Horoscop 7-13 octombrie 2024. Pregătește-te pentru noua săptămână cu previziunile Anei-Maria Ticea

Horoscop 7-13 octombrie 2024. Ana-Maria Ticea prezintă preivziunile astrelor pentru săptămâna ce urmează, care se anunță palpitantă.
Alina Costache
08 oct. 2024, 20:34
Horoscop 7-13 octombrie 2024. Pregătește-te pentru noua săptămână cu previziunile Anei-Maria Ticea

Horoscop 7-13 octombrie 2024 Ana-Maria Ticea. Previziunile arată o săptămână interesantă pentru zodii, însă acestea trebuie să fie atente și să aibă grijă la ce se întâmplă în jurul lor.

Horoscop 7-13 octombrie 2024, cu Ana-Maria Ticea

Berbec – Nativii din zodia Berbec se implică în tot felul de activități în această săptămână. Ei trebuie să fie atenți dacă au de rezolvat probleme împreună cu partenerii, deoarece vor experimenta ceea ce nu au mai experimentat până acum. Trebuie să experimenteze și să se obișnuiască cu o liniște sufletească.

Taur – Nativii zodiei Taur sunt prinși în tot felul de discuții sau situații, relevante și acasă, și la locul de muncă. Ei trebuie să le facă față și să se raporteze atât din punct de vedere al planului pragmatic, cât și personal, unui răspuns cât mai adecvat vizavi de aceste cerințe și să poată face pace cu ei. Pare că au destulă energie pentru a face diferite activități, însă nu le duc la bun sfârșit.

Gemeni – Pentru nativii zodiei Gemeni este o săptămână creativă dar agitată la nivel mental pentru că sunt foarte solicitați, mai ales că Mercur, guvernatorul lor, va schimba semnul și va intra în Scorpion pe 13 octombrie. Este o corespondență foarte importantă între ei și ceilalți, mai ales că au de rezolvat tot felul de situații la locul de muncă, se simte foarte multă presiune și încărcătură pe ei, în legătură cu sarcinile cotidiene. Trebuie să fie foarte atenți, de asemenea, și la sănătate.

Citește și : Zodiac chinezesc 9 octombrie 2024. Dragonii au noroc de bani, Caii pierd sume importante

Rac – Pentru nativii Rac este o perioadă foarte interesantă pentru spațiul locativ, pentru mutări, renovări, partea casnică. Este o perioadă foarte bună pentru gospodărie, pentru a-și asuma aceste sarcini de toamnă. Este momentul să se reconecteze cu ei și a-și pune stop unor activități care nu mai coincid cu cerințele sufletului lor.

Leu – Pentru nativii Leu este interesantă toată această săptămână ca aspect, o conformare a lor vizavi de cerințele altora. Au de rezolvat foarte multe acte, contracte. Nu se simt mulțumiți de socializare sau de interacțiunea cu ceilalți, poate chiar cu membrii ai familiei și se simt evitați. Trebuie să înțeleagă că toate lucrurile se întâmplă la momentul potrivit și să nu grăbească acțiunile.

Fecioară – Nativii Fecioară sunt foarte interesați în a obține un plus de valoare sau bani. Trebuie să se raporteze la ce aduc ei ca valoare. Trebuie să aibă încredere în ei și acest lucru îi motivează să poată să înțeleagă că toate aceste situații țin și de interacțiunile cu ceilalți, cât și de apariția în societate. Trebuie să ia pauze bine meritate, pentru a se gândi la o nouă strategie financiară.

Balanță – Nativii Balanță sunt prinși în tot felul de situații, sunt la mijloc, trebuie să găsească o soluție de compromis, pentru a nu se eschiva de la sarcini, nici să le dea altora câștig de cauză. Nu trebuie să intre în situații care să îi compromită, încât ei să aibă dreptate și ceilalți nu. Trebuie să cadă în picioare, în forma cea mai bună și să poată să se detașeze de multe situații care nu îi interesează.

Citește și : Horoscop 9 octombrie 2024. Energiile sunt mari miercuri, se anunţă o zi cu multe reuşite

Scorpion – Nativii Scorpion sunt ușurați de sarcini sau sunt ascunși în spatele unor sarcini. Au parte de foarte multe intrigi, bârfe. Trebuie să stea departe de acestea, pentru că nu îi vor ajuta deloc, că vor fi descoperiți.

Săgetător – Nativii Săgetător sunt destul de focusați. Mercur în Balanță îi aduce în tot felul de situații inedite în societate. Le pot fi denaturate anumite atitudini, planuri, intenții, dorințe. Le poate strica și trebuie să înțeleagă că trebuie să își plătească datoriile și nu pot scăpa.

Capricorn – Pentru nativii Capricorn este importantă întreaga conjunctură legată de muncă. Această transformare profundă la care lucrează îi obosește. Până pe 19 noiembrie trebuie să poată să își activeze din sufletul lor cu totul, toată ființa lor și să poată să își conserve această energie, care se foarte multe ori, lasă de dorit.

Vărsător – Nativii Vărsător sunt angrenați. Unii trebuie să călătorească sau pot stopa o călătorie. Își pot da seama că nu sunt încă pregătiți pentru un anumit context de viață și au nevoie să poată să mai mediteze, să se gândească dacă vor mai vorbi cu anumite persoane sau dacă nu. Câteodată este bine să te retragi, dar câteodată este bine să poți să transformi realitatea în folosul și avantajul tău.

Pești – Nativii Pești sunt interesați de tot ce înseamnă bani, să culeagă ceea ce li se datorează sau să poată să își pună în aplicare proiectele, deoarece sunt foarte susținuți în acest context. Trebuie să înțeleagă că acele situații de viață care nu le mai corespund sau nu îi mai interesează vor pleca din viața lor și se vor elibera. Să nu oprească acele situații sau oameni, care vor să dispară.

DailyBusiness
120.000 de lei la pensie. Tot mai mulți români aleg să contribuie lunar
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care a spart topurile. E cel mai vizionat de utilizatorii din România și e numărul unu pe platformă
Capital.ro
Plata în NUMERAR. Anunț despre românii care NU au cont la bancă
Playtech.ro
Mama Monicăi Bîrlădeanu, IREAL de frumoasă la 71 de ani. A atras toate privirile la nunta fiicei sale. E SUPERBĂ
DailyBusiness
Pensionarii scapă de stres! Banii necuveniți din recalcularea pensiilor nu mai trebuie returnați!
Adevarul
O fostă patinatoare care a reprezentat România la JO din 2018 vinde poze ”picante” cu ea pe OnlyFans
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Justin Timberlake, prima dată în România. Unde îl poți vedea
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
Ce pensionari beneficiază de recalcularea din oficiu a pensiilor și cum se poate solicita recalcularea la cerere. Prevederile noii legi a pensiilor
Cancan.ro
BREAKING | Andrei, un tânăr farmacist de 29 de ani, s-a sinucis din cauza datoriilor 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit marea cântăreață. A plecat să le cânte îngerilor: Va rămâne în inimile noastre
StirileBZI
Salariile cresc cu cel puţin 650 de lei! Majorarea se va aplica de la 1 ianuarie 2025!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Mamă și fiu din Argeș, implicați în cultivarea canabisului pentru vânzare
MediaFlux
LOVITURĂ FINALĂ pentru România! ANUNȚ la NIVEL EUROPEAN
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Adio protecție anti-poprire prin Revolut