Gemeni:  Dimineata, aflati de la o ruda indepartata o veste care va indispune si va da programul peste cap. Este posibil sa plecati intr-o calatorie lunga, neprevazuta. Daca circulati cu masina, aveti mare grija sa nu incalcati regulile de circulatie, pentru ca s-ar putea sa va coste o amenda.

HOROSCOP 2014 27 mai Rac:  Intentionati sa incepeti mai multe treburi deodata. Nu uitati ca graba strica treaba! Va sfatuim sa nu sperati la castiguri usoare, pentru ca nu prea aveti sanse. Acordati mai multa atentie problemelor familiei!

HOROSCOP 2014 27 mai Leu:  Problemele financiare va ingrijoreaza. Va recomandam sa va pastrati cumpatul si sa tineti cont de sfaturile unui prieten cu experienta in acest domeniu. Evitati speculatiile, ca sa nu aveti necazuri!

HOROSCOP 2014 27 mai Fecioară:  Va sfatuim sa fiti mai atent la cheltuieli, ca sa nu aveti discutii cu partenerul de viata. Cel mai bine ar fi sa mergeti impreuna la cumparaturi. Aveti tendinta de a critica pe toata lumea si riscati sa deteriorati relatii importante. Fiti mai flexibil!

HOROSCOP 2014 27 mai Balanţa: Dimineata s-ar putea sa fiti nervos din cauza unor probleme financiare. Daca nu reusiti sa va pastrati calmul, riscati sa nu va terminati treaba la serviciu si sa va certati cu colegii. Va recomandam sa amanati deciziile importante si sa nu semnati documente oficiale.

HOROSCOP 2014 27 mai Scorpion:  Daca intentionati sa faceti o investitie, va sfatuim sa nu va grabiti. Nu este o zi buna pentru afaceri. De asemenea, este indicat sa nu va asumati riscuri. Starea de nervozitate va poate afecta relatiile parteneriale. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unui prieten de incredere, bine intentionat.

HOROSCOP 2014 27 mai Săgetător:  Se pare ca dimineata sunteti indispus si aveti tendinta de a exagera. Va sfatuim sa nu fiti incapatanat si sa evitati discutiile in contradictoriu. Nu va faceti griji din cauza banilor! In curand veti primi o suma consistenta de la o ruda mai in varsta.

HOROSCOP 2014 27 mai Capricorn:  Dimineata nu reusiti sa va respectati programul, din cauza unor probleme personale. Un prieten va propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Pentru orice decizie importanta, consultati-va cu partenerul de viata!

HOROSCOP 2014 27 mai Vărsător:  Nu este momentul sa cereti o marire de salariu, pentru ca azi nu aveti sanse sa va faceti inteles cum trebuie. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina, care nu va solicita prea mult. Dupa-amiaza, reusiti sa va linistiti alaturi de partenerul de viata.

HOROSCOP 2014 27 mai Peşti:  Nu este momentul sa cereti o marire de salariu, pentru ca azi nu aveti sanse sa va faceti inteles cum trebuie. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina, care nu va solicita prea mult. Dupa-amiaza, reusiti sa va linistiti alaturi de partenerul de viata.

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Adrian Câciu: Deficitul bugetar este mai mare dar mai sustenabil față de anul trecut
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!