Horoscop 6-12 aprilie 2020. SuperLuna plina roz si Mercur ajunge in Berbec – vin vesti mai bune sau din contra?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 6-12 aprilie 2020; Marte, planeta actiunii, impulsivul si energicul va fi in cuadratura cu Uranus cel rebel in aceasta saptamana, deci sa ne pregatim pentru focuri de artificii inca prin primele zile! Cu o SuperLuna plina roz in zodia relatiilor Balanta in noaptea de 7 aprilie, este timpul sa clarificam ce putem face impreuna, sa ne unim sau sa ne separam unde e cazul: relatii, colaborari, negocieri toate sunt in vizorul celei mai stralucitoare SuperLuni din tot anul 2020. Tot felul de sextile placute vor adauga condiment saptamanii iar spre final, Mercur planeta comunicarii ajunge in Berbec si schimbam, in sfarsit, energia confuzanta in comunicare adusa de tranzitul acesteia in Pesti unde a fost si in stationare aparent retrograda si unde ne-a cam "zapacit" chiar la nivel mondial.
Filip Stan
06 apr. 2020, 06:12
Horoscop 6-12 aprilie 2020. SuperLuna plina roz si Mercur ajunge in Berbec - vin vesti mai bune sau din contra?

Vestea mare este ca avem SuperLuna plina roz in Balanta in aceasta saptamana, in zodia relatiilor.

Sa lucram impreuna este cheia ori de cate ori apare Balanta in peisaj si aceasta saptamana va pune lumina pe aceasta nevoie, de a fi in echilibru si armonie in special in parteneriatele noastre oricare ar fi ele – personale, profesionale, romantice, de afaceri, politice. Venus este in Gemeni si e extrem de importanta pentru aceasta prima Luna plina a noului an astrologic pentru ca ne ajuta sa mentinem toate canalele de comunicare deschise. Sunt probleme? Un dialog fructuos este tot ce avem nevoie ca sa putem lucra impreuna sau macar sa ne lamurim cum putem avea un teren de continuare. Nu sunt vremuri pe care sa le traim singuri. Conecteaza-te la oameni, oricare ar fi ei! De ce SuperLuna plina e roz si ce aduce ea fiecarei zodii? Citeste aici! Horoscop Superluna plina

Dar pana la Luna plina – care e SuperLuna, se mai numeste si roz si e cea mai stralucitoare si mai apropiata de Terra din toate cele 13 Luni pline ale acestui an – avem un debut exploziv al saptamanii datorita cuadraturii dintre Marte in Varsator si Uranus in Taur. Ceva se poate intampla care sa fie sau sa para ca un soc total, doar e vorba de Uranus.

Luni si Marti aduc o energie puternica de agitatie dar si potentialul pentru o realizare majora in special in tehnologie.

De Miercuri, SuperLuna plina in Balanta dar si sextilul frumos al lui Mercur cu Jupiter si Pluto inseamna ca este timpul sa ne punem capetele unite ca impreuna sa gasim solutii noi la probleme vechi. Este momentul sa gasim acele solutii la scara larga pentru binele tuturor.

Sambata 11 aprilie, Mercur intra in Berbec si aceasta este o veste buna. Ne pregatim sa ne ducem ideile si vorbele la un nou nivel, sa iesim din starea de confuzie adusa de lungul tranzit al lui Mercur in Pesti unde a fost si retrograd.

Marte si Venus vor fi in sextil cu Chiron, marele vindecator al astrologiei.

Venus oricum este in Gemeni si isi incetineste ritmul pentru ca in mai va intra in stationare retrograda, deci sa facem tot ce putem sa profitam cat inca e in puteri si sa stabilim si stabilizam conexiuni puternice care sa duca la vindecari masive. Chiron ne va ajuta sa rezolvam tot felul de slabiciuni ce au nevoie de atentia noastra : puncte vulnerabile in cuplu, agresiuni sau incapacitatea de a actiona, teste intre parteneri, rani din trecut, colaborari neclarificate suficient, orice este posibil. Scopul ? Sa facem tot ce stim mai bine ca sa ajungem la o intelegere.

Saptamana se incheie cu o veste importanta duminica 12 aprilie pentru ca Mercur va fi in cuadratura cu Nodurile Lunare karmice. Ce inseamna toate acestea pentru zodia ta?

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, este o saptamana relativ calma pentru tine, plina de intelegere, ce poate aduce o stare de spirit mai relaxata si o energie cu o influenta pozitiva per ansamblu. Vei putea actiona dinamic si hotarat in fiecare zona a vietii tale, iar relatiile si colaborarile sunt favorizate in special. Esti pe cale sa intri intr-o perioada de schimbari care te vor ajuta sa evoluezi si sa progresezi ca individ. Lucrurile nu par foarte dificile pentru tine mai ales ca este sezonul tau anual si gazduiesti Soarele toata saptamana, totusi este bine sa fii mai prudent decat de obicei tocmai din acest motiv care iti favorizeaza impulsivitatea caracteristica.

 

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taurule, in aceasta saptamana vei avea oportunitatea sa te misti chiar dinamic ocupandu-te de aspecte amanate, intrucat vei avea toata energia si vitalitatea de care ai nevoie. Incepe o noua perioada pentru relatia ta sau pentru casnicia ta ori intr-o colaborare pe care o ai la nivel profesional. Iti poti face planuri pentru viitor si sa le lansezi, stiind ca poti astepta schimbari care te vor face sa te simti mai bine. Te poti astepta si la o dezvoltare a unui parteneriat de munca sau personal in directii la care nu te-ai fi gandit vreodata.

 

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, aceasta saptamana va curge calm, functionand ca o etapa preparatorie pentru schimbari mari ce vor aparea. Relatiile si colaborarile sunt pe cale sa se schimbe. O dorinta pe care o ai de mai mult timp, fie pe plan de sanatate, de colaborare, de afaceri va fi implinita, in sfarsit. Colaborarile iti sunt caracterizate de o stare de spirit calma, stabila si te simti satisfacut si sigur pe tine. Rezultatele muncii tale vor deveni evidente. Orienteaza-te si documenteaza-te despre activitati care sunt favorizate in aceasta perioada.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români care au mers în Grecia. Se întâmplă din ce în ce mai des: “Poliția nu a luat nicio măsură”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un august fierbinte. Abia acum vine marea caniculă. Avem cifrele
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie ISTORICĂ luată de Mircea LUCESCU. Vestea pe care toată România o aștepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
„Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă
substantial.ro
Avertizare cod galben de caniculă pentru joi: temperaturi de până la 36 de grade în Bucureşti şi jumătate din ţară
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?