HOROSCOP 29 APRILIE 2014: Ziua în care se anunţă câştiguri pe toate planurile

HOROSCOPUL ZILEI de 29 aprilie 2014. RomaniaTV.net îţi prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie: HOROSCOP 2014. Mai jos afli cum va fi ziua de 29 aprilie 2014 pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014 – HOROSCOPUL ZILEI de 29 aprilie 2014 de pe site-ul eastrolog.ro :
Alina Costache
29 apr. 2014, 08:33
HOROSCOP 29 APRILIE 2014: Ziua în care se anunţă câştiguri pe toate planurile

HOROSCOP 2014 29 aprilie Berbec: Demarati o afacere care va va aduce in scurt timp avantaje materiale consistente. Dupa-amiaza, o cunostinta va propune o colaborare pe termen lung. Desi pare tentanta, va sfatuim sa analizati cu mare atentie propunerea si sa nu va grabiti sa dati unraspuns.

HOROSCOP 2014 29 aprilie Taur: In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social, in urma unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes. Este buna pentru a incepe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere si pentru calatorii in interesul familiei. Aveti grija sa va exprimati cat mai clar, pentru a nu fi gresit inteles de partenerul de viata!

HOROSCOP 2014 29 aprilie Gemeni:  Activitatea intelectuala va este perturbata de mici probleme in relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu riscati exagerat, puteti obtine castiguri financiare. Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

HOROSCOP 2014 29 aprilie Rac:  Capacitatea de comunicare va ajuta sa stabiliti noi relatii de parteneriat. Incep sa apara rezultatele financiare ale muncii depuse in ultima vreme. Pentru deciziile importante, tineti seama si de parerile partenerului de viata!

HOROSCOP 2014 29 aprilie Leu: Aveti idei originale, pe care un prieten apropiat le sustine. Astazi aveti un randament foarte bun si puteti sa rezolvati tot ce v-ati propus. S-ar putea sa intampinati mici dificultati pe plan financiar. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane mai in varsta.

HOROSCOP 2014 29 aprilie Fecioară: Reusitele in afaceri din ultima perioada va determina sa va ganditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai in varsta din familie va sustin. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

HOROSCOP 2014 29 aprilie Balanţa: Sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si reusiti sa le oferiti sfaturi utile prietenilor. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta! Petreceti seara in vizita la rude.

HOROSCOP 2014 29 aprilie Scorpion: Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme foarte dificile. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat. Daca va implicati intr-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

HOROSCOP 2014 29 aprilie Săgetător: In prima parte a zilei va ocupati de o problema financiara de care nu ati avut timp pana acum. Dupa-amiaza, o ruda va propune sa va asociati intr-o afacere prospera. Va sfatuim sa acceptati propunerea, pentru ca puteti obtine beneficii importante din aceasta afacere.

HOROSCOP 2014 29 aprilie Capricorn:  Va adaptati cu usurinta la situatii noi si reusiti sa rezolvati unele probleme ale casei. Inspiratia si claritatea in gandire va ajuta sa le dati sugestii excelente celor care va solicita sfaturi. Este favorizata comunicarea cu prietenii si cu membrii familiei.

HOROSCOP 2014 29 aprilie Vărsător: Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce va intareste moralul. Puteti sa va bazati pe intuitie.

HOROSCOP 2014 29 aprilie Peşti: Astazi puteti avea realizari deosebite pe plan profesional si social. In partea a doua a zilei, plecati intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes personal, care va reprezenta inceputul unei ascensiuni in activitatea profesionala.

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai veche gară din lume. Are peste 200 de ani și sute de mii de turiști o vizitează
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai mare dezamăgire din viața lui Ilie Năstase. Are sufletul bucăți
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Femeie din Belarus condamnată la şase ani de închisoare pentru finanţarea unui grup de voluntari în Ucraina
MediaFlux
A EXPLODAT prețul la ENERGIE! Cât a AJUNS să COSTE un Kwh
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!