HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de vineri!

HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2016: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie.
Alina Costache
04 feb. 2016, 15:33
HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de vineri!

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Te poti considera astazi o companie de-a dreptul odioasa. Familia cu greu iti suporta toanele astazi si orice ti se spune este un prilej sa incepi o cearta. Oricare ar fi problemele tale, ar fi indicat sa nu te razbuni pe cei dragi pentru ca ei nu au nicio vina pentru situatiile prin care treci.

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Sanctiunile care vin astazi la locul de munca nu te afecteaza neaparat din punct de vedere financiar cat moral. Toate discutiile se poarta in fata colegilor de munca si acum au motive sa te discute pe la spate de parca nu ar fi suficient ca te monitorizeaza in permanenta. Iei in calcul schimbarea locului de munca.

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Visurile tale sunt marete si obstacolele la fel si de aceea ai nevoie de foarte multa determinare. Pune pe hartie toate avantajele si dezavantajele dorintei tale si asigura-te ca ceea ce iti spune familia nu este impotriva a ceea ce iti doresti. Pana la urma tu trebuie sa fii multumit de decizia ta si nu ei. Ai grija la accidentele casnice din neatentie.

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Vrei sa incerci ceva nou si din acest motiv spui oricui ca te-ai sarutat de ceea ce ai. Din pacate nu ai forta sa te rupi de rutina, ci stai si te simti confortabil pentru ca orice incercare a prietenilor de a te scoate in oras sau in locuri mai putin vizitate se lovesc de un refuz. Cu alte cuvinte nici tu nu stii exact ce iti doresti.

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Pentru tine orice situatie este clara si anume ori se face totul ca la carte ori deloc, doar ca astazi intalnesti oameni care lucreaza cu alta unitate de masura. Te enervezi fara succes in prima faza pentru ca apoi sa ii lasi balta si sa cauti alte metode de a lucra, poate pe cont propriu pentru ca tot ceea ce faci trebuie sa iasa perfect.

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Schimbarile tale de dispozitie astazi sunt alimentate de persoanele cu care ai de-a face. Multi sunt cicalitori si prea putin priceputi, dar dornici sa te invete cum ar trebui sa faci ceva ce tu stii deja. Gasesti ca ultima solutie sa ii ignori pentru a nu-ti pierde vremea cu cearta.

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Iti rezervi dreptul de a nu spune nimanui despre problemele tale si de aici familia face o intreaga drama. Ti se tin tot felul de discursuri despre importanta familiei si despre comunicare, iar tu in loc sa ii iei in serios, devii cat se poate de sarcastic cu cei din casa ceea ce aduce si mai multa tensiune.

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nu te alegi cu suficiente recompense avand in vedere toate eforturile pe care le-ai facut pentru a obtine rezultate pozitive. Toate eforturile sustinute, par acum lipsite de logica si parca ai vrea sa renunti cand vezi ca nimic nu pare sa dea rezultate. Tine minte ca rabdarea este o virtute si doar persistenta te va face sa ajungi unde iti doresti.

HOROSCOP 5 FEBRIARIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Primesti o invitatie la un eveniment important si te simti peste masura de mandru. Esti ochi si urechi in speranta ca vei reusi sa prinzi unele lucruri si sa le aplici in viata ta. Cu siguranta vei avea alta viziune despre lume si viata decat pana acum. In plus, ai ocazia sa cunosti persoane cu interese comune cu ale tale.

Citeşte mai multe pe hotweek.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Bikini Auriu al lui Carrie Fisher din „Star Wars” Vândut pentru 175.000 de Dolari la Licitaţie
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!