Horoscop 9 AUGUST 2024. Sâmbătă este cea mai NOROCOASĂ ZI pentru aceste PATRU ZODII. Ce beneficii aduce asteroidul căsătoriei Juno în Balanță

Asteroidul căsătoriei, Juno, revine în Balanță vineri, 9 august. Juno în Balanță iti cere să îți concentrezi planurile pe echilibru, dreptate și lucrul împreună pentru binele mai mare.
Alina Costache
09 aug. 2024, 10:18
Horoscop 9 AUGUST 2024. Sâmbătă este cea mai NOROCOASĂ ZI pentru aceste PATRU ZODII. Ce beneficii aduce asteroidul căsătoriei Juno în Balanță

Horoscop 9 AUGUST 2024.  Există o mulțime de beneficii în această perioadă, atâta timp cât poți lua o pauză, te poti sprijini pe adevărul tău și îți poti da seama că scurtăturile nu te ajută în viață.

Iată zodiile care se pot bucura de numeroase beneficii odată cu intrarea lui Juno în Balanță

Horoscop 9 AUGUST 2024 Leu
Ești îndrumat să găsești un echilibru între îmbrățișarea vocii tale îndrăznețe și pledoaria pentru corectitudine, dragă Leu. Pe drumul tău actual, ai fost încurajat să devii mai autentic și să nu eziti să spui ceea ce doresti să existe, dar acum se pare că vei merge mai departe dacă apelezi la ajutorul altora. Încearca să asculti în săptămâna 5 august mai mult decât vorbesti, mai ales odată ce asteroidul Juno se întoarce în Balanță vineri, 9 august.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu. Cum sunt copiii născuţi în perioade cu Mercur retrograd

Energia lui Juno în Balanță te va ajuta să devii mai diplomatic, să lucrezi mai bine cu ceilalți și să elaborezi un plan care să te avantajeze mai mult decât pe tine. Dacă ai încercat să îndeplinesti o anumită sarcină singur sau chiar te-ai simțit în competiție cu cei cu care lucrezi, aceasta este șansa ta de a începe să îmbrățișezi mai mult acea perspectivă a muncii în echipă. Îți vei da seama că nu este vorba doar despre câștigarea ta, ci despre realitatea pe care toată lumea o poate face și nu îți va îndepărta niciodată succesele.

Horoscop 9 AUGUST 2024 Fecioară
Pe măsură ce Juno se mută în Balanță vineri, 9 august, vei fi direcționată să reflectezi asupra finanțelor tale în moduri noi, dragă Fecioară. Juno guvernează teme centrate în jurul căminului și chiar a contractelor, ceea ce înseamnă că va aduce probabil un nou sentiment de abundență financiară prin capacitatea ta de a practica corectitudinea și respectul pentru ceilalți.

De asemenea, poti vedea că aceste teme încep să se desfășoare în viața ta romantică, pe măsură ce tu și partenerul tău creați un plan financiar pentru viitor sau chiar începeți să împărțiți facturile și banii în moduri noi. La început, această energie poate părea să contrazică ceea ce ai sperat sau chiar la ce ai lucrat. Cu toate acestea, îți va permite să generezi mai multe venituri și să ai timp să te concentrezi pe ceea ce este cel mai important în viața ta.

Patru zodii vor avea noroc la bani și în dragoste până la finalul anului 2024

Încearca să păstrezi spațiu pentru acest proces și aminteste-ti că tu și partenerul tau lucrați împreună și, de asemenea, meritați să aveți o viață care reflectă cu adevărat ceea ce este mai valoros.

Horoscop 9 AUGUST 2024 Vărsător
Nu trebuie să alegi întotdeauna între o viață de spirit liber și rădăcinile întemeiate pe care le dorești, Vărsător. În schimb, există întotdeauna un echilibru care te poate ajuta în viața ta, în carieră și chiar în viața ta romantică.

Deși reintrarea Juno în Balanță vineri, 9 august, aduce oportunități de călătorie sau de mutare, s-ar putea, de asemenea, să descoperi că poți să-ți asumi mai multe riscuri pur și simplu pentru că te simți mai confortabil în tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul domestic care poate să perceapă un miros de la 8 kilometri distanță. Doarme doar 4 ore pe zi și are multe gene comune cu omul
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Simona Halep, capăt de drum?!? Mărturii tulburătoare ale tenismenei
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Data exactă când vin ninsorile în București. Anunțul oficial făcut de meteorologii Accuweather: Când vine iarna în România
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”
Capital.ro
Statul român taie banii. Vor rămâne cu zero lei. Au timp până pe 16 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Travis Scott reținut la Paris pentru acte de violență asupra personalului hotelier
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!