Horoscop 31 decembrie 2019. Punct şi de la capăt pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. 
Filip Stan
30 dec. 2019, 10:49
Horoscop 31 decembrie 2019. Punct şi de la capăt pentru toate zodiile

Horoscop 31 decembrie 2019. Zodia Berbec

Principiul zilei: adevarul va iesi la suprafata! Care sunt acele aspecte pe care eviti sa le vezi? Care lucruri iti scapa din vedere… intentionat? Ce nu-ti doresti sa scoti la iveala? Acestea sunt intrebarile zilei, la care ar trebui sa raspunzi, spun astrele, abia apoi sa te indrepti catre noi etape, proiecte, sa deschizi noi capitole.

Horoscop 31 decembrie 2019. Zodia Taur

Astazi va fi despre grupuri, echipa, comunitate, iar intrebarile la care te indeamna astrele sa raspunzi sunt: cum sunt relatiile tale de prietenie? Oferi din plin? Primesti ceea ce oferi? Grupurile din care faci parte se aliniaza cu ideile si valorile tale sau ar fi mai bine daca ai iesi o perioada din acestea? 

Horoscop 31 decembrie 2019. Zodia Gemeni

Care sunt obiectivele tale in ceea ce priveste cariera? Acestea iti bucura si sufletul sau doar ego-ul? Acestea sunt intrebarile asupra carora ar trebui sa te gandesti astazi, pana ajungi la concluzia „Da, exact acestea sunt lucrurile pe care le doresc cu adevarat!”

Horoscop 31 decembrie 2019. Zodia Rac

Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui. Care sunt planurile tale pe termen lung? Aceasta este intrebarea la care ar fi bine sa-ti raspunzi, fiindca in ultima perioada ai trait mai mult pe pilot automat si nu ai fost cu adevarat prezent in ceea ce faci si nici constient de ceea ce iti doresti.

Horoscop 31 decembrie 2019. Zodia Leu

A sosit momentul in care trebuie sa renunti la toate acele lucruri care te tin pe loc, sa lasi deoparte convingerile care iti limiteaza zborul, sa eviti oamenii care iti aduc toxicitate in viata si sa renunti la ideile care nu-ti mai sunt de folos!

Horoscop 31 decembrie 2019 Fecioară

Azi ar putea să fie una dintre zilele tale preferate din an, dar la fel de bine şi cea mai puţin preferată. Totul depinde de modul în care alegi să priveşti această zi. Nu eşti întotdeauna un sentimental, dar dacă te afli ăn mediu potrivit şi te simţi în siguranţă să îţi exprimi sentimentele, asta se va vedea. E indicat să îţi petreci timpul, astăzi, cu un grup de prieteni foarte apropiaţi. Nici nu va fi nevoie de prea multe cuvinte pentru un timp de calitate împreună cu ei.

Horoscop 31 decembrie 2019 Balanţă

Revelionul înseamnă că a venit timpul să petreci. Indiferent dacă va trebui să şi munceşti astăzi, singurul lucru la care te poţi gândi e cu ce te îmbraci diseară. Şi cu cine urmează să petreci. A fost un an lung pentru tine şi simţi acut nevoia să se termine cu o petrecere de neuitat. Aşa că nu ar strica să fii alături de cât mai mulţi prieteni ca să spuneţi la revedere anului. Şi ai voie ca mâine de dimineaţă sp te simţi mahmur.

Horoscop 31 decembrie 2019 Scorpion

Mai ales într-o zi ca aceasta îţi vine natural să organizezi petrecerea. Şi după ce te vei asigura cp totul e pus la punct, o să fii primul care sărbătoreşte. Atât realizările anului care se încheie, cât şi surprizele din cel care vine. Nu contează cum a fost anul care se termină, astăzi ai o zi perfectă.

Horoscop 31 decembrie 2019 Săgetător

În ultima zi din 2019, dragostea plutește în aer pentru nativii din zodia Săgetător. Vă veți bucura de armonie alături de persoana iubită și de clipe minunate împreună. Și pentru cei care nu și-au găsit jumătatea pot apărea astăzi oportunități romantice, mai ales dacă, în relația cu cei din jur, veți fi voi înșivă. Energia care vă caracterizează astăzi va fi molipsitoare și pentru prieteni, și pentru familie.

Horoscop 31 decembrie 2019 Capricorn

Pentru cei din zodia Capricorn, împărtășirea planurilor de viitor cu persoanele dragi ar putea fi de mare folos. S-ar putea ca sfaturile lor să vă ajute să identificați unde vă sunt neajunsurile și să puteți lua o decizie bună. Încercați, de asemenea, să savurați aceste zile libere și să vă relaxați. Noul an vă va găsi astfel plini de energie și pregătiți să vă duceți la capăt proiectele.

Horoscop 31 decembrie 2019 Vărsător

Pentru Vărsători, în dragoste nu e loc de grabă. Dacă nu v-ați găsit jumătatea, nu vă lăsați copleșiți de sentimente. Fiți curajoși și încercați să vă faceți remarcați, recomandă horoscopul. Alegeți însă persoana pe care simțiți că vă este potrivită și alături de care puteți petrece clipe minunate. Astăzi, de asemenea, se înrevăd oportunități pentru investiții. V-ați putea bucura în prima parte a zilei de o achiției reușită.

Horoscop 31 decembrie 2019 Peşti

Astăzi, în ajunul noului an, cei din zodia Pești și-ar putea intensifica și extinde contactele cu oamenii, care vă vor privi ca o persoană plăcută. Aveți ocazia să vă faceți noi cunoștințe, noi prieteni, dar, în același timp, puteți strânge din nou legăturile cu vechii amici. Vă puteți bucura de momente fericite și de o petrecere reușită în noaptea dintre ani.

 

 

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Noul film Netflix care va cuceri toate topurile. Este o producție pe care o vor adora și cei mari și cei mici
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Ministrul Agriculturii, ANUNȚ: „Este posibil să fie extinsă lista cu alimentele plafonate”
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Noi reguli pentru șoferi. Ministrul Sănătății a anunțat marea schimbare
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
A plecat cu 20.000 € de la Bordea! Cum s-a negociat divorțul dintre comendiant și soția sa, Livia
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Un fost membru al trupelor speciale americane, arestat pentru implicare într-o lovitură de stat eșuată în Venezuela
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?