Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Dezechilibre karmice care devin energofage

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 30 iunie – 6 iulie 2024.
Irina Dumitrescu
30 iun. 2024, 20:44
Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Dezechilibre karmice care devin energofage

Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. „Astăzi vom discuta despre aspectele cu care ne vom intersecta săptămâna ce urmează, aspecte de mare forță. În mod special astăzi îl vom avea pe Pluto drept vedeta emisiunii, un Pluto foarte puternic (…). Se întâmplă să avem un fel de legământ între aceste planete, care se cer descifrate ca și energie. O săptămână puternică prin forța planetelor mari, transpersonale, o săptămână foarte puternică, care li se adresează ca atare oamenilor puternici. De asemenea, nici Saturn nu stă oarecum pe loc, să spunem așa. Avem un Saturn foarte puternic, care vine și el cu o echilibrare karmică”, a spus Alina Bădic în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Previziuni rune 1-7 iulie 2024. WUNJO, runa de aur, aduce bucurie, belşug şi fericire pentru o zodie. Atenţie la OTHILA, este cu faţa în jos

Berbec
Fiind o perioadă atât de puternică, pentru voi forța se duce pe casa a XII-a. Vă dați un test de credință și este absolut necesar să vă raportați la ceva ce ar trebui să știți că este o forță superioară. Trebuie să înțelegeți că destinul vă este hotărât de cineva, că bunul mers al lucrurilor vă este determinat de cineva, iar în acel moment totul se înscrie pe făgașul dorit.

Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Taur
Este absolut obligatoriu să faceți lucruri puțin atipice și să ieșiți din cotidian. Sunteți foarte legați de zona atașamentelor, însă uneori te poate salva ceva ce te scoate din zona de confort. Tot ce ține de concret în viața voastră se poticnește, chiar și partea financiară – deși aveți o perioadă destul de bună din acest punct de vedere, pot apărea tot felul de cheltuieli și responsabilități. În orice caz, există ceva care vă tulbură. Chiar și modul de a face bani în această perioadă este atipic.

Gemeni
Deși aveți planeta norocului în semnul vostru, aveți totuși o dificultate acum. Aveți planeta dușmăniilor karmice pe casa a XII-a, Marte pe casa Peștilor, deci se pot activa dușmănii karmice sau persoane care vă spun lucruri ce vă sunt ostile. Pot apărea oameni care nu neapărat că sunt rău intenționați, dar arată o față un pic mai ascuțită.

Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Rac
Sunteți energizați destul de intens de prezența lui Jupiter pe casa a XII-a. Pe undeva, veți avea foarte multe revelații și trăiri puternice. Cu Venus în semn, aveți avantajul că simțiți lucrurile destul de personal, există o empatie pe care o legați cu persoane care vă pot fi de ajutor. Este un moment important în care trebuie să ne gândim și la ce oferim noi, nu numai la ce ne oferă ceilalți.

Leu
Sunteți foarte tensionați, dar este un soi de tensiune nefirească pentru voi. Acum sunteți o combinație de Leu cu Scorpion pentru că Saturn și Neptun se găsesc în casa Scorpionului, dar nu sunteți foarte confortabili cu zona plutoniană, având în vedere că sunteți guvernați de Soare. În această perioadă aveți și o zonă de întuneric și este important să fiți puternici. Fie aveți prea multe responsabilități, fie duceți o luptă foarte mare pentru ceva ce nu vi se potrivește.

Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Fecioară
Legământul Pluto – Uranus – Venus vă ajută foarte mult și veți fi foarte productivi din punct de vedere financiar, și veți relaționa foarte mult. Vom vedea nativi Fecioară care își întind tentaculele și au niște pârghii incredibile, vorbesc cu multă lume, produc mulți bani, se manifestă, se dezvoltă. Vă veți surprinde pe voi înșivă într-o situație în care poate altădată nici cu mintea nu vă gândeați. Pur și simplu veți deveni o forță!

Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Balanță
Sunteți foarte impactați de aspectul generozității. Chiar dacă aveți drept calitate de bază faptul că, fiind venusieni, sunteți foarte plăcuți, carismatici, șarmanți ș.a.m.d., totuși perioada spune că trebuie să fiți și foarte generoși și să ajutați destul de mult. Asta este condiția ca să vă meargă bine! Trebuie să vă puneți în slujba oamenilor, mai ales acolo unde oamenii respectivi sunt corecți și merită acest lucru.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 iulie 2024. Săptămână de foc, aveţi nevoie de centură de siguranţă karmică

Scorpion
Nu prea rămâneți niciodată fără semnal, pentru că faceți parte dintre zodiile care funcționează extrem de bine în subtil și în zona lucrurilor nevăzute. Nu prea puteți fi citiți cu adevărat niciodată și aveți tot timpul o zonă atât de misterioasă pe care este greu să o gestionezi. Beneficiați de această amprentă plutoniană și vă puteți transforma pur și simplu peste noapte, prin niște trăiri pe care nu le puteți controla.

Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Săgetător
Este o perioadă foarte greu de descifrat pentru voi, poate chiar cel mai greu de descifrat, pentru că foarte greu va veni cineva din exterior să vă spună de ce simțiți ceea ce simțiți. Atunci când nimeni nu poate să îți spună de ce simți ceea ce simți, există riscul să te interiorizezi, să te izolezi, să nu îți mai poți da niște explicații și nu știm unde poate să ducă această interiorizare. Este foarte important să înțelegeți că sunteți un semn de Foc și trebuie să discutați cu ceilalți.

Capricorn
Forța plutoniană este foarte compatibilă cu zona voastră de saturnieni! Este o perioadă destul de facilă, în care vă cam uniți forțele și știți foarte bine care sunt „soldații cu care puteți merge la luptă”. Perioada vă prinde mai pregătiți. Provocarea vine tot din zona cunoștințelor, vecinilor, apropiaților, dar totuși și voi puteți să mai aveți parte de surprize care v-ar putea destabiliza puțin. Înainte de orice eveniment important ar fi ideal să vă gândiți cum ați gestiona lucrurile dacă acestea nu ies cum v-ați fi dorit.

Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Vărsător
Este mare noroc să ai o planetă atât de puternică precum Pluto și perfect aspectată în semn. Nu aveți de făcut decât să vă luați niște repere foarte clare și să lucrați pe ele. Indiferent că este vorba despre zona profesională, planul personal sau un hobby, trebuie să vă asociați cu persoane de calitate, cu persoane pe care vă puteți baza.

Horoscop Alina Bădic 1 – 6 iulie 2024. Pești
Uneori un cuvânt poate să reprezinte un cadou nesperat! O vorbă bună din partea unui prieten sau din partea unei persoane cu care vă simțiți foarte confortabil v-ar putea ajuta extraordinar de mult în această perioadă. Pe undeva, aveți nevoie de niște sfaturi, de un tâlc al vieții. Nu mai există loc de întors și trebuie să înțelegeți foarte clar unde sunt zona de dezamăgiri, zona de restricții ș.a.m.d. Trebuie să știți foarte clar simbolistica acestor zone!

 

Alina Bădic: Pericolele stagnării emoționale și strategii de eliberare spirituală 

În cadrul emisiunii „360 de grade”, Alina Bădic a discutat cu Monica Tatoiu despre stagnarea emoțională și necesitatea eliberării spirituale.

„Astăzi, vom discuta încă o dată despre dezechilibrele karmice și despre cât de puternice pot fi aceste dezechilibre karmice, care devin energofage în momentul în care nu știm să le gestionăm. Ne mănâncă energia într-un mod incredibil. Deci, este foarte important să știm să gestionăm problemele karmice, zonele în care n-am lucrat altădată, zonele în care avem de descărcat karmă, care trebuie acceptate ca atare”, a declarat Alina Bădic.

Zodiac chinezesc vara 2024. Luni cu multe transformări, greşeli, cutremure şi provocări care se lungesc până în toamnă: „Atenţie la stelele împărat!”

Referindu-se la metodele de eliberare emoțională, a recomandat terapia prin artă pentru cei care găsesc dificil să exprime verbal emoțiile reținute: „Această formă de terapie facilitează exprimarea sentimentelor.”

Alina Bădic a subliniat și importanța smereniei și a acceptării situațiilor dificile: „De asemenea, trebuie să avem și momentele noastre de smerenie. Putem fi puși în ipostaze și în situații săptămâna ce urmează, ușor umilitoare, poate chiar stânjenitoare, dar totuși trebuie să le acceptăm într-un mod elegant, într-un mod spiritual, pentru a trece mai departe.”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te aștepți la bacalaureat 2024 după corectare. Update
Capital.ro
Telefoanele mobile, INTERZISE. Decizie în România. Nu ai voie să îl folosești
Playtech.ro
OOPS! Lidia Buble, aproape GOALĂ! Se vede TOT prin costumul ăsta de baie MINUSCUL
DailyBusiness
Ultimele informații cu privire la data alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decizie de ultimă oră pentru acești elevi. Vești de la Ministerul Educației
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
UPDATE Acesta este baremul pentru proba scrisă la matematică profil tehnologic Bacalaureat 2024
Capital.ro
Statul VA ȘTI TOTUL imediat. Decizia care se aplică din 1 iulie în toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Podul peste Dunăre de la Brăila întâmpină noi probleme: asfaltul denivelat de pe ambele benzi
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?