Horoscop 28 februarie 2020. Posibile conflicte acasă s-ar putea transforma într-o ieşire cu prietenii

Horoscop 28 februarie 2020. Balanțele își asumă riscuri, vedeţi pe RomaniaTV.net ce se întâmplă cu celelalte zodii.
Filip Stan
27 feb. 2020, 10:22
Horoscop 28 februarie 2020. Posibile conflicte acasă s-ar putea transforma într-o ieşire cu prietenii

Berbec

 

Discuți cu un prieten bun despre problemele cu care te confrunți în ultima vreme și chiar primești un sfat care te ajută să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă.

Taur

Azi ai parte de o zi foarte agitată și o să te simți extenuat încă de la primele ore. Încearcă să îți acorzi câteva momente de pauză pe parcursul zilei.

 

Gemeni

Azi te gândești mult la niște decizii pe care le-ai luat în trecut, iar acest lucru te face să îți pui la îndoială instinctul. Încearcă să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Este posibil să te confrunți cu unele conflicte acasă, iar acest lucru te irită peste măsură. Încearcă să asculți mai mult și nu mai încerca să-ți impui părerea.

Leu

Vrei să faci o schimbare importantă, însă încearcă să nu iei o decizie impulsivă, ci calculează bine toate variantele pe care le ai. Discută cu cineva în care ai încredere.

Fecioară

Azi va fi nevoie să iei o decizie pe plan profesional. Este recomandat să te gândești bine ceea ce îți dorești. Nu lăsa aceste oportunități să treacă.

Balanță

Înveți să îți asumi riscuri. Astfel, azi începi să spui „da” experiențelor noi, iar acest lucru te ajută să te cunoști mai bine. De asemenea, îi mobilizezi și pe cei din jurul tău.

Scorpion

Azi ai tendinaț de a te izola. Nu vrei să discuți cu nimeni, ci tot ce îți dorești este să te bucuri de liniște pentru a putea să-ți pui gândurile în ordine.

Săgetător

Încearcă să nu reacționezi impulsiv azi. Dacă simți că nu poți să ajungi la un compomis cu cel din fața ta, încearcă să eviți conversația pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Capricorn

Oboseala te-a ajuns din urmă și de aceea nu prea mai reușești să te concentrezi nici măcar pe lucrurile simple pe care le ai de făcut. Acordă atenție odihnei.

Vărsător

Nu ai energie să duci nimic la bun sfârșit și, cu toate acestea, îți asumi noi responsabilități. Încearcă să înveți să muncești în comună.

Pești

Petreci timp cu familia și te bucuri de fiecare moment petrecut împreună. Acest mod de a-ți petrece timpul te ajută să te relaxezi cu adevărat.

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce au pățit două turiste în Munții Făgăraș. Au mers cu cortul și au trăit un adevărat șoc: ”Un fel de tentativă de omor”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?