HOROSCOP 28 MAI 2014: Mare atenţie la anturaj

Horoscop 28 mai 2014 – Citeste Horoscopul din 28.05.2014 pentru toate zodiile.
Alina Costache
27 mai 2014, 20:26
HOROSCOP 28 MAI 2014: Mare atenţie la anturaj

Horoscop 28 mai 2014 – Berbec

Ar fi trebuit sa faci azi o mare schimbare de directie, dar apare ceva care iti strica tie planurile, fiind nevoit sa amani totul pe alta data. Devine frustrant, pentru ca tu erai pregatit pentru marea noutate si, cand colo, nu-ti ies treburile conform planurilor. Cum nimic nu e intamplator, ai putea trata acest hop ca pe o sansa de a revedea inca o data decizia luata, pentru ca ar fi nevoie de unele ajustari, pe ici, pe colo. O zi in plus de repaus pentru a gandi strategia aleasa ti-ar putea oferi idei noi, solutii la care nu te-ai gandit initial, sau poate chiar o cu totul alta directie. Un hop nu e un dezastru, ci poate fi chiar un atu!

Horoscop 28 mai 2014 – Taur
Este o zi pe gustul tau, care iti rasfata toate simturile si iti ofera o senzatie placuta de liniste si confort. Este exact ce aveai nevoie pentru a te reaxa si tu, ca atare te vei lasa invaluit de emotii si senzatii excelente. Daca in acest peisaj mai este loc si de iubire sau de cumparaturi, doua din subiectele tale preferate, se poate spune ca e o zi perfecta, dar cum nu le poti avea pe toate simultan, ar fi bine sa te multumesti ori cu una, ori cu alta, la fel de placute tie! Daca dragostea lipseste, poti compensa cu o partida de shopping ce iti distrage atentia de la orice alta problema neimportanta. 

Horoscop 28 mai 2014 – Gemeni
Gesturile de simpatie si de afectiune vin din toate partile, incat esti de-a dreptul fericit. Ai alaturi de tine oameni care te indragesc, care te completeaza perfect in planurile tale, care te privesc cu prietenie, si in asemenea atmosfera toate ar trebui sa-ti mearga excelent. Ai numai motive de veselie si de distractie, si in acest mediu tonic, pozitiv, se pot ivi si sanse superbe de iubire. Iesi in lume, imbraca-te bine si comporta-te exemplar, pentru ca ochii multor persoane s-ar putea indrepta catre tine, incat ai putea face o cucerire!

Horoscop 28 mai 2014 – Rac
Desi lumea din jur are un motiv de sarbatorit, tu nu te simti in largul tau, de parca ai avea o mare povara pe suflet. Fa un efort sa te integrezi si tu in acest mediu vesel, pentru ca te va ajuta sa uiti de toate si sa nu mai conteze nicio problema care te macina. Ai si tu nevoie de putina destindere, iar atmosfera din jurul tau ar fi perfecta pentru a te relaxa, ca atare tu trebuie sa fii cel care se straduieste sa lase grijile la o parte. Veselia lor e molipsitoare, dar trebuie si tu sa vrei sa o primesti in inima ta!

Horoscop 28 mai 2014 – Leu
Faci echipa foarte buna cu un colaborator care parca s-ar afla pe aceeasi lungime de unda cu tine. Chiar daca nu e niciunul cu nimic mai presus sau mai prejos, unul din voi trebuie sa preia conducerea planului la care va aduceti contributia, iar acela se pare ca esti tu. Celalalt doar te completeaza, isi exprima parerea, confirma ceea ce spui tu, pentru ca iti recunoaste superioritatea si talentul de lider innascut. Nu il deranjeaza deloc ca tu esti capul acestui proiect, dimpotriva, chiar se bucura ca altcineva isi asuma raspunderea, el fiind un foarte bun tovaras de lucru.

Horoscop 28 mai 2014 – Fecioara
Te concentrezi foarte serios la o activitate de lunga durata, de care esti constient ca se cladeste lent si greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca stii foarte bine ca e cale lunga pana la succes, dar iti vezi de treaba cu seriozitate. Ceea ce depinde de tine va evolua cu bine spre un nivel de care sa fii mandru, de aceea nu astepti sa-ti faca nimeni treaba, ci pui mana pe unelte ca sa construiesti singur ceea ce vrei sa realizezi. Esti suficient de bine motivat de ceea ce te asteapta la capat si ai si multa rabdare, cladind totul pas cu pas pana la forma finala.

Horoscop 28 mai 2014 – Balanta
Daca pleci la drum, nu te astepta ca totul sa decurga lin si fara peripetii, pentru ca este o zi in care tot ce faci necesita eforturi suplimentare. Ori se schimba traseul sau destinatia pe parcurs, ori masina iti creeaza unele probleme, ori la capat nu te asteapta ceea ce ai preconizat la plecare, incat te poti intoarce acasa cu treburile nerezolvate. Nu strica sa te informezi inainte de plecare de eventualele situatii neprevazute care ar putea aparea, pentru ca precautia poate fi un atu. Cu cat te gandesti mai din timp la eventuale incidente, cu atat ai putea sa le rezolvi mai repede!

Horoscop 28 mai 2014 – Scorpion
Intri in legatura cu persoane oficiale, cu reprezentanti ai institutiilor statului, de la care astepti un document, o aprobare sau o solutionare a unei chestiuni care depinde numai de ei. Te rogi sa-i gasesti in toane bune, pentru ca nu ai tolera ideea sa mai vii si maine. Birocratia e cel mai mare inamic al planurilor tale, caci, peste tot unde te-ai duce, esti nevoit sa astepti, sa te ploconesti, sa ceri smerit ceea ce ai nevoie, si cum alta solutie nu ai, trebuie sa joci cum ti se canta, altfel nu ti se rezolva doleanta.

Horoscop 28 mai 2014 – Sagetator
Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! Iti pui in joc toate talentele, pentru ca tu ai curajul de a incerca si solutii pe care altii le evita din teama de a nu da in bara. Tu, in schimb, ai suficient curaj pentru a incerca si alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru ca stii sigur ca totul are o solutie, daca esti dispus sa incerci. Altii spun din start ca nu se poate, dar la tine nu exista nu se poate! Se poate orice, daca vrei! Iei taurul de coarne si oferi cea mai buna solutie, spre uimirea tuturor celor reticenti si fricosi. 

Horoscop 28 mai 2014 – Capricorn
Tu nu tintesti direct la telurile cele mai inalte, ci esti de parere ca poti ajunge acolo incet, din pasi mici. De ce sa investesti tot ce stii intr-o singura directie, cand poti urca din treapta in treapta? Succesul de azi devine startul ideal pentru succesul de maine. Esti un exemplu de reusita, de concentrare si mai ales de rabdare, pentru ca tu iei totul incet, fara graba, convins ca intr-o zi vei ajunge la scopul maxim. Consideri ca reusita cea mai inalta isi va extrage resursele din fiecare etapa intermediara, tocmai de aceea le tratezi pe toate cu la fel de mult interes, fara a ignora importanta niciuneia, oricat de mica ar parea.

Horoscop 28 mai 2014 – Varsator
Anturajul in care ai nimerit iti este neprielnic, pentru ca te influenteaza negativ. Ai in jur doar oameni tristi, saraci, bolnavi, cu tot felul de probleme care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar de plans si te monopolizeaza cu ale lor. Oricat ai incerca sa pleci din acel mediu, nu vei scapa de discutiile cu tenta negativa, incat, la finalul zilei, vei vedea ca nu esti deloc in apele tale, ci incepi sa gandesti ca ei. Incearca sa gasesti in preajma ta macar un carlig de speranta sau de veselie de care sa te agati, pentru ca anturajul acesta iti face rau!

Horoscop 28 mai 2014 – Pesti
Nu te lua dupa prima informatie care iti parvine azi, pentru ca nu va dura mult si ar putea aparea detalii in plus, poate mult mai utile decat cele sosite in prima instanta. E bine sa te informezi din mai multe surse, pentru ca asa vei fi mai sigur de ceea ce afli. Vestile care sosesc azi pot deschide directii complet noi fata de ceea ce credeai ca trebuie sa faci, de aceea cel mai indicat ar fi sa aduni mai multe idei, planuri sau solutii si abia apoi sa discerni care ti se potriveste cel mai bine. Altceva e sa ai un plan de rezerva decat o singura cale de mers!

Horoscop 28 mai 2014 oferit de Acvaria.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Adrian Câciu: Deficitul bugetar este mai mare dar mai sustenabil față de anul trecut
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!