Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie: Săptămână cu potențial incredibil, identificaţi zonele de vid energetic

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 23 – 29 iunie 2024. 
Alina Costache
23 iun. 2024, 08:19
Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie: Săptămână cu potențial incredibil, identificaţi zonele de vid energetic

Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie. “O zi foarte specială astăzi, o zi cu lună plină, cu mesaje și marcaje pentru cei care știu să le citească, o zi în care chiar este bine să asculți stelele, să asculți planetele, să înțelegi ce mesaj au ele pentru tine și nu în ultimul rând, o zi în care poate să ne atragă atenția asupra zonelor principale de disconfort din viața noastră, asupra lucruilor pe care nu le facem așa cum trebuie, o zi care poate să ne atragă atenția asupra zonelor conflictuale sau a zonelor în care nu mai funcționăm la parametri maximi. Poate vă veți întreba de ce este atât de important să știm care sunt acele zone de minus energetic din viața noastră? Este foarte important, pentru că acolo unde există un minus energetic totul se poate repercuta asupra vieții noastre în general și te poți simți total devitalizat, total în neregulă doar pentru că într-un anumit domeniu, într-o anumită zonă nu faci lucrurile așa cum trebuie. Ca atare este o zi bună pentru examinarea vieții, este o zi bună pentru a identifica zona de vid energetic, zona în care nu suntem pe aceeași lungime de undă cu Universul”.

Berbec
Resimt cu toată ființa lor această prezență a lui Neptun pe casa credinței, pe casa sufletului. Majoritatea nativilor Berbec și-au făcut bilanțul, tot felul de procese de conștiință și pe undeva au înțeles lucrurile, s-au apropiat de adevărul divin din ei, au făcut și selecții între prieteni, s-au dus și pe linia lor de destin din punct de vedere profesional, au făcut toate corectările de care e nevoie pentru că Saturn și Neptun pe casa credinței sunt atât de tranșante încât nu lasă loc de echivoc, nu lasă loc de îndoială. Această lună plină care pentru nativii Berbec are loc pe axa 4-10 vorbește despre o reglare a tuturor situațiilor, reglare a conturilor în plan personal și în plan profesional.

Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie Taur
Ce păcat că anumite lucruri nu se văd, aș spune eu pentru nativii Taur. Trebuie să înțeleagă mai bine ce înseamnă energia și lucrurile care nu se văd. Ei pun foarte mare preț pe ce este concret și aceste zodii care au legătură destul de intens cu zona de concret trebuie acum să învețe lucruri care țin mai mult de planul eteric, de spiritual, de lucrurile care nu se văd și atunci pot avea tot felul de experiențe, cu tot felul de mesaje, s-ar putea să vă scape lucruri esențiale pentru că sunteți preocupați de aspectul concret. De exemplu, nativi taur preocupați de designul camerei, casei sau de aspectul vestimentar sau aspectul relațiilor. S-ar putea să piardă din vedere faptul că are în jurul lui o persoană care o vampirizează energetic.

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024. An cu bagaj karmic, Sânzienele aduc inele, iar unele zodii au „petreceri cu ştaif”

Gemeni
Această lună plină pe axa 2-8 cu soarele pe casa a 2-a și luna pe casa a 8-a vorbește despre o confuzie foarte interesantă, o confuzie care pe undeva poate să îi aducă pe calea adevărului printr-o hipnoză, pentru că Luna pe casa a 8-a declanșează un fel de hipnoză, un fel de fata morgana care vine și îi seduce pe undeva pe Gemeni și îi face să înțeleagă totuși o formă de adevăr. Această Lună plină care este prinsă într-o configurație astrală de Careu în T cu Neptun, aflat pe gradul 359, vorbește și despre o revelație, revelarea unui adevăr care stătea parcă închis într-o casetă, într-o cămăruță a unui castel întunecat unde nativilor gemeni tot le era frică să intre și acum această configurație astrală le oferă o cheie și cu cheia aceasta se simt destul de nefiresc.

Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie Rac
O zi încărcată de semnificații, acest soare în semnul dumneavoastră, la început opus cu luna, un soare care face un aspect disonant cu Neptun, luna de asemenea. Racii își primesc și ei mesajul lor. Astăzi este o zi fantomă pentru nativii Rac, în sensul în care li se comunică foarte multe lucruri după perdea, precum apar anumite fantome, dar cât să înțeleagă. Orice formă de tulburare, agresiune, frustrare în această perioadă are un sâmbure de adevăr în spatele ei, potrivit B1tv.ro.

Leu
Nu se mai găsesc pe piedestal de mult, au înțeles că nu își mai are rostul acel piedestal. Dar acum mai important este să înțeleagă ce își are sensul. În prima etapă, leii au fost destul de devitalizați, orice lucru care te ia din zona ta de confort te devitalizează, creează o stare de disconfort și acum încearcă să înțeleagă ce anume le aduce confortul într-un context în care există precum o păpușă invizibilă care în fiecare zi le mai dă leilor cu un ciocănel în capl la figurat, evident. Este ceva care pentru nativii leu este ca o cicăleală permanentă a universului, care încearcă să îi învețe lecția modestiei, lecția smereniei, lecția conform căreia și alții pot avea dreptate chiar în zona în care tu ai crezut că ești premiant și numai tu ai dreptate.

Previziuni rune 24-30 iunie 2024. Sowulu aduce vindecări, Uruz aduce putere

Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie Fecioară
O lună plină cu un sens foarte special, ea are loc pe axa 5-11, o lună plină care pentru nativii fecioară vorbește despre o manieră foarte interesantă de a relaționa și de a se raporta la tot ce ține de creativoitate, de oamenii pentru care nativii fecioară au anumite sentimente. Fecioarele au primit foarte multe lecții dure, aș spune că este zodia cea mai pusă la zid dintre toate zodiile. Pentru nativii fecioară se schimbă chiar sufletul pe undeva, modul de a trăi, a primi lecțiile de viață, modul de a simți. Au trecut prin cele mai dure transformări, se raportează total diferit la experiențele de viață.

Balanță
Această lună plină, destul de relevantă pe axa 4-10 prinde și zona profesională, dar prinde și planul domestic. Vorbeam despre empatie, da este important să știi emoțional ce gen de așteptări ai de la cei din jur, cu ce fel de persoane îți face bine să interacționezi când ești supărat sau atunci când ești vesel. Este important să facem această analiză destul de consistent. De exemplu persoane care știu exact cum funcționează, cum știu să își gestioneze anumite trăiri, ce să facă în timpul liber, unde să meargă, cum să gestioneze momentele de stres sau de supărare, cât să se întindă, cum să își administreze banii.

Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie Scorpion
Orice fenomen de lună plină este încărcat de semnificații. Și acum evident de pe această axă 3-9 luna plină vine cu o formulă, practic li se schimbă ecuația. Totuși rămâne un moment de disconfort cu Marte în semn opus și cu Uranus, este ceva care îi agită, nu se pot relaxa, într-o formulă în care nici Pluto nu este foarte confortabil în Vărsător, în casa Racului pentru dumneavoastră. Nativii scorpion trebuie să evalueze foarte bine propriile trăiri, dacă simțiți că nu mai sunteți confortabili în prezența anumitor persoane nu mai insistați, este timpul să pui punctul pe i, să spui stop sau să tranșezi.

Săgetător
Semnele de foc sunt foarte ușor de dezamăgit în această perioadă  și aș spune că este provocarea cea mai mare a nativilor Săgetător. Ei îl au și pe Saturn și Neptun pe casa a patra, profund dezamăgiți de oamenii în care au crezut, în care și-au pus speranțele, oameni pe care i-au creditat. Un săgetător dacă își pune bazele într-o persoană sau într-o cauză chiar depune efort și ajută persoana respectivă. Da, este vremea adevărului și Universul spune în felul următor: ce vină am eu că persoana aceasta asta este și ce vină am eu că tu ai crezut altceva.

Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie Capricorn
Aspecte puternice cu luna plină, având loc și cu luna în semnul lor pe primul decan. Ceva li se opune nativilor Capricorn, ce este de făcut, aș vrea să explicăm acum. Atunci când ceva ți se opune este ca și când te privește o arătare din oglindă și tu trebuie să faci ceva să ripostezi într-un fel. Nu prea le place nativilor capricorn să riposteze, ar prefera să stea precum o statuie, să fie mai imperturbabili și să nu-i deranjeze nimeni și nimic.

Vărsător
Au un potențial foarte fumos energetic. Pluto în semnul dumneavoastră, într-un trigon superb cu Jupiter, sextil cu Neptun. Iată, câtă forță, energetic vorbind și câtă susținere au nativii vărsător. Este foarte important să avem și susținere din punct de vedere energetic pentru că atunci când ai un potențial energetic și te simți mai puternic, evident că poți să faci lucruile mult mai bine pentru că sunt și perioade în care ești devitalizat și atunci potențialul de a greși, de a face lucrui cu vibrație mai joasă, agresiunea aceasta este destul de neplăcută. Dar pentru vărsător acum este o zonă de potențial incredibilă.

Horoscop Alina Bădic 24– 29 iunie Pești
Pentru nativii pești în multe domenii lucrurile sunt exact ce par a fi și asta pentru că Saturn și Neptun în semnul lor propune un soi de identificare a elementelor esențiale de destin. Acest careu un T arată un adevăr, ceva care a stat ascuns mult timp, peștilor li se arată un lucru foarte important sau o zonă în care au crezut un lucru greșit despre cineva. Într-un fel sau altul, peștii vor înțelege un lucru care le va fi de folos pe tot parcursul vieții. Mai bine mai târziu decît niciodată să înțelegi un lucru care însă îți poate fi util pe tot parcursul vieții.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro. Are două băi, două balcoane, iar proprietarul primește și o boxă
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Obligatoriu în sensul giratoriu. Regulă de acordare a priorității
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Revolut te trimite în concediu! Iată cum poți câștiga vacanțe gratuite!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Bianca Drăgușanu prevestește marea împăcare! Alex Bodi se va întoarce la Ema Uta: 'O iubește foarte mult'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un copil de un an a fost lovit mortal cu mașina de propriul tată. Bărbatul efectua o manevră de mers cu spatele
Capital.ro
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
George Simion promite case ieftine și modificări legislative în programul său politic pentru alegerile prezidențiale
MediaFlux
BANI pentru TOATE MAMELE! Sumele vin mai DEVREME
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?