HOROSCOP 7 MAI 2017: Ziua de duminică se afla sub influenţa conjuncţiei Luna-Jupiter

HOROSCOP 7 MAI 2017:  Ziua de azi se afla sub influenta conjunctiei Luna-Jupiter, care favorizeaza initiativele noi si actiunile care duc la schimbarea stilului de viata. Este un bun moment pentru a incepe activitati importante, mai ales pe termen scurt si mediu. La nivel social este posibil sa creasca increderea in autoritati.
Alina Costache
06 mai 2017, 10:53
HOROSCOP 7 MAI 2017:  Ziua de duminică se afla sub influenţa conjuncţiei Luna-Jupiter

HOROSCOP 7 MAI 2017 Berbec

Te macina o problema sentimentala de mai multa vreme, dar nu ti-ai facut inca curaj sa vorbesti despre ea. Nu strica sa vorbesti despre asta cu unul dintre prietenii tai.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Taur

Incearca sa fii atenti la tonul pe care il folosesti. Cei din jur pot interpreta gresit atitudinea si se pot isca mici certuri.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Gemeni

Primesti o veste care te bucura la maxim. Este chiar informatia care te ajuta sa treci peste un moment foarte dificil. Acest mesaj iti reda increderea in sine.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Rac

Incearca sa nu te obosesti prea tare astazi si sa te bucuri de cateva clipe de liniste. Te asteapta o saptamana stresanta.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Leu

Iti petreci ziua in compania persoanei iubite, cu care faci planuri indraznete pentru viitor. Incearca sa realizezi ca nimic nu e imposibil, daca iti doresti cu adevarat.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Fecioara

Nu este momentul sa incerci sa rezolvi probleme financiare sau de natura sentimentala. Ai o stare de spirit proasta si poti strica relatiile cu cei apropiati.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Balanta

Astazi este o zi potrivita iesirilor cu prietenii si socializarii. Ai nevoie de energia lor pozitiva pentru a uita de stresul de la serviciu.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Scorpion

Azi vei avea succes in tot ceea ce faci si vei fi recompensat pentru eforturile depuse. Incearca sa nu intinzi coarda pentru ca risti sa atragi antipatia colegilor.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Sagetator

Esti agitat si iti pierzi rabdarea rapid. Incearca sa iti folosesti energia intr-un mod creativ si nu ii agasa pe cei din jur.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Capricorn

Primesti o veste importanta care iti da planurile peste cap. Esti plin de ambitie si idei noi insa nu trebuie sa te lasi purtat de val.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Varsator

Ai nevoie de o pauza de la situatiile tensionate. Sunt unele neplaceri in relatia de cuplu care nu iti dau pace si ai tendinta de a te afunda intr-o stare de frustrare.

HOROSCOP 7 MAI 2017 Pesti

Esti entuziasmat de un nou inceput care se intrevede in viata ta, dar ai grija sa nu te arunci prea departe. Cuvantul de ordine pentru tine ar trebui sa fie atentie.

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Animalul scump, a căruit înfățișare îi sperie pe mulți. Cu cât se vinde un exemplar
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Românii NU își vor mai putea pune plombe dentare. Se INTERZIC de la 1 ianuarie 2025
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Traian Băsescu, o durere peste care nu poate trece. Nu și-a îndeplinit o mare dorință
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
A plecat cu 20.000 € de la Bordea! Cum s-a negociat divorțul dintre comendiant și soția sa, Livia
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Secretarul general al Ligii Arabe acuză Israelul de politicile nesăbuite în Orientul Mijlociu
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?