HOROSCOP 8-14 FEBRUARIE: Ce v-au rezervat astrele în săptămâna Valentine’s Day

HOROSCOP 8-14 FEBRUARIE: Bani, dragoste, carieră, sănătate? Ce v-au rezervat astrele în a doua săptămână din februarie. 
Alina Costache
07 feb. 2016, 12:22
HOROSCOP 8-14 FEBRUARIE: Ce v-au rezervat astrele în săptămâna Valentine's Day

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna incepe destul ce zgomotos, cu oarecare peripetii si emotii – mai ales de ordin financiar –, aceasta perioada e caracterizata de calm si liniste sufleteasca. Viata amoroasa sufera o usoara deteriorare, fapt concretizat prin divergente cu partenerul.

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca aveti un succes deosebit in mediul profesional si ca va vor fi rasplatite eforturile depuse in ultima vreme. Vi se vor recunoaste meritele, vreti primi chiar laude si o mica incurajare financiara. O veti folosi doar in scopul de a va imbunatti aspectul. Poate o schimbare ar fi chiar nimerita!

GEMENI 22.05-21.06: Luni si joi veti avea de infruntat câteva situatii delicate, din care veti iesi insa victoriosi. Evenimentele, desi se dovedesc a fi potrivnice, se vor schimba rapid in bine. Finantele se incapatâneaza sa stagneze la un nivel modest, pâna spre sfârsitul saptamânii.

RAC 22.06-21.07: Partenerul de viata se poarta cu dumneavoastra ostil si doar intelepciunea si rabdarea vor aseza lucrurile pe un fagas normal. Monotonia se cronicizeaza si ea si va trebui sa va gasiti un hobby cu care sa va umpleti timpul.

LEU 22.07-22.08: Aveti o buna ocazie de a face cunostinta cu o persoana destul de influenta, sunteti insa destul de rezervati si suspiciosi. Din fericire, treceti peste retineri si puneti bazele unei legaturi foarte avantajoase pentru dumneavoastra.

FECIOARA 23.08-22.09: O veste nefavorabila sau o insomnie va strica dispozitia. Relatiile cu cei de la serviciu sunt anoste si deveniti prea necomunicativi si pusi pe harta. Stapâniti-va nervii si nu mai fiti excesiv de critici cu toti. Rabdarea trebuie sa faca din nou parte din dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza o saptamâna cu un ritm alert, când veti uita cu totul de problemele personale si zilele vor trece rapid. Va ocupati de casa, de probleme organizatorice si veti reusi sa puneti la punct un plan strict de lucru.

SCORPION 23.10-21.11: Creativitatea va fi dublata de o pofta de munca sustinuta. Nu duceti lipsa de idei, insa nu va gasiti prea usor partenerii cu care sa puneti in practica tot ce doriti sa realizati. ~ndrazniti sa plecati singuri la drum. ~n weekend, pregatiti-va pentru o scurta calatorie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti stapâniti de o stare melancolica profunda care va blocheaza si va diminueaza randamentul obisnuit. Doar jumatatea dumneavoastra va poate vindeca de tristete. Si parca acestea nu ar fi de ajuns. La serviciu se pot ivi probleme destul de spinoase. Le rezolvati, oricum!

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti o stare de iritare care va va insoti toata saptamâna. Iata care este etichetea acestor zile tumultuoase. Nu va gasiti astâmparul, nu va intelegeti cu nimeni si vi se pare ca lumea s-a intors impotriva dumneavoastra. Doar o veste buna va aduce la sentimente mai bune.

VARSATOR 20.01-18.02: Urmeaza o perioada buna pentru afaceri, când trebuie sa luati taurul de coarne si sa va implicati in proiecte cât mai realiste. Situatia financiara este imbucuratoare si probabil veti primi o suma importanta de bani.

PESTI 19.02-20.03: Trebuie sa dati dovada de multa rabdare si tact, deoarece veti avea de infruntat clipe grele la locul de munca si doar acasa va veti linisti. Se ivesc insa câteva perspective imbucuratoare. Poate o legatura de durata sau o prietenie strânsa. ~n general, perioada e benefica pentru intâlniri.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
A avut un ciob de sticlă înfipt în ficat, timp de nouă ani. Cum a supraviețuit
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!