HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017: Contextul astral stimulează creativitatea, ideile originale

Sextilul Marte-Saturn poate induce dorinta de a face diverse treburi in gospodarie: mici reparatii, reamenajari etc. De asemenea, este posibil sa se manifeste o tendinta de a pune in aplicare idei originale, neobisnuite. Este un context astral favorabil, care confera energia necesara pentru a rezolva problemele caminului.
Romania TV
05 dec. 2017, 12:25
HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017: Contextul astral stimulează creativitatea, ideile originale

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In plan domestic se pare ca ai multe de rezolvat, dar chef nu prea. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si oricand pot aparea discutii aprinse de la lucruri banale. Organizeaza-ti timpul si activitatile, astfel incat sa te ocupi si de casa si de nevoile familiei. Sunt sanse sa desfasori multumitor curatenii, reparatii sau sa faci demersuri necesare achizitionarii unor bunuri patrimoniale.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi in care ai de-a face cu multa lume, in special persoane din anturajul apropiat, rude, colegi, prieteni. Multi vin sa-ti ofere sfaturi si solutii la problemele cu care te confurnti in aceasta perioada, insa sunt si unii care au nevoie de incurajarile tale. Fii prudent si alege-ti cuvintele cu grija, deoarece exista riscul sa spui mai mult decat trebuie. Spre seara, relaxeaza-te la o discutie amuzanta cu cineva drag.

Citeşte şi Horoscop: Calităţile ascunse ale fiecărei zodii

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunt momente favorabile pentru a-ti creste veniturile din munca depusa la serviciu sau poti afla vesti bune in acest sens. Bine ar fi sa eviti hazardarea in cheltuieli sau investitii majore pana cand nu dispui de sumele necesare. Pe de alta parte, gandeste-te sa oferi celor dragi cadouri sau sa-i ajuti intr-un mod folositor. Astfel te vei bucura de bucuria lor, iar la momentul potrivit ti se vor intoarce darurile.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi excelenta, pentru ca beneficiezi de multa energie astrala, pe care o poti folosi inspre binele tau suprem. Renunta la relatii si situatii nemultumitoare, propune-ti un alt stil de viata sau de vestimentatie si orienteaza-te spre oameni de buna calitate. Ingrijeste-te, plimba-te prin locurile preferate si implica-te numai in activitati care te privesc direct. Unii vor dori sa iti fie in preajma pentru a se bucura de stralucirea ta.

Citeşte şi Iubeşti o femeie născuta în luna decembrie? Iată ce secrete ascunde

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Activitatile discrete au succes astazi. Organismul va da semne de oboseala. Astfel ca bine ar fi sa-l asculti si sa te odihnesti ceva mai mult. Provocarile dinspre segmentul profesional sunt majore, dar acum ai sanse sa descoperi persoanele care-ti pun bete in roate si hibele situatiilor comune cu acestea. Deocamdata aduna informatii, reevalueaza-ti pozitia in cadrul locului de munca si decide in consecinta.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Prietenii sunt o sursa buna de inspiratie, astfel ca fii atent la discutiile cu ei. Unele persoane din anturajul socio-profesional iti vor spune lucruri mai putin placute la prima vedere, insa daca ai sa te gandesti bine, pe undeva au dreptate. Asculta si pe unii si pe alii, iar spre seara retrage-te intr-un loc linistit si mediteaza asupra celor aflate si petrecute astazi. Revelatiile te vor uimi mult si bine.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Esti solicitat, atat in plan profesional, cat si acasa de catre membrii familiei si rude. Pentru ca starile tale de spirit sunt fluctuante si esti vulnerabil la provocarile exterioare, fii prudent si alge-ti cuvintele si gesturile cu grija. Spune nu sau sustine-ti punctele de vedere, cand simti ca este cazul. Ceilalti vor sa te ajute, dar trebuie sa ai incredere in ei, dar si in tine. Fara voia ta, altii nu te pot obliga la nimic.

Citeşte şi Horoscop 2018: an negru pentru aceste 3 zodii. Au parte de necazuri şi tragedii. Drame în familie

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Au succes demersurile privitoare la calatorii indepartate sau cele pentru studii. Ar fi bine sa-ti alcatuiesti un program de activitati pentru urmatoarele patru saptamani, in care sa incluzi vizionarea unor piese de teatru, vizitarea unor expozitii de arta sau participarea la seminarii scurte in domeniile tale de interes personal si profesional. Dialogurile cu persoane erudite iti aduc informatii pretioase.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor si relationarii cu institutiile financiare. Subiectele legate de bani, bunuri si investitii sunt importante si ai sanse sa afli solutii si sfaturi deosebite. Posibil sa revina in atentia ta o chestiune materiala veche, legata de o mostenire sau un partaj. Ar fi bine sa-ti planifci bugetul pentru urmatoarele patru saptamani de comun acord cu membrii familiei.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

In relatiile parteneriale pot interveni astazi discutii aprinse, datorate felului tau de a fi si de a te implica in activitatile comune cu altii. Razgandirile sunt frecvente in aceasta perioada, fapt care duce la animozitati, incurcaturi si revenire asupra unor decizii vechi. Fii intelegator, cultiva rabdarea si gandirea pozitiva! Ai incredere in semeni si lasa suspiciunile deoparte. Pentru seara planifica o sueta cu cineva drag.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Esti preocupat de sarcinile de lucru pe care le ai de indeplinit la serviciu. Colegii vor sa-ti taie elanul, insa tu ar trebui sa faci ce ti-ai propus si sa nu raspunzi la provocari. Fii prudent si in privinta sanatatii, pentru ca se pot evidentia afectiuni ale sistemului digestiv si osos. Ar fi bine sa-ti planifici un control medical, indiferent de natura afectiunii. Dar, pentru astazi dozeaza-ti eforturile si ai grija de sufletul si trupul tau.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Activitatile de creatie sunt favorizate astazi si bine ar fi sa iti rezervi momente linistite pentru a le desfasura. Ai sanse sa realizezi adevarate opere de arta, de care se pot bucura si altii. Negurile pot aparea dinspre relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Discutiile aprinse sunt frecvente si de la lucruri banale, asa incat fii prudent. Condu situatiile comune cu cei dragi intr-un sens pozitiv. Vei avea succes!

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 august 2024, produsul pe care românii se bat să-l cumpere. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Se dau banii înapoi în România. Decizia venită chiar azi, 2 august: Contactați neapărat!
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
ALERTĂ PE LITORAL! Apa mării este contaminată cu o bacterie periculoasă
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
O nouă monedă în România. Lansare BNR, pe 5 august
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
CUTREMUR în SHWOBIZ! Alex Bodi și Ema Uta s-au ÎMPĂCAT?! Avem dovada incontestabilă că petrec iar clipe fierbinți împreună! FOTO
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
Statul IA BANII românilor. Record istoric. Nimeni nu scapă de plata datoriei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Pugilista italiană Angela Carini își cere scuze față de Imane Khelif după abandonul din sferturile JO 2024
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?