HOROSCOP 3 aprilie 2014: Luna nouă în Berbec aduce noutăţi

HOROSCOP. Pe 3 aprilie, Luna se află în conjuncţie cu Soarele, în zodia Berbec. Această Lună nouă marchează un moment favorabil începuturilor şi noutăţilor. De asemenea, Marte intră în Berbec, ceea ce ne sporeşte curajul şi impulsivitatea.
Romania TV
02 apr. 2014, 19:57
HOROSCOP 3 aprilie 2014: Luna nouă în Berbec aduce noutăţi

Horoscop 3 aprilie Berbec
Faceţi planuri pe termen lung, deşi e greu de crezut că veţi avea răbdarea necesară pentru a le pune în aplicare. Mereu aţi fost obişnuit să luaţi deciziile rapid, chiar în timpul desfăşurării evenimentelor.

Horoscop 3 aprilie Taur
Sunteţi destul de pasiv şi preferaţi să îi lăsaţi pe alţii să acţioneze în locul dumneavoastră. Nu vă asumaţi multe riscuri, dar cu această atitudine nici nu veţi culege prea multe aprecieri.

Horoscop 3 aprilie Gemeni
Sunteţi agresiv atunci când ieşiţi în public, uneori chiar fără să fie nevoie de acest lucru. Prea mult entuziasm vă poate face să pierdeţi aprecierea unor persoane dragi.

Horoscop 3 aprilie Rac
Este o zi potrivită pentru ieşirile în societate. Din simplele conversaţii întâmplătoare pe care le legaţi astăzi se pot ivi o serie de oportunităţi extrem de interesante.

Horoscop 3 aprilie Leu
Puteţi petrece câteva momente foarte plăcute în compania prietenilor. Aşadar, puneţi mâna pe telefon şi invitaţi-i pe la dumneavoastră! Este exact ceea ce vă trebuie pentru un sfârşit perfect de săptămână.

Horoscop 3 aprilie Fecioară
Claritatea cu care gândiţi vă permite să analizaţi aspectele până acum mai puţin cunoscute ale problemelor care vă frământă.

Horoscop 3 aprilie Balanţă
Vă înţelegeţi foarte bine cu partenerul dumneavoastră de viaţă, indiferent de tema abordată. Poate că acum este momentul să îi aduceţi la cunoştinţă şi acele noutăţi despre care ştiţi că nu îi vor provoca prea multă plăcere

Horoscop 3 aprilie Scorpion
Vă asumaţi multe sarcini pentru săptămâna următoare. Oricine altcineva ar fi speriat de un asemenea volum de muncă, dar pentru dumneavoastră nu pare să existe nici un fel de problemă.

Horoscop 3 aprilie Săgetător
Trebuie să încercaţi, pe cât posibil, să rămâneţi relaxat, indiferent ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Enervarea nu va ajuta la nimic altceva decât la pierderea inutilă a energiei şi la apariţia durerilor de cap.

Horoscop 3 aprilie Capricorn
Începeţi să vă înţelegeţi foarte bine cu ceilalţi membri ai familiei. Nu ştiţi ce s-a întâmplat cu ei de se arată atât de înţelegători, dar cu siguranţă v-ar plăcea să se menţină cât mai mult timp în această dispoziţie.

Horoscop 3 aprilie Vărsător
Reuşiţi să îi spuneţi unei persoane apropiate care sunt aspectele care nu vă plac la ea, fără ca aceasta să se supere pe dumneavoastră. Este un exemplu excelent de critică constructivă şi aşa ar trebui să procedaţi de fiecare dată când vă deranjează ceva.

Horoscop 3 aprilie Peşti
Cineva vă face o invitaţie, valabilă pentru unul din week-end-urile următoare. Acceptaţi, chiar dacă onorarea ei va presupune o deplasare nu tocmai uşoară.

Sursa: clubmistic.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Propaganda rusă își îndreaptă tirul către Kamala Harris pe fondul retragerii lui Biden
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!