Horoscop 9 iunie. Astrologul Remus Ionescu are vești bune pentru unele zodii. Ce nativ va primi o sumă de bani importantă

Astrologul Remus Ionescu are vești bune pentru unii nativi. Horoscopul zilei de duminică, 9 iunie, aduce schimbări pentru câteva zodii. Vezi mai jos.
Filip Stan
09 iun. 2024, 07:57
Horoscop 9 iunie. Astrologul Remus Ionescu are vești bune pentru unele zodii. Ce nativ va primi o sumă de bani importantă

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de duminică, 9 iunie. Află ce ți-au rezervat astrele!

Te-ar putea interesa și Horoscop Neti Sandu 9 iunie 2024. Vibrația zilei este 9, se proiectează dorinţe

Unii nativi ar putea face noi conexiuni și ar putea lămuri unele situații pe care nu le-au înțeles până acum.

Horoscop Remus Ionescu, 9 iunie

Berbec

Berbecii fac unele conexiuni care le vor fi de folos pe viitor. Acești nativi trebuie să fie, totuşi, atenţi la nevoile celor din jur. Pe plan profesional, Berbecilor le merge bine, dar trebuie să fie cumpătaţi cu cheltuielile.

Taur

Taurii își completează garderoba! Găsiți accesorii chic sau faceți o mare bucurie celor dragi, celor mici. Copiii ar putea rămâne cu amintirea unor vorbe înțelepte, exemple demne de urmat, se bucură de încrederea care li se acordă de către părinți și familie.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de declarații sau pot afla secrete care îi vor pune pe gânduri. Nativul Geamăn va constata cât de mult contează pentru celălalt o vorbă bună și empatia care uneori trebuie arătată, până nu e prea târziu!

Rac

Ca de obicei, vă faceți griji pentru voi, dar și pentru cei apropiați vouă. Totuși, un amic s-ar putea să vă facă o surpriză plăcută. Este posibil să primiți înapoi banii pe care i-ați împrumutat.

Leu

Apar vești bune legate de un proiect ce a tot fost amânat până acum din diverse motive, unele legate poate de bani, fonduri, buget. Leii vor avea parte și de prieteni care îi vor ajuta să iasă din stările proaste.

Fecioara

Sfera sociala este plină până la refuz în această perioadă și se pare că va trebui să faceți o selecție a invitațiilor pe care le veți onora. Noutăți destule în cercul vostru de cunoștințe și să poate să interacționați cumva și în plan profesional, în zona afacerilor.

Balanță

Balanțele se vor lămuri legat de o încurcătură apărută recent. Aceștia au rămas cu un gust amar în ultima perioadă, din cauza neplăcerilor din viața sa, totuși, dacă sunt foarte atenți, vor realiza, de fapt, unde este vina lor. Cel mai important este să rămână calmi.

Scorpion

Scorpionii sunt în formă fizică bună. Au poftă de viață și vor avea parte de o perioadă minunată pe plan personal, dar și pe plan profesional. Este posibil să primească o sumă de bani importantă astăzi.

Săgetător

Săgetătorii sunt răbdători și diplomați. Vor avea parte de favoruri la care nu se așteptau, dar și de propuneri care ar putea să le schimbe puțin sensul vieții.

Capricorn

Capricornii se miră de pretențiile celor din jur, dar vor încerca să înțeleagă nevoile fiecăruia. Cel mai important pentru capricorni este să se abțină de la prea multe comentarii, conform Spynews.ro.

Vărsător

Romantism, visare, ore minunate petrecute în tihna căminului sau alături de partenerul de viata. Ar putea să se orienteze spre a ieși mai des în oraș și a povesti cu prietenii, pentru a se destinde.

Pești

Citește și Horoscop Urania 1-7 iunie 2024. Luna Nouă în Gemeni vine cu oportunități de creștere personală. Încep noi capitole în viețile noastre

Peștii își îndreaptă atenția către bani, însă nu este o perioadă prea bună pentru idei noi. Trebuie să fie atenți și în relația de cuplu, pentru că lucrurile par că încep să scârțâie.

DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă marea veste! Din 2024, vom cumpăra anvelope produse pe teritoriul nostru!
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Bzi.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Fanatik.ro
Gara strategică din România care va fi modernizată. Investiția este una uriașă și reabilitarea ei a devenit o prioritate
Capital.ro
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Playtech.ro
Uluitor arată Sophia Loren acum, la 90 de ani. Apariție RARĂ, de SENZAȚIE în bikini! Dă clasă tuturor divelor
DailyBusiness
Alarma trasă de Boloș: Deficit bugetar în creștere, dar promisiuni de miliarde!
Adevarul
Unul dintre cei 50 de bărbați acuzați de violarea lui Gisele Pelicot se plânge că nu poate dormi, are coșmaruri și că soția l-a părăsit
wowbiz.ro
Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”
Spynews
O nouă decizie a magistraților în cazul accidentului din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi vrea să îl întâlnească pe avocatul care i-a învinovățit fiul decedat
Spynews
Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea alături de o altă femeie! Cine îi ține companie fostului milionar, la azil: ”Îi face plăcere să…”
Evz.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
kanald.ro
Românii din Italia ar putea primi bonus de Crăciun de la statul italian. „Bonusul Befana” este dedicat familiilor aflate în situații vulnerabile
Cancan.ro
Gabriel Vasiliu va fi prezent la înmormântarea soției sale, ucisă în Olanda! A obținut o permisie de o zi
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
StirileBZI
Când intră banii pe voucherele pentru alimente: Se acordă suma de 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
substantial.ro
Cristian Diaconescu nu va negocia voturile în turul doi al alegerilor prezidențiale
MediaFlux
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Mărturisirile cutremurătoare ale unei studente a lui Alfred Bulai. Ce le-a povestit fata anchetatorilor