HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru azi

Trecem printr-o perioada in care calmul alterneaza cu pasiunile aprinse, nativii multor zodii resimtind, mai mult sau mai putin, furtuna cosmica de final de an.
Alina Costache
30 dec. 2014, 04:57
HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru azi

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Finalul anului dezvaluie Berbecilor necesitatea schimbarii. Poate fi vorba, in primul rand, de o schimbare in propria lor atitudine, in propria lor perspectiva asupra vietii si abia mai apoi o schimbare concreta in stilul de viata. Berbecii simt cu chestiunile familiare care-i ghidau devin tot mai incomode si sunt hotarati sa aduca schimbarea in vietile lor. Au ajuns in punctul in care-si spun cu fermitate: “Gata! Ajunge!”. Insa nativii din Berbec nu au reusit inca sa identifice mijloacele prin care vor favoriza si primi schimbarea in vietile lor.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Finalul anului 2014 ii prinde in febra cumparaturilor pe nativii din Taur. Desi buzunarul nu le este foarte larg, Taurii se vad nevoiti sa faca fel de fel de cheltuieli. Daca nu-si prioriteaza obligatiile si nevoile, Taurii risca sa intre in Noul An cu datorii. Asadar, mare bagare de seama cu finantele!

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Gemenii nu sunt tocmai comunicativi astazi pentru ca nu au incredere in capacitatea lor de a stii cand sa se opreasca din vorbit. Spre norocul lor, aceasta abordare de auto-control este foarte inteligenta pentru a gestiona chestiunile tensionate care apar acum la final de an. Chiar daca sunt tentati sa se antreneze in tot mai multe activitati sociale, Gemenii nu ar trebui sa neglijeze persoanele cu adevarat dragi din jurul lor.

RAC – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Este o zi ideala pentru a sta alaturi de prieteni. Racii au fost foarte harnici in ultima perioada, asadar au timp suficient pentru a se relaxa, a se simti bine in compania celor dragi. Nativii din Rac se incarca de energie pozitiva, fapt care-i ajuta sa aiba o perspectiva optimista asupra Noului An. Totusi, risca sa fie usor inflexibili in propria gandire. Nu ar strica sa asculte sfaturile persoanelor foarte apropiate lor.

LEU – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Leii stiu prea bine ce au de facut astazi. Intreaga zi este perfect planificata pe activitati si pe ore, insa exista riscul sa iasa de pe traiectoria aleasa. Apar evenimente neprevazute in vietile Leilor, fapt care ar putea sa le dea planurile peste cap. Spre norocul lor, evenimentele neprevazute sunt pozitive, o sa-i bucure pe Lei, asa ca vor reusi sa treaca cu usurinta peste unele inconveniente.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Se poate ca ziua de marti sa fie una extrem de incarcata in cazul Fecioarelor. Acestea incearca sa duca la bun sfarsit multe treburile lasate de azi pe maine din diverse motive. Iata de ce aceasta zi o sa fie extrem de incarcata. In loc sa se agite in mod inutil si sa nu se bucure de ultimele zile ale anului, Fecioarele ar trebui sa-si prioritizeze obligatiile si sa rezolve doar ce este absolut necesar.

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 30 decembrie

Perspectiva asupra vietii li se schimba Balantelor in mod radical. Ii analizeaza si reanalizeaza toate prioritatile, toate nevoile si actiunile cautand intelesuri ascunse. Balantele trec printr-o perioada de puternica reconstructie emotionala si trebuie sa-si asume riscul ca aproape orice reconstructie implica si o “demolare”.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Închidere temporară și restricționare a traficului pe A2 București – Constanța pentru lucrări la lotul 1 al Autostrăzii de Centură a Municipiului București
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!