Horoscop 4 mai 2022: Amintiţi-vă că cel mai important lucru în viaţă este sănătatea!

Ziua de 4 Mai 2022 va fi una plină de surprize. Peștii sunt astăzi cu capul în nori și sunt dezinteresați de banii pe care îi cheltuie, Leii au mari pierderi financiare, iar Gemenii sunt recompensați pentru efortul pe care l-au depus.
Alina Costache
03 mai 2022, 14:47
Horoscop 4 mai 2022: Amintiţi-vă că cel mai important lucru în viaţă este sănătatea!

Horoscop 4 mai 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu te mai preocupa de aspectul fizic și ieși astăzi din casă fără să te machiezi. Simte-te bine, liberă, și nu te mai gândi la alte lucruri care îți distrag atenția pe 4 Mai. Fii fericită și nu te mai enerva din orice! Iubește și nu mai aștepta nimic la schimb. Viața ta va deveni mult mai frumoasă și tu vei fi mult mai împlinită. Atmosfera tensionată de la locul de muncă te împinge să iei decizii greșite ce îți vor aduce doar dezavantaje de ordin financiar, potrivit horoscop 4 Mai 2022. Încearcă să gândești limpede înainte de a face o acțiune și îți poate aduce o suma mare de bani sau o pierdere a acesteia.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Stai drepti si actioneaza. Anumite forte pot trage de tine din toate directiile si provocarea ta va fi sa iti mentii un echilibru sanatos printre toate. Vei avea sansa de a realiza multe prin directionarea energiilor spre exterior in loc de interior. Alti oameni pot fi agresivi dar contrabalanseaza prin rabdare. Contributia ta la energia grupului va fi apreciata.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Găsești un grup nou, cel mai probabil o comunitate online, care te împlinește mai mult ca oricând. Acești oameni vor să îți stea aproape și îți îndeplinesc o nevoie nesatisfăcută încă. Toate bune și frumoase, dar poți intui la un moment dat că în schimbul acestei înțelegeri ți se cere mai mult decât poți da. Fii precaută.

Horoscop 4 mai 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

O nouă poziție de lider, de care ești atât de încântată la început, poate aduce cu ea provocări revoluționare. Îți poate fi dificil să te adaptezi sau poate descoperi că lumea nu se atașează de viziunea ta. Amintește-ți că nu poți schimba totul într-o secundă și că asemenea misiuni cer răbdare.Luna nu este favorabilă relațiilor romantice, dragi nativi Rac! Voi, cei cărora vă place să fiți obiectul întregii atenții, veți avea un singur cuvânt de ordine: libertatea! Cei aflați într-un cuplu, veți pretinde puțin mai mult spațiu. Cu toate acestea, trebuie să alegeți cuvintele potrivite, astfel încât să nu vă jigniți partenerul. Distracția este favorizată acum dar nu este recomandată pentru cei dintre voi ce aveți datorii de rambursat. Prietenii voști se vor supăra să vă vadă cheltuind banii care îi datorați.

Horoscop 4 mai 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Este o configurație planetară foarte plăcută. Vă poate ajuta să scăpați de o rutină destul de grea. Acesta este motivul pentru care ar trebui să cereți partenerului să vă salveze și să vă calmeze, programând un moment plăcut de intimitate. Venus poate amplifica intuiția, dar și imaginația, care vă poate fi utilă dacă vă interesează problemele financiare. Fiți mulțumiți să rămâneți în limitele pe care vi le-ați stabilit. Puțin noroc într-un joc sau pariu este, de asemenea, posibil. Vă așteaptă o seară minunată în ceea ce privește relațiile cu cei apropiați. Acest context astral vă este destul de favorabil vizavi de legăturile voastre sociale. Depinde de voi cum să profitați!

 

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Veți avea acum un singur cuvânt de ordine: independență! Mai ales dacă de ceva timp ați simțit că vă sufocați în propria relație. Este timpul să vă acordați ceva timp și să faceți lucruri fără partenerul vostru. Dar ce se întâmplă cu voi săptămâna aceasta? Vreți să cheltuiți toate economiile fără să vă gândiți la posibilele zile dificile ce vor veni? Feriți-vă, pentru că Luna este imprevizibilă și economiile voastre ar putea ajunge pe roșu! Ziua de marti vă invită să luați inițiativa unuia sau mai multor proiecte comune. E posibil ca atitudinea voastră să-i nemulțumească pe cei dragi, care așteaptă ceva mai multă atenție. Dar asta nu va face parte din prioritățile voastre pentru această seară.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Probabil veți aștepta gesturi afectuoase de la partener dar acestea nu vor veni, ceea ce vă va deranja. Veți avea atunci dorința să-i oferiți niște replici foarte sarcastice. Ce-ar fi dacă ați încerca să comunicați diferit? Această configurație astrală este destul de benefică pentru forma voastră fizică. Fără să vă simțiți complet pregătiți să urcați în vârf de munte, veți simți, totuși, un flux de energie. Comportamentul unui membru al familiei sau al unuia dintre prieteni vă enervează. Totuși, încercați să tolerați situația, deoarece s-ar putea să vă regăsiți într-o situație similară foarte curând.

Horoscop BANI si SUCCES 2-8 mai 2022. Zodia care intra masiv in contul de economii. Influente in casa banilor!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua va fi mai propice discuțiilor cu prietenii decât conversațiilor cu partenerul. Indiferent de situație, știți să vă bucurați de viață în toate circumstanțele. Dacă sunteți într-o relație, comunicarea ar putea fi dificil de stabilit sau de menținut, deoarece nu păreți foarte stabili emoțional. Influența pozitivă a Soarelui vă va permite să luați în considerare proiecte importante pentru viitorul vostru financiar. În ciuda tuturor, va trebui să cunoașteți toate condițiile generale de vânzare. Prin urmare, puțin timp pentru reflecție vă poate permite să cunoașteți toate intrările și ieșirile oricărei situații, pentru a evita orice surpriză neplăcută. Oboseala acumulată în ultimele zile vă face să pierdeți simțul priorităților. Amintiți-vă că cel mai important lucru în viață este sănătatea!

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pentru voi, ziua va fi o oportunitate pentru întrebări pozitive în cuplu, dragi nativi Săgetător! Prin discuții în care fiecare ascultă și înțelege punctul de vedere al celuilalt, veți merge mai departe. Pe de altă parte, contextul astral accentuează pasiunea, sexualitatea și erotismul, pentru o comunicare mult mai bună cu partenerul. Aspectul astral este bun pentru toate tranzacțiile financiare, investiții, vânzări, etc. Unii nativi ar putea intra chiar într-o perioadă de dezvoltare. Aveți grijă, totuși, și nu vă lansați în cumpărături frenetice! Energiile pozitive funcționează pentru unii, atât în familie, cât și în cercul prietenilor. Vă descoperiți talente de psiholog pentru cei din jur. Pentru alții, familia s-ar putea adapta la schimbări, fie că este vorba despre o relocare, plecare sau sosirea unui copil.

Horoscop mai 2022 Cristina Demetrescu: Beneficii pe Casa Banilor, ce zodii sunt favorizate în această lună

Horoscop 4 mai 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astrele se învârt în mod favorabil în jurul cuplului vostru, dragi nativi Capricorn! Viața voastră sentimentală este armonioasă și aveți mai multă încredere în partener. Atmosfera este romantică și vă veți bucura cealaltă jumătate, cumpărându-i un buchet de flori sau o mică atenție. Influența astrelor vă va oferi un fler benefic, mai ales dacă intenționați să faceți o investiție financiară semnificativă. La fel, numeroasele voastre încercări de a juca în mod consecvent aceleași numere de loterie ar putea avea rezultate. Viața de familie vă va oferi momente bune, pline de emoții. Rudele și prietenii vă vor arăta înțelegere, mai ales dacă slujba voastră a necesitat o implicare specială în ultima vreme. Veți simți o mare mândrie în partenerul vostru, care ar putea înțelege tot ceea ce gândiți, doar privindu-vă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Unii dintre voi traversează o perioadă mai puțin bună, iar Luna ar putea indica o problemă importantă în cuplu, ce va trebui clarificată. Astrele sunt favorabile finanțelor sau mai degrabă implementării măsurilor de actualizare a conturilor, renegocierilor de împrumuturi, etc. Chiar dacă Luna vă oferă posibilitatea de a restabili ordinea, Universul nu este un distribuitor automat, deci va trebui să faceți și voi un efort… Pentru voi, seara va fi momentul ideal pentru a avea momente de liniște și seninătate. Dacă aveți nevoie de aer, nu ezitați să cereți liniște celorlalți sau pur și simplu mergeți la o plimbare solitară în aer liber! Vreți doar să fiți calmi și asta nu este încă interzis…

Horoscop 4 mai 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Aceasta zi ar putea avea un impact destul de puternic asupra emotivității voastre, dragi nativi Pești! Sentimental, mulți dintre voi așteaptă un semn, un gest tandru din partea partenerului. De ce să așteptați și să nu faceți voi primul pas? Financiar vorbind, veți avea o dispoziție foarte cheltuitoare, probabil din cauza îndoielilor sau a disconfortului vostru actual. Rezolvarea incertitudinilor cheltuind bani inutil nu este cea mai bună opțiune. În cuplu, amândoi doriți să fiți înconjurați de cei dragi și, în același timp, doriți să fiți singuri. Veți avea dificultăți în gestionarea acestei zile la nivel relațional, deoarece veți fi împărțiți între diferite sentimente și emoții. Este recomandat să vă lăsați ghidați de ceea ce simțiți pe moment și să nu forțați nota!

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber la Jocurile Olimpice cu cel mai bun timp
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!