Horoscop 4 martie 2024. Zodia care începe săptămâna cu un proiect de anvergură

Berbecii vor fi dați peste cap încă de la prima oră a dimineții, iar Gemenii vor avea parte de o propunere neașteptată care le va da foarte mult de gândit, potrivit horoscop 4 Martie 2024. Această zi va fi mai mult decât excelentă.
Alina Costache
03 mart. 2024, 11:17
Horoscop 4 martie 2024. Zodia care începe săptămâna cu un proiect de anvergură

Horoscop 4 martie 2024 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii primesc o ofertă foarte avantajoasă azi din punct de vedere profesional. Este posibil să fie vorba de vreo mărire pe care o tot așteptau sau un telefon cu o promisiune pe care o tot amânau. Cert este că vor fi plăcut surprinși. Reușești astăzi să aduni ceva bani din bonusuri, dar și datorită unei datorii pe care și-a achitat-o un prieten. Chiar dacă ți-ai dori să-i investești, îți recomandăm să fii chibzuit și să ții banii pentru alte alte cheltuieli importante. Ți se propune un proiect de pe urma căruia vei avea parte de câștiguri impresionante. Este vorba despre un proiect pe care îl doreai de foarte mult timp. Plus de asta, vei reuși să îți faci foarte multe relații datorită acestui proiect și vei putea să evoluezi într-un timp destul de scurt. Astrologii îți recomandă să ții cont și de sfaturile partenerului sau ale prietenilor, pentru că te vor ajuta destul de mult. Pe planul sentimental, totul merge foarte bine și ieși să sărbătorești cu partenerul această veste minunată care îți va schimba total viața. Ziua nu se putea termina mai bine, așa cu bucură-te de ceea ce se întâmplă în viața ta la momentul actual!

Horoscop Pavel Globa martie 2024. Zodia care merge ca un ceasornic, va avea „boom financiar” şi succes de Casanova

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii trec prin niște stări de agitație azi. Primesc un telefon care îi anunță că planul pe care îl aveau trebuie schimbat, iar acest lucru îi scoate din sărite. Calmează-te și ia lucrurile încet! Lucrurile se vor rezolva de la sine. Astăzi ai avea nevoie de bani, dar nu știi cum să faci rost de ei. Un împrumut sau un ajutor remunerat te-ar putea scoate din acest impas financiar. Astrele te sfătuiesc să eviți compromisurile și promisiunile pe care nu știi dacă le vei putea îndeplini. În ultima perioadă starea ta de sănătate nu a fost foarte bună. Ai fost tot timpul obosită și indispusă, iar toate acestea au dus la un disconfort destul de mare. Însă, în această zi se pare că lucrurile vor fi destul de bune pentru tine. Vei reuși să îți termini anumite proiecte la locul de muncă și să îți faci noi prietenii cu anumiți colegi. Faptul acesta te ajută destul de mult și, plus de asta, îți va schimba și starea de spirit. Totodată, în această zi îți vei pune gândurile în ordine și vei reuși să te gândești mai mult la viitorul tău.

Horoscop 4 martie 2024 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii ajung într-un moment din viața lor în care consideră că lucrurile pe care le-au făcut nu sunt de ajuns și își doresc și mai mult de la viață. Li se recomandă răbdare, căci viața îi va surprinde curând în cel mai plăcut mod. Împrumuți o sumă de bani pentru a putea achita o datorie mai veche. Ești hotărât să muncești mai mult pentru a putea da banii înapoi într-un timp cât mai scurt. Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o zi destul de dificilă la locul de muncă. Unele discuții mai aprinse cu colegii, dar și cu șefii, te vor pune pe gânduri și, totodată, te vor face să te gândești serios la renunțarea la acest job. Se pare că nu rezonezi foarte bine cu oamenii de lângă tine în această perioadă și nu este indicat să forțezi lucrurile. Ia o decizie cât mai rapid, pentru că altfel vei risca să ajungi să urăști ceea ce faci. Problema nu este la ceea ce faci, ci la oamenii care încearcă să îți tot pună piedici. Dacă simți că această schimbare trebuie făcută, nu privi în urmă și încrede-te în propriile forțe!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racilor li se recomandă prudență în trafic azi. Vor fi foarte nervoși, întrucât nu reușesc să ajungă în timp util la întâlnirea programată. Nu uita însă că toate se întâmplă cu un scop. Lipsa finanțelor te va ține departe de gașca de prieteni și distracție, dar ești convinsă că și acasă, alături de familie, vei reuși să te relaxezi și să te simți foarte bine. În prima parte a zilei vei primi o veste destul de rea care te va pune foarte tare pe gânduri și îți va da o stare de nervozitate. Se pare că este vorba despre un proiect nerezolvat la timp, iar de aici lucrurile vor degenera destul de rapid. Încearcă să găsești o soluție pentru această problemă și să nu te lași condusă de sentimentele de furie și dezamăgire. Este indicat ca în această zi să ții cont de părerea celor din jur. Totodată, în această zi trebuie să fii atentă și la oamenii din jurul tău, pentru că se pare că mulți dintre aceștia vor încerca să profite de starea ta actuală. Astrologii îți recomandă să îți păstrezi calmul și să nu dai curs vorbelor răutăcioase.

Horoscop 4 martie 2024 Leu: 23 iulie – 22 august

Raportul de forțe este important când vine vorba de relațiile pe care le ai cu oamenii din viața ta. Există anumite momente când te simți lipsită de puteri în fața celorlalți. Vulnerabilitatea poate fi un semn al puterii, nu al slăbiciunii. Învață să te accepți și lucrează mai mult la acest aspect din viața ta, te sfătuiește Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Horoscopul zilei de 4 martie 2024 spune că nativii din zodia Fecioarei au șansa de a rupe tiparele. Această perioadă te va pune la încercare, dar va scoate în față și unele dintre cele mai importante aspecte ale personalității tale. Curajul, determinarea și inteligența sunt doar câteva aspecte care te vor ajuta să excelezi în tot ceea ce ți-ai propus pe parcursul acestei zile.

Horoscop 4 martie 2024 Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Este o perioadă agitată din viața ta. Poate că nu ai luat cele mai bune decizii în trecut, iar acum trebuie să înfrunți consecințele. Vei avea nevoie de multă răbdare pentru a trece peste încercările care îți apar în cale pe parcursul acestei zile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Te numeri printre zodiile cu un temperament vulcanic. Șansele ca ceva să te enerveze pe parcursul acestei zile sunt destul de mari. Poate că nu e momentul să iei decizii radicale în ceea ce privește viitorul tău în raport cu actualul partener.

Horoscop Mihai Voropchievici primăvară 2024. Trei zodii înfloresc financiar şi amoros încă din martie. Fericire şi armonie pe toate planurile!
Horoscop 4 martie 2024 Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Nativii din zodia Săgetătorului par să fie copleșiți de energia planetei Jupiter. În timp ce unii nativi se bucură de aceasta, alții par să nu fie de acord cu modul în care se schimba viața lor. Fii atentă la deciziile pe care le iei, te sfătuiește horoscopul zilei.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Capricornii învață să se pună pe primul loc în această perioadă. Acești nativi vor avea mult mai multă grijă de ei și vor fi mai implicați în ceea ce au de făcut. Este o zi de-a spretul specială pentru nativii care își doresc să facă o schimbare.

Horoscop 4 martie 2024 Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie
Nativii din zodia Vărsătorului trebuie să fie atenți la deciziile pe care le au de luat. Această perioadă este una de bun augur pentru zodiile care își doresc o schimbare. Vărsătorii sunt zodii de aer pregătite să înfrunte necunoscutul.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Horoscopul zilei de 4 martie 2024 spune că Peștii au parte de o zi norocoasă. Astrele sunt alături de nativii din zodia Peștilor și îi ajută să ia cele mai bune decizii pentru a face față cu brio tuturor provocărilor pe car ele vor întâmpina pe parcursul acestei zile.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Cadavrul unui bărbat descoperit într-un geamantan în Vaslui. Suspecții, filmați și ulterior prinși în Brașov
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'