Horoscop 31 AUGUST 2020. Moment de respiro înainte de septembrie! Previziunile astrelor, ale runelor şi cărţilor de tarot

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 31 AUGUST 2020. Luna este in Varsatori si iti da un moment de respiro. Este linistea de dinaintea furtunii. Luna plina in Pesti va aduce un foc de artificii cum rar s-a vazut!
Filip Stan
30 aug. 2020, 20:35
Horoscop 31 AUGUST 2020. Moment de respiro înainte de septembrie! Previziunile astrelor, ale runelor şi cărţilor de tarot

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

oti sa stai destul de mult timp azi in conversatii cu prieteni cu care imparti interese comune intr-un fel. Inspiratia lor poate sa duca spre noi idei bune din partea ta si viceversa. Acest proces poate sa va apropie mai mult. Asteapta-te la vesti bune ce pot veni prin mail, telefon, mesaje, in legatura cu unele din obiectivele spre care tinzi. Si tu poti sa trimiti spre exterior forme valoroase de comunicare ce ajuta alti oameni dar si pe tine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daruri neasteptate pot veni pe calea ta de la oameni pe care i-ai ajutat in trecut. Poate ca ai uitat aceste fapte bune dar ei nu. Acum pot fi in pozitia de a-si exprima recunostinta si poate ca este chiar un moment foarte bun pentru tine. Fii si tu recunoscator in schimb. Bucura-te cand vezi dovezi ca ai relatii sanatoase si echilibrate cu oameni pe care stii ca te poti baza oricand.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai putea tanji dupa solitudine, poate pentru meditatie sau sa contempli o situatie curenta. Te poti simti ca esti la o intersectie si trebuie sa decizi incotro o apuci cu deciziile sau cu actiunile tale. Poate sa fie vorba de urmatorul pas pentru progresul tau material sau poate fi vorba despre exprimarea de sine sau chiar despre o cale spirituala anume. Emotii din trecut pot reaparea dar este vorba de o dezvoltare pozitiva. Nu te lupta cu nimic, nu ai de ce.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 31 AUGUST 2020. Ai putea ramane calm?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi LUNI 31 AUGUST 2020. Luna in Varsator prilejuieste momente placate alaturi de familie, prieteni, persoanele iubite. Luna face trigon cu Nodul lunar Nord si te face sa te gandeste la destin. Soarele se intalneste cu Chiron si aduce prilej de vindecare. Ai putea ramane calm in aceasta situatie? Care este pozitia ta?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Exista o oarecare tensiune intre tine si jumatatea ta asa ca pastreaza-ti calmul pentru ca situatia sa nu degenereze si sa pierdeti sansa petrecerii unei seri minunate. Inca iti cauti sufletul pereche? Se pare ca deja ai intalnit o persoana pe care ai pus ochii. Asa ca sunt sanse mari ca viata ta amoroasa sa se schimbe radical chiar din aceasta seara.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Anumite lucruri din trecut iti afecteaza si acum viata sentimentala. Incearca sa eviti orice conversatie care nu are legatura cu prezentul. In loc de asta fa-ti planuri de viitor cu partenerul. Sinur? Nu-ti face griji in legatura cu viitorul. Sex appealul se afla la cote inalte asa ca prezenta ta nu trece neobservata. Ai rabdare si ai incredere in instinctele tale care iti spun cine este potrivit pentru tine.

oroscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este momentul sa scapi de presiunea si anxietatea acumulate la munca si sa nu le aduci acasa. Nu ar trebui sa aduci problemele profesionale in relatia de cuplu pentru ca o astfel de miscare nu-ti aduce niciun beneficiu. Dimpotriva! Esti singur? Ramai pozitiv si in curand vei gasi dragostea pe care o cauti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

  

Horoscop TAROT ZILNIC LUNI 31 AUGUST 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de LUNI 31 AUGUST 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

10 de bate

Este posibil sa-ti pui piedici singur. Sau poate te-ai angajat la prea multe sarcini deodata si te simti complet neajutorat si coplesit. Ai toate instrumentele pentru a-ti schimba viata, dar refuzi sa le folosesti. Poate ca ar trebui sa incerci o abordare diferita.

Horoscop tarot zilnic TAUR

Asul de cupe

Imagineaza-ti aceasta cupa ca si cand ar fi Sfantul Graal. Ai tras cartea norocoasa. Ai primit un dat spiritual care te face sa simti bucura, multumirea, abundenta spirituala. De asemenea, cartea poarta mesajul fertilitatii. Fie proiectele tale aduc roade substantiale, fie se mareste familia.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

6 de pentagrame

Cartea sugereaza generozitate, filantropie, donatii, prosperitate, bunastare. Generozitatea te ajuta sa reusesti in viata. Actiunile generate din cat mai putin egoism au sanse mari mari de reusita. Poti constientiza ca ai un rol important intr-o situatie pe care trebuie sa o gestionezi cu mult fair-play.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. 

 

Etalare zilnica RUNE mistice LUNI 31 AUGUST 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 31 AUGUST 2020.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Isa: Desi ti se poate parea ca lucrurile inainteaza lent, semintele au fost plantate. Cand situatia va fi potrivita, ele vor incolti si vor da roade. Nu trebuie decat sa ai putina rabdare. Mentine-ti calmul interior si nu te lasa manat de impulsuri nervoase.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – INGUZ. Semnificatie : FERTILITATE. Aceasta runa reprezinta nevoia de a impartasi, de a fi dorit, de a cauta similaritati cu altii si este un impuls spre armonie in relatiile personale. Ar putea fi la fel de bine si un semnal pentru o cale noua, o relatie noua sau chiar o viata noua. Inguz simbolizeaza finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiuni si nesigurante. Oricum, este necesar sa fertilizezi pamantul pentru o asemenea eliberare. Tine-ti picioarele bine infipte in pamant si stai departe de orice influente nedorite. Este un bun moment sa iti completezi si finalizezi orice proiect care stagneaza in viata ta.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Este un timp sa accepti si ajutorul si ghidarea oferita de altii. Oricum, nu uita ca este vorba de viata ta si tu trebuie sa ai ultimul cuvant despre viata ta. Nu te lasa implicat in ceva ce nu vrei, oricat de solid este sfatul ce ti se da. Ceata este doar temporara in viata ta. Un viitor mai stralucit te asteapta daca ii permiti sa se intample.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?