Horoscop 9 octombrie 2021. Weekend plin de provocări, ce zodii au noroc sâmbătă

Cineva apropiat vă va da vești bune. Puțină răbdare și un vis aproape de inima dvs. s-ar putea împlini. Veți putea savura câteva momente senzoriale foarte intense.
Alina Costache
08 oct. 2021, 17:30
Horoscop 9 octombrie 2021. Weekend plin de provocări, ce zodii au noroc sâmbătă
Horoscop 9 octombrie 2021 Berbec 
Techalsi.com.

Horoscop 9 octombrie 2021 Taur
Taurii sunt preocupaţi de o problemă pe care o au cu un coleg de serviciu sau chiar cu şeful. Acceptaţi cu greu criticile, deşi, ar trebui să fiţi puţin mai deschişi.

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Saturn îşi reia mersul direct prin Vărsător. Furtuni în relaţii, lecţii dure de viaţă
Horoscop 9 octombrie 2021 Gemeni
Nativii Gemeni au azi un magnetism aparte, iar asta îi avantajează în comunicare. Însă dacă plănuiţi o vacanţă sau scurtă călătorie, s-ar putea să nu aveţi bugetul necesar.

Horoscop 9 octombrie 2021 Rac
Persoana iubită se împotriveşte privind o investiţie pe care Racii vor să o facă pentru casă. Voi aveţi banii necesari, deci, trebuie doar să vă decideţi dacă merită.

Horoscopul babilonian, cu Mihai Voropchievici. Ce spun runele despre cel mai vechi zodiac din lume

Horoscop 9 octombrie 2021 Leu
Leii au noroc în tot ce ţine de prieteni, chiar şi dacă se ajunge la dezbateri. Dar conflictele nu sunt excluse azi, decât dacă vorbim de partenerul de viaţă cu care vă înţelegeţi perfect.

Horoscop 9 octombrie 2021 pentru Fecioară
Astăzi relațiile cu copiii și tinerii vă menţin buna dispoziţie. Pe plan sentimental, vă simţiţi foarte aproape de partenerul de viaţă. Acasă, nu lăsați obiceiurile rele să se perpetueze, gândiți-vă înainte să faceţi ceva ce ştiţi că nu e tocmai indicat.

Horoscop 9 octombrie 2021 pentru Balanță
Veți găsi o mie și una de lucruri de făcut astăzi, dar luați-vă timp pentru a le rezolva. Sunteți într-o formă excelentă, în ciuda faptului că sunteți emoțional, dar acest aspect vă face să vă simțiți mai optimist. Prietenia este în centrul atenției și simțiți nevoia să vă apropiați de cei care vă împărtășesc idealurile.

Horoscop 9 octombrie pentru Scorpion
Ar trebui să petreceți ceva timp gândindu-vă, pentru a vă înțelege mai bine posibilele eșecuri, pentru a vă lărgi gândirea și a vă deschide către idei noi. Lipsa de sensibilitate va fi greu de tolerat. În cele din urmă, veți vedea ce se află în spatele măștii unor oameni. Maturitatea emoțională va trece printr-o perioadă de creștere accelerată.

Horoscop 9 octombrie pentru Săgetător
Disputele cu privire la bani ar putea fi astăzi un obstacol. Indiferent cât de implicat vă simțiți într-o problemă, aceasta este o zi proastă pentru aceste tipuri de discuții. Observațiile dvs. la locul de muncă nu vor fi lipsite de substanță. Veți fi dinamic și eficient în realizarea obiectivelor.

Horoscop 9 octombrie 2021 pentru Capricorn
Astăzi cineva ar putea încerca să vă îndoctrineze sau să vă convingă să fiți de acord cu ideile lor. V-ar putea determina să dezvăluiţi anumite secrete. Este posibil ca acasă să fie o atmosferă tensionată. Veți găsi cea mai bună cale de ieșire dintr-un impas datorită sfaturilor unei persoane bine informate, deci fiți receptivi la sfaturile lor. Inacțiunea ar fi un risc și cel puțin ar trebui să faceți o activitate care vă distragă atenţia.

Horoscop 9 octombrie 2021 pentru Vărsător
Bunăvoința face loc rigorii și preocupărilor materiale. Este o zi oarecum austeră; atmosfera vă încurajează ambițiile și aprofundarea realizărilor voastre. Totul se va schimba foarte repede în jur, la locul de muncă și veţi fi bombardaţi cu tot felul de cereri. Nu spuneţi da tuturor. Ar trebui să rezolvați orice detalii legale cât mai repede posibil. Nu mai amânaţi. Sunteţi concentraţi pe satisfacerea partenerului dvs. Astăzi este ziua dvs. norocoasă.

Horoscop 9 octombrie pentru Pești
Faceți un efort pentru a vă controla dacă tentația devine prea puternică. Astăzi vă este dificil să rămneţi echilibraţi emoțional. Nu vă irosiţi energia cu cuvinte goale. Creativitatea dvs, combinată cu viziunea obiectivă asupra lucrurilor, vă va permite să găsiţi noi modalități în a avea succes la locul de muncă. Sentimentele posesive sunt responsabile pentru neliniștea pe care o trăiţi. Este timpul să faceți un bilanț și să realizați că trebuie să scăpați de ele pentru a merge mai departe împreună cu partenerul dvs.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească o familie de români aflați în vacanță în Grecia. Au promis că nu se mai întorc vreodată aici: ”Dezamăgitor și regretabil”
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
Playtech.ro
Cine transmite la TV finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris. Proba de înot poate fi văzută pe două posturi
DailyBusiness
Impozit MAI MIC pentru o categorie de români. Pentru cine se pregătește oferta din 2025?
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
România se revoltă. Cu asta se ocupa, de fapt, BĂSESCU...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
CJUE: Justiția din Franța a greșit în cazul mandatului de arestare al lui Paul-Philippe al României
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!