Horoscop 6 iunie 2024. Venus, planeta iubirii şi relaţiilor, este profund legată de energiile acestei Luni Noi

Lună Nouă în Gemeni, 6 iunie 2024. Universul ne atrage atenția asupra iubirii. Găsim echilibrul între inimă și minte?
Alina Costache
05 iun. 2024, 08:35
Horoscop 6 iunie 2024. Venus, planeta iubirii şi relaţiilor, este profund legată de energiile acestei Luni Noi

Horoscop 6 iunie 2024Întâmpinăm începutul unui nou ciclu lunar pe 6 iunie 2024, odată cu Luna Nouă în Gemeni, și se pare că Universul ne atrage atenția asupra iubirii! Venus, planeta iubirii și relațiilor, este profund legată de energiile acestei Luni Noi, la fel ca și Juno, asteroidul căsătoriei.

Venus, Juno și Luna împreună formează o combinație magică ce poate amplifica sentimentele noastre de romantism și creativitate. Aceasta promite o energie blândă care ne permite să ne mișcăm cu compasiune și o înțelegere mai profundă pentru ceilalți.

Orice se petrece cu prilejul acestei Luni Noi, sunt șanse ca relațiile din viața ta și, poate, propria ta relație în ceea ce privește iubirea, să fie evidențiate într-un fel.

Iubirea sub Luna Nouă în Gemeni
Iubirea este un subiect atât de complicat. Cu toții avem idei diferite despre ce înseamnă iubirea pentru noi. Cu toții avem moduri diferite de a simți și de a oferi iubire. Cu toții avem răni diferite legate de iubire. Iubirea este ceea ce ne unește pe toți. Este combustibilul pentru creație și pentru multe dintre lucrurile pe care le facem.

Iubirea ne menține în mișcare. Este ceea ce face viața demnă de trăit. Cu toții vrem să ne simțim iubiți. Cu toții vrem să simțim ceea ce suntem. Sub Luna Nouă în Gemeni, gândurile noastre despre iubire pot începe să se maturizeze. S-ar putea să vedem lucrurile dintr-o perspectivă poate mai inteligentă.

Energia Gemenilor ne face să gândim mai profund. Ne deschide mințile și ne permite să fim curioși, și poate că această curiozitate ne va conduce la o nouă înțelegere a iubirii și a ceea ce înseamnă cu adevărat pentru noi.

Prin acest proces, relațiile noastre se pot adânci, sau ne putem deschide, permițând noi conexiuni și oameni să intre în viețile noastre. Dacă o relație a fost tulbure, această Lună Nouă promite o rezoluție sau o înțelegere mai profundă care va permite un avans înainte.

Echilibrul între inimă și minte cu Luna Nouă în Gemeni
Deși energia puternică a Gemenilor, așa cum o avem sub această Lună Nouă, ne poate face uneori să ne simțim mental încărcați sau blocați în mințile noastre, acest echilibru frumos de energie a inimii ne va ajuta să ne simțim drumul.

Se pare că, orice s-ar întâmpla, suntem chemați să ascuțim conexiunea dintre inimile și mințile noastre. Suntem chemați să permitem acestor două părți din noi să pășească într-o armonie superioară și să lucreze în sinergie una cu cealaltă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 6 iunie 2024 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi va fi nevoie să îți impui punctul de vedere și să nu mai accepți ca alte persoane să preia controlul asupra discuției. Ceea ce ai de spus se poate dovedi de mare ajutor, astfel că nu ar trebui să mai stai în umbră.În această zi berbecii s-ar putea să aibă un sentiment de deja-vu. Sunt foarte grăbiți și încearcă să reușească tot ce și-au pus în plan. Din acest motiv, poate să nu observe unele detalii legate de o persoană. Astrologii mai spun că berbecii vor învăța o lecție de viață legată de o relație dureroasă. De asemenea, berbec trebuie să decidă dacă o persoană merită să rămână în viața lor.Pe berbecii îi încearca sentimente de confuzie și nostalgie. Sunt foarte grăbiți și încearcă să reușească tot ce și-au pus în plan. Din acest motiv, poate să nu observe unele detalii legate de o persoană. Astrologii mai spun că berbecii vor învăța o lecție de viață legată de o relație dureroasă. De asemenea, berbec trebuie să decidă dacă o persoană merită să rămână în viața lor.

Nu numai că sunteți buni în ceea ce faceți, ba chiar vă depășiți limitele, iar succesul nu va întârzia să apară. Horoscopul vă oferă inspirația și încrederea că veți reuși să vă duceți planurile la capăt.Acum esti instabil din punct de vedere emotional si esti supus unor influente negative din exterior. Din cauza unei stari slabite si a lipsei de intelegere a situatiei, poate aparea o dependenta de alcool. In loc sa va udati durerea cu bautura, rezolvati situatia. Analizati daca sunteti gata sa acceptati aceasta lectie de viata si sa faceti fata problemei sau daca va este mai convenabil sa continuati in aceasta stare suspendata.

Horoscop 6 iunie 2024 Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această zi taurii foarte greu se mobilizează, pentru că nu se simte în siguranță. Are mai multe dubii în legătură cu o decizie și se gândește foarte mult ce poate face mai departe. La capitolul financiar, lucrurile merg mai bine, fiindcă în această zi taurii pot beneficia de o oportunitate extrem de bună pentru ei. La final de zi vor face o vizită, care le poate deschide ochii.Dacă vrei să ai succes în domeniul de activitate, astăzi ar trebui să îți stabilești o strategie. Pune totul pe hârtie, vezi care sunt opțiunile și apoi acționează în consecință. Vei vedea că și rezultatele vor fi pe măsură.Indiferent ce ați zice, anumite persoane vor interpreta greșit, mai mult ca sigur, pentru că nu vor să admită că planurile și idealurile voastre sunt mai bune decât ale lor. Cel mai bine este să le ignorați și vă bucurați de sprijinul și încrederea familiei voastre. Ziua Taurului va incepe cu o dispozitie proasta, veti simti o lipsa de energie si o stare depresiva. Incearca sa nu cedezi acestei conditii si implica-te in rezolvarea problemelor legate de starea ta financiara. Uneori este mai bine sa cedati decat sa va aparati punctul de vedere, cu siguranta acest lucru nu va duce la nimic bun acum. Veti putea face fata tuturor dificultatilor pana la sfarsitul zilei, daca nu veti fi distras de chestiuni straine. Acesti nativi se concentreaza foarte greu pe ce au de facut, pentru că nu se simte în siguranță. Acestia au mai multe dubii în legătură cu o decizie și se gândesc foarte mult ce pot face mai departe. La capitolul financiar, lucrurile merg foarte mai bine, fiindcă în această zi taurii pot beneficia de o oportunitate extrem de bună pentru ei. La final de zi vor face o vizită, care le poate deschide ochii.

 

Horoscop 6 iunie 2024 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În această zi Gemenii se simt obosiți încă de dimineață și nu au chef să facă nimic. Este o perioadă mai grea pentru acest nativ din cauza faptului că se simt rău sau că au probleme în familie. În a doua jumătatea zilei, pot face mai multe drumuri pentru a stabili câteva detalii importante despre o întâlnire sau eveniment. Seara se poate trezi cu un apel extrem de important pentru ei.Orice informație negativă pe care o vei auzi astăzi te va influența puternic. De preferat ar fi să nu mai pui la suflet micile răutăți și să îți vezi de drumul tău. Părerile celor din jur nu ar trebui să îți schimbe starea de spirit, mai ales dacă nu vin din partea unor persoane importante pentru tine. Conjunctura de azi a planetelor face o situație sau o circumstanță dificilă să se încheie cu succes. Nu încercați să forțați lucrurile, lăsați-le să vină de la sine, iar rezultatul vă va surprinde în mod plăcut.Astazi veti simti ca cineva a planificat lucruri rele impotriva dvs. pentru a va pune la indoiala credibilitatea si reputatia. Puteti face fata acestui lucru daca sunteti retinut si acceptati criticile cu demnitate. Dupa-amiaza, motivele situatiei actuale pot fi clarificate, veti primi raspunsuri la intrebari cu privire la uratorii vostri.

Horoscop 6 iunie 2024 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În această zi familia joacă un rol important și racii se vor concentra în realizarea unor planuri majore. În a doua partea zilei, v-a auzi o propunere, extrem interesantă, dar care va necesita mai mult efort din partea lor. De asemenea, un membru al familiei îi va ajuta foarte mult în legătură cu o problemă financiară. Racii vor mai auzi în această zi și niște ponturi curioase cum să facă bani pe lângă salariu.Ar trebui să profiți de ziua de astăzi pentru a pune la punct o serie de lucruri pe care până acum le-ai cam ignorat. Chiar dacă poate fi vorba despre detalii care necesită foarte multă migală, va fi esențial să te ocupi de aceste aspecte. Astazi Racii isi pot submina cu usurinta reputatia cu actiuni sau cuvinte nepasatoare. Cand comunicati cu ceilalti, cunoscuti si straini, pastrati un sentiment de retinere si tact. Nu fi din nou iritabil sau impulsiv. Acest comportament te poate conduce la conflicte si poate ruina impresia celorlalti despre tine. În următoarele zile, accentul se pune pe aspectul financiar, un câștig neașteptat vine să vă scoată din impas, nu aveți motive de îngrijorare, aceasta este doar o situație temporară. Sfârșitul zilei îl petreceți alături de partener făcând planuri de viitor.Pentru nativii racii, familia este pe primul loc și se vor concentra în realizarea unor schimbari majore. În a doua partea zilei, v-a auzi o propunere, extrem interesantă, dar care va necesita mai mult efort din partea lor.

Horoscop 6 iunie 2024 Leu (23 iulie – 22 august)

Leii scap, în sfârșit, de o problemă neplăcută legată de viața lor personală. Este o zi în care leii vor să pună capăt unor discuții, care nu le mai aduce nici o plăcere. Astrele scot în evidență faptul că această zodie poate avea parte de o surpriză de la o persoană, pe care o cunoaște destul de bine. S-ar putea ca până la final de zi să își răspundă la o întrebare legată de capitolul financiară.Înainte de a face anumite afirmații, asigură-te că ceea ce spui este corect. Cineva te poate trage la răspundere dacă spui lucruri fără sens, astfel că ar fi bine să acorzi mai multă atenție acestui aspect.Astazi, Leul trebuie sa-si reduca dorinta de a fi primul in toate.

Horoscop 3-9 iunie 2024. Trei zodii care depășesc orice obstacol și bagă tone de bani în conturi! Roxana Ivanciu: „Sunteți energizați, aveți chef de a face lucruri, sunteți voioși și optimiști”

Este posibil sa nu fiti inteles daca manifestati o initiativa si o agilitate excesiva. Desi s-ar putea sa va confruntati cu dezaprobarea, nu refuzati sa-i ajutati pe cei care au nevoie. Acum este un moment minunat pentru a face noi conexiuni de afaceri sau cunostinte romantice.Fie că organizați o petrecere în aer liber, fie vă invitați prietenii în oraș, indiferent de alegere, azi este vorba despre relaxare și momente vesele alături de persoane dragi.Această cuadratură formată între Mercur și Pluto pe cerul vostru astral vă influențează să spuneți exact ce gândiți, dragi nativi Leu! Indiferent dacă sunteți într-un cuplu sau singuri, ziua va fi plasată sub semnul unor discuții extrem de sincere. Aveți nevoie de răspunsuri clare, pentru a merge mai departe! La serviciu, ați decis să comentați unele probleme care vă frământă. Dacă reușiți să rămâneți diplomați, totul va fi bine. Aveți grijă la un comportament ipocrit din partea unor colegi!

Horoscop 6 iunie 2024 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Viața ta se desfășoară, în principal, după anumite reguli stricte, ceea ce înseamnă că nu ar strica să gândești un plan pentru acel domeniu în care nu excelezi în momentul de față. Pune lucrurile cap la cap, vezi ce îți dorești cu adevărat și care este calea cea mai simplă, dar în același timp cea mai sigură pentru a-ți atinge obiectivele.Nu este o zi prea propice pentru Fecioare. Barbatii se pot confrunta cu faptul ca unii aliati se indeparteaza de ei. Cauza discordiei va fi persistenta si categoricitatea. Asteptarile si cerintele ridicate pentru un partener pot duce la conflicte. Femeile pot experimenta sentimente nefondate de gelozie, dar nu exagerati daca partenerul dvs. vorbeste cu o alta femeie, nu inseamna nimic.În această zi, fecioarele au o dispozitie foarte buna și reușesc să isi indeplineasca obiectivele.

Chiar termină unele treburi mai devreme decât se aștepta de la început. Poziția planetelor arată că prin felul lor de a fi atrage oamenii care îi motivează să nu se oprească, dar să continue să evolueze în domeniul lor. Prezența lor este extrem de valoroasă în unele situații sau evenimente.Nu încercați să forțați lucrurile în direcția pe care v-o doriți, altfel partenerul de viaţă își va îndrepta atenția în altă parte. Gândirea pozitivă și spiritul de echipă sunt cele care vă vor scoate din impasul sentimental din această zi. Dragi nativi Fecioară, vă place să anticipați lucrurile, iar această armonie a lui Jupiter cu semnul vostru ar putea amplifica această calitate! În dragoste, vă gândiți din nou și din nou la soluții pentru a vă asigura relația. Credeți că aceasta este soluția corectă? Nu cumva lucrurile trebuie să se întâmple în mod natural?

Horoscop 3-9 iunie 2024. Trei zodii care depășesc orice obstacol și bagă tone de bani în conturi! Roxana Ivanciu: „Sunteți energizați, aveți chef de a face lucruri, sunteți voioși și optimiști”

Horoscop 6 iunie 2024 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele, posibil că vor sa se reechilibreze si vor renunta la relatia cu unii dintre apropiatii. Astrologii menționează că există în viața lor o persoană, care exagerează foarte mult și face unele acțiuni pe care balanțele nu le mai poate suporta. De asemenea, acest nativ este tentat să cheltuie mai mult, fiindcă așa se poate liniști. La final de zi se poate întâlni cu un om pe care de mult timp nu la văzut.Te vei exprima destul de greu astăzi și nu pentru că nu vei știi ce să spui, ci pentru că nu te vei afla în contextul potrivit. Este posibil ca ideile tale să nu fie înțelese întocmai de cei cu care vei interacționa, lucru care nu va fi deloc în favoarea ta. Balanta are o perioada favorabila pentru a-si exagera capitalul. Veti putea face progrese semnificative in afaceri datorita curiozitatii, abilitatii de a analiza si de a gandi logic. Ganditi-va cum sa va mentineti pozitia actuala si sa investiti cu intelepciune fondurile acumulate. O astfel de previziune va juca in mainile tale si va duce la succes.Balanța încearcă să profite la maximum de zilele frumoase și alege azi o escapadă romantică alături de persoana iubită undeva la malul mării, ocazia perfectă de a îi arăta partenerului sentimentele sale.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt șanse mari ca astăzi să primești un răspuns, o confirmare, iar veștile ar putea fi dintre cele mai bune. Chiar dacă te vei entuziasma, ai grijă să nu pierzi din vedere detaliile care pot face diferența.Astazi Scorpionii vor vedea rezultatul actiunilor din trecut. Tot ce s-a facut, bine si rau, se va face simtit chiar acum. Este mai bine sa dedici aceasta zi muncii intelectuale, sa inveti ceva nou. Nu va opriti asupra problemelor si incercati sa va distrageti atentia cu activitati straine.Acesti nativi se organizeaza foarte bine și rapid în această zi. Nu vor să piardă timpul pretios. Sunt harnici și hotărâți la locul de muncă, De asemenea, vor reuși să convingă o persoană să acționeze așa cum zodia scorpion vrea. Iar în a doua partea zilei, scorpionii petrec timp analizând și făcându-și planuri pentru viitor. S-ar putea să le apară în cap o idee bună.Sunteți nerăbdători să ajungeți la întâlnirea de afaceri pe care o aveți în această dimineață și care s-ar putea concretiza într-o promovare la locul de muncă. Încercați să vă controlați emoțiile, ca să vă puteți concentra la discuții. Trigonul format între Jupiter și Mercur pe cerul vostru prezice o perioadă minunată pentru relațiile voastre, dragi nativi Scorpion! Acest aspect promovează foarte mult discuțiile

Horoscop 6 iunie 2024 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Simți că cineva nu face altceva decât să profite de bunătatea ta și să te folosească pentru a-și atinge scopul. Poate că ar trebui să iei atitudine și să nu mai permiți ca acest lucru să se întâmple.Astazi sunt asteptate doar evenimente si emotii pozitive. Incearca sa te umple de experiente placute. Fa ceea ce iti place sa faci. Poate ca vizitati un teatru, va intalniti cu prietenii sau mergeti la cumparaturi. Alegeti activitati pe placul dvs.

3În aceasta zi, săgetătorii pun mult suflet in ceea ce fac si astfel au parte de multe reusite. S-ar putea ca acest native să aibă ceva de făcut într-un timp record și toată atenția lui se concentrează pe un singur lucru. La final de zi îi așteaptă o noutate frumoasă despre un proiect sau un eveniment care în timpul apropiat îi va aduce un venit în plus. De asemenea, simt când este timpul să vorbească și când ar fi bine să se abțină de la comentarii.Horoscopul din ziua de astazi, dar mai ales prezenţa puternică a planetei Marte vă îndeamnă la gândire profundă, la sensul vieţii, la ceea ce vă motivează, vă mișcă, la centrul existenţei voastre. Este o zi melancolică ce se încheie în braţele persoanei iubite. Nu puteți fi mereu de acord cu colegii, asta este evident; numai că, încercați să fiți cât mai diplomați atunci când vă exprimați argumentele. Contextul astral nu este favorabil domeniului financiar. Deci, este recomandat să vă păstrați rațiunea și să evitați cheltuielile inutile.

Zile norocoase iunie 2024. Ziua din lună în care fiecare zodie are bani pe card, nu are datorii pe caiet şi poate juca la Loto

Horoscop 6 iunie 2024 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astăzi pot să apară ceva probleme la locul de muncă, astfel că nu ar fi exclus ca atmosfera să fie ceva mai agitată. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu faci lucrurile sub presiune, chiar dacă cineva ți-ar putea cere acest lucru. In ciuda unor dificultati, Capricornii vor avea o zi interesanta. Va exista ocazia de a va arata talentele si creativitatea. Este posibil ca la locul de munca sa vina o oferta interesanta si sa puteti urca pe scara carierei mai sus. Daca oferta te intereseaza, nu ezita mult timp, fii de acord cat mai curand posibil si treci la treaba. Acesti nativi s-ar putea sa primescă o veste frumoasă de la o persoană, care s-a decis să facă un pas major în viața lor. Acest nativ va începe ziua cu multă energie și acest lucru se datorează faptului că au finalizat o etapă importantă. În a doua partea zilei, capricornii se vor vedea cu niște prieteni și vor stabili niște planuri împreună. Astrologii mai adaugă că în această zi este un risc major de a se accidenta și nu trebuie să se grăbească, chiar dacă întârzie.Sunteți puțin mai rezervați în ceea ce privește iubirea și romantismul, ceea ce poate părea ciudat pentru cei care vă cunosc bine și care nu înțeleg ce s-a întâmplat de v-ați tăiat elanul cu care porniserăți la drum.

Horoscop 6 iunie 2024 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Mare atenție la sugestiile venite din partea celor din jur. Acestea îți pot fi de mare ajutor în rezolvarea unor probleme mai vechi, ceea ce înseamnă că merită să le iei în calcul.Astazi, norocul este de partea Varsatorului. Puteti iesi cu usurinta chiar si din cele mai dificile si confuze situatii. Principalul lucru nu este sa renunti atunci cand te confrunti cu probleme, nu ezita sa le abordezi si totul se va termina in cel mai bun mod. Pot aparea probleme cu cineva drag. Ar trebui sa va uniti pentru a rezolva aceasta situatie.Astrele arata ca vărsătorii vor avea o zi excelentă, datorită mai multor evenimente și oamenii din viata lor.

Se simt împliniți și plini de energie pentru a crea ceva nou și unic. Această zodie este cu adevărat deschisă la tot ce înseamnă risc și distracție. În a doua jumătatea zilei, vărsătorii vor conștientiza că au uitat de ceva extrem de important și va încerca să recupereze.Luați în considerare posibilitatea de a vă lua un angajament faţă de persoana iubită și chiar să oficializați această relaţie printr-o căsătorie. Cel mai bine ar fi să vă invitaţi partenerul la o cină romantică pentru a îi da vestea cea bună. Această configurație planetară nu va afecta prea mult zona profesională. Feriți-vă de șansele și erorile de judecată! Acordați atenție anturajului de la locul de muncă, chiar dacă acesta va considera că ar trebui să vă lăsați problemele personale acasă.

Horoscop 6 iunie 2024 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă ai în minte un plan de afaceri sau o strategie pe care să o aplici în domeniul de activitate, contextul astral este de partea ta astăzi și ar trebui să vorbești deschis despre acest aspect. Orice idee ai avea, acum este momentul să le prezinți celor cu care lucrezi fiecare detaliu. Astazi, Pestii nu ar trebui sa ia decizii importante si sa se ocupe de probleme serioase, sa le amane cateva zile. Se poate intampla sa nu fiti suficient de competent in multe probleme si sa fiti suficient de imprastiati. Nu credeti ca altii nu observa viclenia voastra, este posibil sa nu aveti intotdeauna dreptate. Nu priviti in jos oamenii, puteti jigni pe cineva. Dar, in ciuda problemelor cu alte persoane, cu persoana iubita vei avea armonie si intelegere completa.

Pentru nativii pești, se anunță multe oportunități profesionale și chiar schimbări pe plan financiar pentru zodia pești. Acest nativ este într-o formă perfectă pentru a face un lucru calitativ și bine pus la punct. În a doua partea zilei, peștii preferă să își petreacă timpul alături de oamenii dragi. De asemenea, va studia un subiect mai detaliat pentru a se simți pregătit și înarmat cu informațiile necesare.O persoană mai tânără din anturajul vostru vă solicită azi un împrumut, ceea ce vă dă oarecum planurile peste cap,. Este o zi bună de a începe demersurile pentru schimbarea locuinței, lucru pe care l-ați planificat de ceva timp…

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Capital.ro
Reguli NOI pentru românii care merg la MEDIC. Decizia se aplică legal din 1 iulie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, aproape GOALĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu-i poate acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Examen Evaluare Națională 2024 proba scrisă la Matematică: Acestea sunt subiectele și baremele de azi pentru clasa a VIII-a
Capital.ro
E complet ilegal. Niciun român nu are dreptul să CEARĂ asta. Ajungi la închisoare
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Ministrul chinez al Apărării, Li Shangfu, exclus din Partidul Comunist fiind acuzat de corupție
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?