Horoscop 29 octombrie 2015: E timpul să te achiţi de datorii

Horoscop 29 octombrie 2015: Vedeţi ce v-au rezervat astrele în funcţie de zodie pentru joi. 
Alina Costache
28 oct. 2015, 15:26
Horoscop 29 octombrie 2015: E timpul să te achiţi de datorii

Horoscop 29 octombrie 2015 – Berbec

Trebuie sa fii corect in a aprecia ceea ce ai si ceea ce au altii, ca nu cumva sa ai impresia ca altul a primit mai mult de la viata, si tu nu… Ai si tu imense daruri pe care destinul ti le-a pus in cale, dar poate nu e chiar ceea ce ai fi dorit tu. Adu-ti aminte felul in care ai cerut tu ceva de la viata, nu cumva ai pretins ceva ce nu exista? Nu cumva nici macar nu ai cerut nimic si acum, cand vezi ce ai la dispozitie, spui de fapt ca nu de asta aveai nevoie? Ca viata sa te rasplateasca din belsug, trebuie sa stii sa ceri ceea ce e pentru tine, ca atare analizeaza-ti cu luciditate dorintele si nevoile, si afla de ce ai tu nevoie cu adevarat apoi cere cu incredere deplina ca vei primi exact ce e pentru tine!

Horoscop 29 octombrie 2015 – Taur

Tratezi iubirea cu un fel de inocenta, si bine faci! Nu trebuie s-o privesti doar cu ochi critici si rationali, dorind neaparat sa o controlezi ca sa evolueze in directia pe care o doresti. Cu o atitudine mai lejera, cumva nevinovata, de copil care tatoneaza terenul, te poti bucura altfel de tot ce traiesti alaturi de persoana iubita. Va oferiti unul altuia sentimente ca intr-un joc de copii, si va simtiti liberi impreuna, fara a va supune neaparat unor reguli, unor legi, unor conditii stricte. Fii liber sa experimentezi iubirea la modul cel mai placut, pentru ca mai e cale lunga pana cand veti putea emite amandoi pretentii unul asupra celuilalt. Deocamdata iubirea se reduce la joc, la flirt, la aventura, urmand sa vezi tu mai incolo incotro merge!

Horoscop 29 octombrie 2015 – Gemeni

Da, e minunat sa ai teluri marete si vise inalte, dar uneori e bine sa te multumesti si cu ceea ce ai, si cu un pic mai putin. Ceea ce ti se ofera azi, desi poate nu e la nivelul cel mai inalt de la care aveai tu sperante, se va dovedi a fi un inlocuitor perfect sau un stimulent pentru ceva ce, momentan, nu poti obtine. Scopul tau e inca departe, dar nu imposibil, important e ca pe parcurs primesti suficiente semnale ca te apropii de el, mici garantii care iti amplifica speranta si increderea. Esti pe drumul cel bun, fii sigur de asta, si bucura-te si de etapa la care esti acum, pentru ca de aici se va cladi deja etajul urmator care te duce cu un pas mai sus catre marele tau scop!

Horoscop 29 octombrie 2015 – Rac

Privesti spre viitor cu incredere si optimism, si ai o capacitate de vizualizare pe care nimeni n-o intrece. Tu vorbesti despre viitor de parca e deja acolo, sub ochii tai. De fapt, nici nu vorbesti despre marile tale dorinte la timpul viitor, ci spui ca sunt deja parte din viata ta, ca le atingi, ca te bucuri de ele. E cea mai buna atitudine in fata dorintelor, pentru ca asa arati maxima incredere in materializarea lor. Proiectezi chiar tu viitorul prin ceea ce spui lumii ca urmeaza sa primesti, deci tu esti arhitectul, tu esti constructorul propriului tau destin. Tu vorbesti despre ziua de maine ca si cum ai povesti o carte deja scrisa, si tonul tau e luminos, fericit, entuziast!

Horoscop 29 octombrie 2015 – Leu

A ramas ceva neterminat de zilele trecute care iti cere de urgenta atentie. Nu te eschiva, intoarce-te acolo unde ai lasat totul si du la capat ce ai inceput. Te vei simti mult mai liber dupa aceea, altfel aceasta va deveni o restanta care te va trage mereu inapoi. Vei vedea ca va veni o zi cand efectele acestui proiect, pe care il tot lasi pe planul doi, vor fi esentiale si atunci tot te vei intoarce la acest nivel. Nu lasa trecutul in dezechilibru, ca sa nu pierzi altadata timp pretios ca sa te achiti de datorii.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Fecioara

Cand nici nu te asteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care il primesti cu inima deschisa. E o schimbare neprevazuta in program, desi aveai altceva de facut, dar asa trebuie sa te adaptezi noilor conditii din mers. Poate si tu trebuie sa pleci la drum pe nepregatite, si, ca de obicei, lucrurile neplanificate in fata carora trebuie sa dai dovada de flexibilitate, sunt si cele care ies cel mai bine. Daca ai avea timp suficient sa le pregatesti pe toate in detaliu nu ar iesi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerand de la tine promptitudine si inspiratie de moment.

Citeşte mai multe pe revista Teo

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!