HOROSCOP 5 MARTIE 2019: O zodie pierde mulţi bani, alta primeşte o invitaţie de nerefuzat. Previziuni pentru marţi

Horoscop 5 martie 2019. Zodia care pierde bani marți. Ce zodie primește o lovitură din partea astrelor. Previziunile astrale ale zilei de marți, 5 martie, pentru toate zodiile!
Filip Stan
04 mart. 2019, 14:54
HOROSCOP 5 MARTIE 2019: O zodie pierde mulţi bani, alta primeşte o invitaţie de nerefuzat. Previziuni pentru marţi

Horoscop 5 martie Berbec

 S-ar putea să înregistrați un eșec în afaceri sau să pierdeți o sumă importantă. Horoscop 5 martie va sfătuiește să va stăpâniți nervozitatea, fiindcă altfel riscați să aveți probleme cu colegii de serviciu și cu ersoană iubită. Evitați cu orice preț o ceartă cu partenerul de viață!   

Horoscop 5 martie Taur

 Șefii va reproșează că nu acordați destulă atenție sarcinilor de serviciu.  Pe plan sentimental, este posibil că atmosferă tensionată din ultimele zile să se accentueze.  Nu va descurajați! Pentru a trece cu bine peste toate dificultățile, eastrolog.com va recomanda să acționați cu răbdare și tact. 

Horoscop 5 martie Gemeni

 Nu este exclus să pierdeți o afacere avantajoasă din cauza că întârziați la o întâlnire importantă. Nu va enervați! Sunteți predispus la accidente vasculare. Horoscop 5 martie va sfătuiește să va relaxați mai mult. Copiii va fac o surpriză plăcută și reușesc să va redea bună dispoziție.   

Horoscop 5 martie Rac

 Dimineață este posibil să apăra evenimente neprevăzute, care va împiedică să va respectați programul.  Horoscop 5 martie va semnalează că nu este momentul să intrați în afaceri. Relațiile de parteneriat va pot creă mari probleme. Țineți cont de sfaturile celor cu experiență în acest domeniu!   

Horoscop 5 martie Leu

 Dimineață este posibil să primiți o veste neplăcută de la o rudă apropiată și să va schimbați compet programul zilei. Sunteți nevoit să faceți cheltuieli care va depășesc bugetul. Horoscop 5 martieva recomanda să apelați la prieteni. După-amiază sunt șanse să primiți o sumă importantă pentru o colaborare mai veche.   

Horoscop 5 martie Fecioară

 Un eșec în afaceri va face să deveniți irascibil. Eastrolog.ro va sfătuiește să nu va revărsați nervii acasă. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile partenerului de viață. Spre seară, va mai liniștiți la o întâlnire cu prietenii.   

Horoscop 5 martie Balanță

S-ar putea sa intelegeti gresit actiunile unui partener de afaceri si sa va certati cu el. Horoscop 5 martie va sfatuieste sa discutati calm si sa analizati impreuna toate problemele, pentru ca altfel riscati sa rupeti relatiile. Spre seara, primiti vizita unui prieten de familie care va ajuta sa treceti cu bine peste aceste momente. 

Horoscop 5 martie Scorpion

 Eastrolog.ro va sfătuiește să amânați plecarea într-o călătorie, fiindcă este posibil să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflați că o rudă a avut un accident și să faceți câteva drumuri scurte împreună cu partenerul de viață.  Dacă nu va ajung banii, puteți să apelați la prieteni.   

Horoscop 5 martie Săgetător

Horoscop 5 martie va sfătuieste să amânați plecarea într-o călătorie, fiindcă este posibil să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflați că o rudă a avut un accident și să faceți câteva drumuri scurte impreună cu partenerul de viată. Dacă nu va ajung banii, puteți să apelați la prieteni.    

Horoscop 5 martie Capricorn

 La locul de muncă și în afaceri, horoscop marți 5 martie va recomanda să va ocupați de activitățile sau proiectele rămase în urmă. S-ar putea să aflați că o cunoștință are probleme de sănătate. Va implicați și, astfel, faceți mai multe drumuri scurte.  În a două parte a zilei, sfaturile unei rude mai în vârstă va ajută să va clarificați sentimentele contradictorii.   

Horoscop 5 martie Vărsător

 Sosirea unor musafiri din altă localitate va obligă să va schimbați planurile pentru azi. Dacă va roagă să îi ajutați cu ceva, ar fi bine să nu îi refuzați. Spre seară, un prieten de familie va da o veste neplăcută. Horoscop 5 martie va sfătuiește să va păstrați cumpătul.   

Horoscop 5 martie Pești

 Sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care va sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să va asociați într-o afacere, Horoscop 5 martie va sfătuiește să nu ezitați. Cu puțin efort și riscuri minime, puteți să redresați bugetul familiei destul de repede. Țineți cont și de părerea partenerului de viață!   

sursa: eastrolog

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să aibă acest document. Scrie în Codul Civil
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Viața la bloc. Gestul care îi scandalizează pe vecini. Legea nu-i iartă pe făptași
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Devine interzis în toate țările. UE a dat ordin. Românii nu vor mai avea dreptul să cumpere
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!