Horoscop 4 ianuarie 2017: Fecioarele sunt foarte atente la problemele altora. Ce-ţi rezervă astrele pentru zodia ta

Citeşte horoscopul zilei de 4 ianuarie 2017 şi află ce surprize ţi-au pregătit astrele pentru zodia ta, în prima săptămână din Noul An.
Romania TV
03 ian. 2017, 14:46
Horoscop 4 ianuarie 2017: Fecioarele sunt foarte atente la problemele altora. Ce-ţi rezervă astrele pentru zodia ta

Berbec 

Fa calcule serioase in privinta resurselor de care dispui, fie ca e vorba de timpul pe care il ai la dispozitie, de energie fizica, de bani, pentru ca e posibil sa fi scapat un pic din frau situatia. Ai abuzat de unele din ele si s-au imputinat, tocmai de aceea ai nevoie de o interventie matura si prudenta pentru a reinstala echilibrul.

Controlul e totul, ca atare analizeaza la rece ce ai, ce-ti trebuie, ce-ti lipseste, pentru ca poti gasi acum solutii foarte eficiente la orice chestiune materiala. Umbli cu cifre, date, informatii, bani, si le asezi la locul potrivit cu multa atentie.

Taur 

Schimba polaritatea gandurilor, declaratiilor, transforma-le in afirmatii si spune da la orice provocare. Cu gandire pozitiva se vindeca orice neplacere, orice durere, ca atare incearca sa invalui in ganduri bune, in lumina, in iubire si optimism orice aspect care nu e asa cum ar trebui sa fie.

Daca descoperi macar un detaliu bun demn sa-ti agati sperantele de el, vei depasi cu bine orice impas si nimic nu va mai parea urat, trist, negru. Insista sa scoti la lumina din orice partea buna, plusurile, ceea ce ai si nu doar ceea ce lipseste sau nu e prea frumos.

Citeşte şi  Horoscop 2017: Ce te aşteaptă pe plan sentimental, profesional şi nu numai? Avem previziunile de care ai nevoie!

Gemeni

E o perioada plina de idei, de informatii, de date care vin spre tine valuri-valuri, si numai unul ca tine poate capta atat mai multe detalii cu bine. Stocheaza-le pe toate in memorie, cumva, pentru ca toate aceste detalii vor fi folositoare, dar pot fi atat de multe idei, incat nu vei mai sti cum sa le tii minte pe toate.

E ca si cum ar ploua cu idei bune, si numai de tine depinde sa deschizi urechile, mintea si ochii foarte bine pentru a le recepta in cantitati cat mai mari si la calitate maxima. E abundenta de informatii, pune-le la treaba!

Rac 

Iubirea nu e intotdeauna motiv de sarbatoare sau de fericire, ci poate fi si o povara, pentru ca amorul mai vine la pachet, din cand in cand, si cu suferinte, lacrimi, suspine, neimpliniri, dezamagiri.

Nu te incarca doar cu ele, priveste-le ca pe probe de incercare in care ti se testeaza rezistenta, loialitatea, rabdarea, claritatea si intensitatea sentimentelor. Chiar daca acum e mai greu, vei trece peste toate cu succes doar daca nu astepti miracole din senin. De tine depinde sa repari totul!

Citeşte continuarea pe Revista Teo

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!