Horoscop 3-9 iunie 2024. Trei zodii care depășesc orice obstacol și bagă tone de bani în conturi! Roxana Ivanciu: „Sunteți energizați, aveți chef de a face lucruri, sunteți voioși și optimiști”

Horoscop 3-9 iunie 2024. Astroloaga Roxana Ivanciu a dezvăluit care este felul în care conjuncția astrală ne va influența această săptămână. Se pare că pe listă avem și norocoșii anului. Iată despre cine este vorba.
Alina Costache
04 iun. 2024, 18:45
Horoscop 3-9 iunie 2024. Trei zodii care depășesc orice obstacol și bagă tone de bani în conturi! Roxana Ivanciu: „Sunteți energizați, aveți chef de a face lucruri, sunteți voioși și optimiști”
Horoscop 3-9 iunie 2024. Trei zodii care depășesc orice obstacol și bagă tone de bani în conturi! Roxana Ivanciu: „Sunteți energizați, aveți chef de a face lucruri, sunteți voioși și optimiști”

Horoscop săptămâna 3-9 iunie 2024. Astrloaga Roxana Ivanciu a vorbit despre cele mai importante modificări pe care le vom resimți în luna iunie. Majoritatea nativilor se vor bucura de experiențe inedite și de provocări neașteptate, care vor avea un impact mare asupra vieții lor.

„Suntem în plin sezon al Gemenilor, unde se află Soarele și Venus, apoi intră și Mercur, iar Marte este tot în Berbec. Mercur intră în domiciliu și energia ei de comunicare, de socializare, de clarificare a ideilor este foarte clară, de bun augur. Mercur face un aspect frumos, trigon, cu Pluto din Vărsător.

Citește și: Horoscop SPECIAL: 4 zodii care au noroc cu nemiluita timp de un deceniu de acum încolo. E perioada lor de glorie

Mai face o conjuncție și cu Jupiter, ceea ce va da o mare putere de introspecție în această săptămână. Vom fi înțelepți. Atenție totuși, că este multă energie în Gemeni, puteți fi tentați să fabulăm și să vedem lucrurile mai mari decât sunt. Le putem da o atenție mai mare decât merită cu adevărat. Cel mai important moment al săptămânii este Luna nouă în Gemeni, de pe 6 iunie.

Înseamnă moment de restart, un proces transformațional în care emitem dorințe, intenții. Dar pentru că este în Gemeni, intențiile noastre vor avea accent de umor, vor fi de relaxare mentală, socializare, de a ne simți bine. Este un moment de atmosferă, chef și voie bună.

Mercur e în Gemeni și este alături de această lunație, îi dă și mai mare iz de voie bună, de bucurie. Ne vom simți toți copii, iar dorințele și intențiile noastre vor fi precum ale copiilor. O să ne dorim doar să fim bucuroși și prezenți în viața noastră. Este o săptămână frumoasă, cu multe lucruri de făcut. Trebuie să ne ordonăm gândurile și să le direcționăm către noi începuturi, de relații de calitate, cu comunicare eficientă.

Luna nouă în Gemeni e pe casa a treia, a comunicării. Veți pune intenții legate de relații, de clienți, de întâlniri cu oameni care să vă dea valoare, de calitate. Mercur va intra în Gemeni pe 3 iunie, tot pe casa a treia. Vă ajută în comunicarea cu clienții, cu cei care sunt în anturajul apropiat, vecinii, frați, surori, verișori. O să comunicați și rezolvați probleme mult mai ușor. Aveți planeta Venus și Soarele tot aici, deci foarte multă energie de tip aer, de tip gemeni. Puteți realiza multe conexiuni, vă întâlniți cu persoane pe care, chiar dacă nu le cunoașteți, puteți iniția întâlniri de bun augur. Marte se află în Berbec pe casa întâi și vă energizează, vă suflă în pânze. Știți să fiți autentici, să aveți curaj și mare îndrăzneală în a vă rezolva tot ceea ce aveți de întâmpinat.

Taur / Ascendent Taur

Luna nouă în Gemeni e pe casa a doua, a banilor, a valorii personale. Puteți pune intenții legate de modul în care comunicați, relaționați cu persoane cu care puteți să câștigați bani. Care vă aduc noi oportunități de a vă investi banii. Ele trebuie să fie persoane benefice în viața dvs, fiți atenți pe cine întâlniți și cu cine rămâneți în continuare în relații. Mercur intră în Gemeni tot pe casa a doua, îmbunătățind comunicarea. Veți ști să cereți și să dialogați cu persoanele care vă ajută să câștigați. Venus și Soarele sunt în Gemeni pe casa a doua, a banilor, și vă trimit multă energie în a vă pune în valoare, a vă crește stima de sine și a vă simți puternici.

Horoscop săptămâna 3-9 iunie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Luna nouă în Gemeni e pe casa întâi, a identității, a corpului. Se formează în zodia dvs și sunteți vedetele săptămânii! Puteți planta intenții legate de rutină sănătoasă, de corpul dvs., de modul în care sunteți fermecători, optimiști, cu chef de viață și de joacă. Venus și Soarele sunt tot pe casa întâi, în Gemeni. Sunteți energizați, aveți chef de a face lucruri, sunteți voioși și optimiști. Vreți să arătați bine și faceți multe lucruri pentru a vă înfrumuseța corpul.

Mercur intră în Gemeni și o să aveți o mai bună comunicare cu toți cu care sunteți în relații. Cu partenerul de viață, comunicarea o să fie mai bun, o să fiți mult mai bine înțeles și ascultat. Puteți iniția multe relații în care veți avea numai de câștigat. Dacă sunt relații toxice, în care nu vă simțiți bine, este momentul să le încheiați pentru că acum sunteți mai clari, limpezi și puteți să vă eliberați pentru a atrage în viața dvs relații mai bune”.

Citește continuarea AICI

Citește și: Horoscop financiar: 4 zodii pentru care pică bani din cer în această lună

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!