HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017: URANIA anunţă agitaţie şi nervozitate. PREVIZIUNI complete

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017: Opozitia Lunii cu Soarele - altfel spus, Luna Plina - predispune la nervozitate si agitatie. De asemenea, riscul de accidente este mai mare. Se pot produce bulversari profunde si pot surveni deceptii, inclusiv in domenii in care nu va asteptati.
Alina Costache
04 oct. 2017, 11:23
HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017: URANIA anunţă agitaţie şi nervozitate. PREVIZIUNI complete

Horoscopul zilei de Joi 5 Octombrie 2017

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ziua este favorabila activitatilor de rutina si daca se poate departe de ochii si urechile lumii. Fortele tale sunt la un nivel scazut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesionala, de aceea ai grija cum iti indeplinesti indatoririle si cum relationezi cu colegii. O discutie de taina cu cineva de încredere iti va lamuri unele aspecte profesionale.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercatii, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent. Ti se pot recunoaste meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuti sau vizavi de implicarea ta in actiuni umanitare, Totusi fii rezervat in comentarii, deoarece unii vor incerca sa profite de pe urma muncii si experientei tale. Prudență la locul de muncă!

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

S-ar putea sa participi la sedinte profesionale, la care vei fi invitat sa iei cuvantul. Pregateste-te serios si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Atentie ca emotivitatea este accentuata, fiind astfel foarte usor de impresionat. Ordoneaza-ti gandurile si vorbeste scurt, direct si la obiect. Nemulțumirile din sfera domestică îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat ceilalți.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vestile din strainatate se tin lant. Cu toate ca multe te nelinistesc, cu putin efort si discernamant iti poti stapani emotiile si controla reactiile fata de ceilalti. Demersurile necesare unei calatorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de arta și pentru dialoguri pe teme spirituale.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Este nevoie sa achiti facturi restante sau sa iei legatura cu institutii financiare. Se pare ca primesti ajutor material substantial din partea partenerului de viata, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra in discutie rezolvări ale partajelor in urma unui divorț sau moștenirile. De evitat imprumuturile, investitiile si cheltuielile nefondate!

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

S-ar putea ca in relatiile tale, dar mai ales in relatia conjugala, sa apara un element de noutate. Poate ca partenerul vine cu o propunere neasteptata sau cu o abordare noua a relatiei si planurilor de viitor. De asemenea, nu este exclus ca cineva din anturaj sa-ti propuna o colaborare noua sau sa contribuie cu idei ingenioase la buna desfasurare a unui proiect.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Multa munca se anunta la serviciu. Dialogurile colegiale sunt frecvente, insa ai grija ca domneste in aer izul conflictului. Ocupa-te doar de indatoririle tale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv și picioare. Tine o dieta si dozeaza-ti eforturile. Folosește mai mult remedii naturiste și lasă deoparte grijile cotidiene!

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai avea spor si succes la hobby-uri. Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de o activitate placuta si recreativa. Ceilalti iti pot crea neplaceri, in special persoana iubita si copiii. Ai grija si de nevoile celor dragi, asculta-le doleantele si vezi cu ce si cum poti sa ii ajuti. Spre seara organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Multă forfota in sfera domestică! Se pare ca ai multe treburi de rezolvat in legatura cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate si ar fi bine să-ț controlezi reactiile. Tine cont de parerile si sfaturile celor dragi. Se recomanda o atentie deosebita la instalatiile de apa din spatial locativ, deoarece se pot produce avarii.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se conturează întâlniri și dialoguri interesante cu o ruda sau cu un prieten apropiat. Informatiile pe care le afli astazi te pot pune serios pe gânduri. S-ar putea sa fie nevoie să-ți îmbogățești palmaresul educațional cu forme de instruire noi, insa pe termen scurt. Daca esti deja implicat in cursuri sau diverse studii, retine ca procesele de învățare-evaluare sunt deficitare.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunt momente prielnice pentru cumparaturile necesare traiului zilnic. Înfrânează tendința de a cheltui fara rost si de a-ti oferi ajutorul fara să-ți fie cerut. Veniturile din munca desfasurata la un serviciu se pot rotunji substanțial zilele acestea, fie primind cadou o suma de bani sau favoruri, fie se va mari remunerația de acum incolo. Energia vitala fluctueaza mult.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Beneficiezi de multa energie astazi. Ai chef de vorba, te implici in mai multe treburi deodata, iar ceilalti sunt fascinati de viteza cu care abordezi totul. Calmează-te, selectează-ți prioritățile si ocupă-te doar de treburile tale. Atentie că emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte si riști sa pierzi multa energie vitala. Organismul iti este slabit, deci odihnește-te.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?