HOROSCOP 7 iunie 2014: Ce ţi-au rezervat astrele pentru sâmbătă

HOROSCOPUL ZILEI de 7 iunie 2014. RomaniaTV.net îţi prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie: HOROSCOP 2014. Mai jos afli cum va fi ziua de 7 iunie 2014 pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014 – HOROSCOPUL ZILEI de 7 iunie 2014 de pe site-ul eastrolog.ro:
Alina Costache
07 iun. 2014, 04:12
HOROSCOP 7 iunie 2014: Ce ţi-au rezervat astrele pentru sâmbătă

HOROSCOP 2014 7 iunie Berbec: Un membru al familiei nu isi respecta o promisiune in legatura cu o suma de bani. Nu va grabiti sa ii faceti reprosuri! S-ar putea sa aiba motive obiective. Astazi ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii si familia.

HOROSCOP 2014 7 iunie Taur: Pe plan profesional, eforturile sustinute din perioada precedenta incep sa dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relatiile cu cei din jur pot avea de sferit. Va sfatuim sa amanati intalnirile cu prietenii si sa evitati deplasarile cu autoturismul, pentru ca riscati sa fiti implicat in accidente.

HOROSCOP 2014 7 iunie Gemeni: Partenerul de viata va face reprosuri neintemeiate. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o confruntare. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata. Temperati-va nervozitatea in discutiile cu o persoana mai in varsta din familie!

HOROSCOP 2014 7 iunie Rac: S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca din cauza barfelor unei femei mai in varsta. Nu raspundeti la provocari! In scurt timp, situatia se va lamuri si totul va reveni la normal. Dupa-amiaza primiti o suma de bani neasteptata.

HOROSCOP 2014 7 iunie Leu: Astazi ar fi bine sa evitati deplasarile cu autoturismul. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie din vina dumneavoastra. Daca totusi sunteti nevoit sa conduceti, fiti cat mai atent, nu va grabiti si verificati cu starea tehnica a masinii. Speculatiile financiare sunt de evitat.

HOROSCOP 2014 7 iunie Fecioară: Aveti de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu se grabesc sa va ajute. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu implicarea unui prieten intr-un accident.

HOROSCOP 2014 7 iunie Balanţa: Deveniti impulsiv din cauza unor neintelegeri cu seful direct. Fiti prudent in afirmatii! Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea in discutiile cu partenerul de viata, altfel riscati sa tensionati atmosfera din familie.

HOROSCOP 2014 7 iunie Scorpion: In cursul diminetii primiti vestea pe care o asteptati de mult timp, in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata va reproseaza ca nu v-ati ales bine momentul pentru aceasta deplasare. Dupa o discutie aprinsa, s-ar putea sa amanati calatoria sau chiar sa renuntati.

HOROSCOP 2014 7 iunie Săgetător: Sunteti cam irascibil, din cauza stresului si a oboselii acumulate. Evitati discutiile in contradictoriu! Sunteti predispus la unele probleme de sanatate si chiar la accidente. Va sfatuim sa evitati calatoriile lungi si intalnirile de afaceri.

HOROSCOP 2014 7 iunie Capricorn: In cursul diminetii, colaborarea cu un partener de afaceri va da dureri de cap. Totul porneste de la bani: se pare ca nu va intelegeti in legatura cu o investitie. Va sfatuim sa evitati disputele si sa cautati o solutie comuna. Daca reusiti sa evitati o cearta, perspectivele afacerii sunt foarte bune.

HOROSCOP 2014 7 iunie Vărsător: Din cauza unor evenimente neprevazute, nu va puteti respecta programul stabilit. Va sfatuim sa nu va puneti mari sperante intr-o afacere demarata recent. S-ar putea sa fiti dezamagit. Amanati deciziile importante si nu va lasati condus de impulsuri de moment!

HOROSCOP 2014 7 iunie Peşti
: Incepeti o activitate care va poate aduce avantaje materiale, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Este recomandabil sa fiti conciliant in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata. Orice disputa poate degenera intr-un scandal. Dupa-amiaza va viziteaza un prieten de familie, care va ofera un cadou.

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!