Horoscop Alina Bădic 28 iulie – 3 august: Conjuncția Uranus – Marte poate fi toxică, identificaţi bagajul energetic pe care-l aveţi

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2024.  
Alina Costache
29 iul. 2024, 08:56
Horoscop Alina Bădic 28 iulie - 3 august: Conjuncția Uranus – Marte poate fi toxică, identificaţi bagajul energetic pe care-l aveţi
Horoscop Alina Bădic săptămâna 14–20 aprilie 2024. Schimbare radicală în viaţă pentru TAUR, atenţionare pentru SĂGETĂTOR. O zodie va avea o perioadă perfectă!

Horoscop Alina Bădic 28 iulie – 3 august: „De multe ori ne întrebăm ce influență au plantele asupra noastră și știm că acțiunile noastre sunt influențate de astre. Suntem sau nu priozonierii tranzitelor astrale? Da și nu! Pe undeva, fiecare aspect pozitiv pe care-l fac planetele într-un anumit moment determină o puternică influență pe zona pe care o reprezintă. Acolo lucrurile vor ieși cu un efort mai mic și totul se va regla de la sine. Important e să nu ne concentrăm pe acele activități care sunt blocate de aspectele negative care se produc între planete.

Revenind la contextul astral prezent, ceea ce ne atrage atenția este că anumite planete capătă putere prin asociere cu altele. Astfel, Neptun în aspecte favorabile cu luminariile azi îl detronează puternic pe Mercur slab aspectat și în deficit. Domeniul care reprezintă ceva pentru dumneavoastră s-ar putea să creeze tensiune prin faptul că totul pare haotic la prima vedere, deși faceți tot ce trebuie. Ceva ce vi se adresează și vă consumă energie poate părea orecum fără sens. Identificați bagajul energetic pe care-l aveți și încercați să ordonați puțin lucrurile pentru a vă perturba cât mai puțin.

S-ar putea să primiți anumite mesaje importante care tot plutesc în aer de ceva vreme, mesaje legate de destinul dumneavoastră”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Horoscop Alina Bădic 28 iulie – 3 august: Berbec
Poziționarea lui Saturn și Neptun pe Casa credinței e una de mare forță, care invită la o credință, la o puritate și curățenie sufletească aproape de perfecțiune pentru a se regla toate lucrurile și toate domeniile. Deci credință la toate nivelurile! Și e foarte important să știe să acceseze energia astfel încât s-o pună în practică la momentul optim.

Taur
Foarte importantă conjuncția Uranus – Marte, una care poate fi toxică dacă nu știi să-i înțelegi substratul. Ea dă o agitație pentru toate zodiile, dar mai ales pentru zodiile implicate, pentru că Uranus e acum în Taur și Marte tocmai a părăsit acest semn. Au niște beneficii materiale în această perioadă, dar se dovedesc uneori insuficiente pentru a le da acea stare de optimism. Sunt foarte obosiți și chiar epuizați cu Uranus în semn, care le dă foarte multe direcții, promisiuni. Toată lumra trage de ei și ei trebuie să știe să aleagă, pentru a avea și momentele lor de respiro.

Horoscop Alina Bădic 28 iulie – 3 august: Gemeni
Dintr-un conflict, Gemenii renasc. Sunt situații un pic mai dure de viață și totuși au o șansă deosebită de a purta ACEA negociere cu Universul. Pot avea oportunități incredibile de a intra într-o relaționare cu Divinitatea și cu structurile lor superioare.

Rac
Regenerare incredibilă! Racii pot renaște din cenușă în această perioadă. Orice domeniu pentru ei care a avut o sincopă de-a lungul timpului sau a fost în stare de deficit energetic poate să renască acum.

Horoscop Alina Bădic 28 iulie – 3 august: Leu
Foarte multă energie pe care Leii o identifică acum. Vor din nou să simtă că trăiesc. Pluto umbrește destul de mult. Totuși, să ai astrul morții, cum se spune, în semn opus nu e un lucru foarte confortabil. E ceva care se uită la Leu în oglindă, precum o umbră permanentă. E un ceva care nu-l lasă pe Leu să se liniștească. E o forță care se opune unor activități. Au tot felul de parteneriate care le limitează liberul arbitru.

Fecioară
Fecioarele au o ecuație destul de dificilă de rezolvat. Uneori ea pare de nerezolvat și, totuși, e una foarte simplă din punct de vedere al forței astrale, pentru că informația se află în ei. Trebuie să analizeze foarte mult toate tipurile de relații de care sunt legate într-o formă destul de puternică, de care nu se pot disocia. Trebuie să găsească acolo mesaje, care sunt foarte puternice. Aceste relații vorbesc foarte mult despre natura și nivelul la care Fecioarele se află. Beneficii la nivel socio-profesional.

Horoscop Alina Bădic 28 iulie – 3 august: Balanță
Balanțele pot identifica o zonă care începe să crească, în care li se permite oarece expansiune. Pot avea foarte multe realizări. Trebuie să identifice zona care permite aceste realizări. La fel ca-n cazul celorlalte zodii, pot avea loc potențiale rupturi, disensiuni cu persoane de care au fost legate mai mult prin context.

Scorpion
Scorpionii sunt legați de alte lumi și de alte dimensiuni. Trebuie să-și facă un bilanț energetic să știe exact cât pot duce, pentru că au obiceiul uneori să muncească prea mult sau să interacționeze cu oameni care sunt puțin mai solicitanți energetic. Trebuie să fie atenți și tranșanți: dacă se simt solicitați, să spună ”stop!”.

Horoscop Alina Bădic 28 iulie – 3 august:  Săgetător
Multe schimbări, dar majoritatea sunt benefice. Modificări și expansiuni din toate punctele de vedere. Ar trebui să-și aleagă un domeniu de care să se ocupe în mod special, unul care le dă forță, optimism, îi face să se simtă entuziasmați. S-ar putea să nu fie domeniul în care activează de obicei, ci unul adiacent. E foarte important să descopere de unde le poate veni energia. Își vor alege cu foarte mare atenție oamenii cu care interacționează.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2024: Oamenii încearcă să își anestezieze suferințe personale. Atenţie la Mercur retrograd!

Capricorn
Saturn rămâne tartor. El vorbește acum pe cuadratura cu Jupiter despre niște alegeri pe care le poate face în numele lor. Capricornii trebuie să descopere care sunt acele domenii care vin cu foarte multă forță, care sunt acele domenii în care sunt încurajați să acționeze. Trebuie neapărat și să se relaxeze. Pluto pe Casa a II-a vorbește despre puterea destinului, puterea interacțiunii cu anumite persoane alese de Univers pentru a le arăta lucruri. Sunt de evitat relaționările false, persoanele meschine, alipirea la proiecte în care nu cred cu adevărat.

Horoscop Alina Bădic 28 iulie – 3 august: Vărsător
Învață multe lucruri, au o revelație, își dau seama cum stă treaba în privința unui conflict. Pentru Vărstori e o mare reușită! Era ceva ce-i tulbura până acum și deodată își dau seama că-i tulbura ceva ce n-ar fi trebuit să-i tulbure. Deci nativii Vărsător înțeleg un aspect al vieții lor foarte important. Discuțiile sunt purtătoare de mesaje. Pot purta negocieri de mare forță dacă persoanele sunt potrivite. Să se concentreze mai mult la persoana respectivă decât pe negocierea în sine.

Horoscop Cristina Demetrescu, despre Mercur retrograd în august. „Multe gogoși împachetate vara asta în tot felul de hârtii creponate”

Pești
Peștii au ajuns într-o etapă a vieții lor în care claritatea e importantă. Își doresc claritate, să știe exact cum stau lucrurile. Apar persoane nu neapărat bizare, dar care par că nu au o logică în viața lor. De fapt, ele joacă un rol foarte important, deci trebuie să identifice rolul acestor persoane. Vor constata că interacțiunile cu acestea au un sens extraordinar de puternic. Le fac foarte bine din punct de vedere energetic.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Ce analize poți face gratuit dacă nu ai asigurare de sănătate. Investigațiile medicale pe care toți românii ar trebui să le facă
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Turiștii dau năvală
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
ANM a emis coduri galbene de vânt puternic și caniculă în mai multe județe
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!