HOROSCOP 29 IUNIE 2019: Duş rece pentru multe zodii

HOROSCOP 29 IUNIE 2019. Află, de pe RomaniaTV.net, cum începe weekendul pentru fiecare zodie.
Alina Costache
28 iun. 2019, 11:17
HOROSCOP 29 IUNIE 2019: Duş rece pentru multe zodii

HOROSCOP Berbec

O persoană încearcă să te ademenească prin diverse mijloace, însă iubirea și respectul pe care le ai pentru persoana iubită te determină să nu răspunzi avansului din partea acesteia. La scurt timp se va afla despre atitudinea ta demnă și vei fi admirat în anturaj.

HOROSCOP Taur

Decizia de a-ți dedica mai mult timp pentru a învăța lucruri noi despre cerere și oferă se va dovedi a fi de folos pentru dezvoltarea ta viitoare pe plan financiar. În linii mari, acum se ridică multe oportunități, de aceea trebuie să stai să le verifici dacă sunt bune, multe persoane încearcă să profite acum de munca depusă de tine

HOROSCOP Gemeni

Pe partea financiară pot să îți intre în portofel anumite câștiguri, acestea provin cel mai probabil din activități pe cont propriu. Se observă că sfera sentimentală cunoaște altă atenție, acum îți vei face timp pentru a dărui un cadou partenerului. Gestul va fi considerat un act de dragoste și romantism.

HOROSCOP Rac

Un eveniment important îți aduce aminte de sfaturile înțelepte ale părinților, care îți vor fi de folos pentru a nu mai amâna deciziile și discuțiile importante pe plan profesional, financiar. Dacă ai un viciu, sunt șanse mari ca pe influxul astral al zilei, cu ajutorul partenerului de viață, să renunți la el.

HOROSCOP Leu

Acum se pare că a venit momentul adevărului, ar fi bine să hotărăști ce anume vrei de la planul sentimental pentru următoarea perioadă. Dacă ești singur, în căutarea iubirii, se recomandă participarea la un eveniment social unde poți cunoaște pe cineva nou.

HOROSCOP Fecioară

Obstacolele pot apărea în calea ta. Încăpățânarea te va face să nu găsești soluții pentru a le înlătura, ceea ce va aduce eșecul în tot ce ți-ai propus să realizezi azi. Atenție la tendința de control, manipulare, gelozie, deoarece ea poate să genereze blocaje la nivelul aparatului genital.

HOROSCOP Balanță

Astrele vin să aducă apă la moară, mai ales dacă ești singur, întrucât poți întâlni persoane noi la tot pasul. Totuși acum trebuie să fii atent și la condiții, fără minciună, exagerări, reproșuri și falsă modestie. Se întrevede posibilitatea de a fi promovat, susținut, recomandat, dar poate că aceste colaborări vor fi cu străinătatea sau la distanță de casă, ceea ce îți va aduce beneficii și pe partea sentimentală.

HOROSCOP Scorpion

Provocarea zilei vine pentru tine asemenea unui duș rece, ți se cere să te autodepășești. Pe de o parte te stresează faptul că nu ai timp suficient pentru a te relaxa în compania celor dragi, dar totuși ești mulțumit de realizările tale pe plan profesional, acum depinde de tine cu ce sentiment vei încheia ziua.

HOROSCOP Săgetător

Dezamăgirile din partea societății se țin lanț, în spatele acestor provocări stă șansa vieții tale de a te afirma pe cont propriu. Posibile situații neașteptate apar și în relație, drame din partea partenerului, o persoană îndrăgită vine să îți ceară ajutorul. Încearcă să-i fii alături, deoarece are nevoie de tine.

HOROSCOP Capricorn

Dacă ai un proces pe rol la finele acestei zile, posibil că vei auzi un verdict în favoarea ta. Prin urmare ar fi bine să sărbătorești reușita, să mergi astăzi la cumpărături. În plus, există șanse de a achiziționa obiecte care îți sunt cu adevărat necesare. Poate chiar vei dori să faci o surpriză partenerului de viață și vei organiza o petrecere de neuitat.

HOROSCOP Vărsător

Recomandăm să te ocupi azi de afaceri, ai puterea de a-ți păstra calmul și de a nu răspunde la provocări, ceea ce atrage atenția unor binefăcători neașteptați. Nu întâmpini dificultăți de comunicare, ai o zi bună și pentru a rezolva probleme sentimentale sau pentru a stabili noi contacte sociale în interes profesional.

HOROSCOP Pești

Dorința de a acționa va fi mare în această zi, însă este nevoie de mai multă atenție, pentru a nu merge pe drumul greșit. Încearcă să apreciezi mai mult emoțiile și sentimentele proprii decât felul în care ești văzut în public. Lucruri bune ți se pot întâmpla dacă vei ține cont de acest sfat.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe care puține gospodine îl cunosc
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Examen Evaluare Națională 2024 proba scrisă la Matematică: Acestea sunt subiectele și baremele de azi pentru clasa a VIII-a
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Andrei Rațiu, în vizorul marilor cluburi europene după evoluțiile impresionante de la EURO 2024
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?