HOROSCOP 30 IUNIE 2017: Nu va lăsaţi pradă sentimentelor negative!

HOROSCOP 30 IUNIE 2017: Datorita opozitiei Mercur-Pluton, pot sa apara diverse obstacole care pot provoca intarzierea unor rezultate mult asteptate. Acest aspect ne poate afecta starea de spirit, pana la depresie. Nu va lasati prada sentimentelor negative!
Alina Costache
29 iun. 2017, 15:20
HOROSCOP 30 IUNIE 2017: Nu va lăsaţi pradă sentimentelor negative!

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Berbec

In loc sa reactionezi imediat, ar trebui sa asculti ceea ce au de spus cei din jur. Poate asta te-ar ajuta sa eviti unele greseli pe care ai putea sa le faci daca te grabesti. Nu fii orgolios!

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Taur

Este posibil sa ti se ofere o sansa care se va dovedi, in scurt timp, deosebit de avantajoasa. Chiar daca, la prima vedere, ai impresia ca nu ti se potriveste, s-ar putea sa ai o surpriza placuta, la final.

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Gemeni

Relatia cu persoana iubita este buna si stii ca ai pe cine sa te bazezi la nevoie, insa ai grija la ascpectul romantic. A trecut ceva timp de cand nu ati mai sarbatorit ceva impreuna sau nu ati mai iesit la o cina doar voi doi.

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Rac

Un vechi colaborator iti face o propunere. Proiectul la care vrea sa lucrati este interesant, dar te incurca termenele stabilite. Evita sa dai raspunsul pe loc, gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Leu

Esti invitat la un eveniment oficial la care nu prea ai chef sa participi… Vezi ce faci, sa nu superi vreo persoana apropiata. Ar fi pacat sa-ti strici relatiile pentru un moft de cateva ore. 

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Fecioara

Iti place ceea ce faci si de aceea, pe tine, munca nu te oboseste. Totusi, mai ia cate o pauza si iesi sa-ti vezi prietenii. I-ai cam neglijat in ultimele saptamani si incep sa creada ca o faci intentionat.

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Balanta

Incepe week-end – ul si ti-ai facut planuri inca de o saptamana. Problema este ca la job apare ceva neprevazut si trebuie sa petreci cateva ore, si sambata, la birou. N-ai incotro, va trebui sa gasesti o varianta de compromis.

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Scorpion

Vrei sa te apuci de un proiect mai vechi, dar pentru asta ai nevoie de sustinere financiara. S-ar putea sa fi ajutat de cineva din anturaj, o ruda mai bogata sau, poate, chiar partenerul.

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Sagetator

Treburile merg bine la job, mai ales in ultima vreme, de cand ai finalizat, cu succes, ultimul proiect. Poate-i convingi pe cei din jur sa iti sprijine si initiativele personale. Ai un hobby care iti aduce multe satisfactii.

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Capricorn

Muncesti mult, dar ai tendinta sa iti pierzi prea mult energia si timpul pe detalii si asta te epuizeaza. Profita de zilele de week-end si odihneste-te. Ai grija si la ce mananci, sa nu exagerezi cu nimica.

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Varsator

Un prieten cu probleme de sanatate iti va solicita ajutorul. Vei lasa deoparte tot ce ti-ai programat pentru a-l putea ajuta. Asta este cea mai buna dovada de prietenie pe care ai putea sa i-o oferi!

HOROSCOP 30 IUNIE 2017 Pesti

Ai de rezolvat cateva probleme familialepentru care vei avea mult de alergat. Incearca sa nu te stresezi, chiar daca iti va lua ceva timp, vei reusi sa pui la punct tot ce ti-ai propus. 

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Cele 6 zodii care vor avea cea mai bună toamnă din viața lor. Belșug și opulență în viitorul lor
Capital.ro
Se confiscă banii românilor. Trebuie să declari și să plătești la stat: „Efectul va fi vizibil”
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
După Roxana Dobre, şi sora lui Salam a păţit-o GRAV! S-a ajuns la păruială şi înjurături
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Probleme Tehnice pentru un Avion Ryanair care S-a Întors la Otopeni după Decolare. Procedura de Urgență a fost Declanșată
MediaFlux
BANI EUROPENI pentru persoanele cu venituri mici. Cine poate lua
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?