Horoscop Alina Bădic 4 – 10 februarie 2024. Zodia care primeşte bonus triplu de mâine, atrage veştile bune în fiecare zi

Începutul lunii februarie este unul destul de tumultuos pentru unii nativi. Atenția este concentrată, în mare parte, asupra zodiei Pești care este personajul principal al acestei perioade de tranziție către primăvară. Iată ce predicții astrale a făcut Alina Bădic pentru fiecare zodie în parte.
Irina Dumitrescu
03 feb. 2024, 19:43
Horoscop Alina Bădic 4 – 10 februarie 2024. Zodia care primeşte bonus triplu de mâine, atrage veştile bune în fiecare zi
Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe

Horoscop Alina Bădic 4 – 10 februarie 2024. Berbec

În această perioadă, Berbecii se simt mai energici ca niciodată. Simt nevoia de a face anumite schimbări într-un domeniu. Spre deosebire de alte dăți, nativii Berbec nu se mai aruncă în a lua decizii impulsive. Din contră, încearcă să fie mult mai prudenți și se gândesc la cei din jur.

Taur

Este o perioadă benefică pentru ca nativii acestei zodii să se reinventeze. Vor afla acum că este mult mai importantă luarea unor decizii, decât stăpânirea unor lucruri. Pentru că nu duc deloc lipsă de idei, intuiția lor va juca un rol important la început de februarie.

Horoscop Alina Bădic 4 – 10 februarie 2024. Gemeni

Perioada care urmează se anunță a fi una extrem de agitată. Unele gânduri nu dau deloc pace acestor nativi care continuă să se întrebe de ce au luat anumite decizii, la un moment dat. Ambiția va fi la cote maxime, astfel că Gemenii vor dori să bifeze o ascensiune pe plan profesional.

Rac

Nativii acestei zodii se vor simți sfidați de prezența unei persoane care apare inopinant în viața lor. Urmează o perioadă de foc, în care Racii nu vor duce deloc lipsă de dușmani. Însă, situația este echilibrată și au și susținători.

Zodiile cu cea mai grea karma în februarie. Ce poliţe au de plătit: urmează o lună plină de provocări

Horoscop Alina Bădic 4 – 10 februarie 2024. Leu

Urmează o perioadă agitată pentru nativii Leu. Aceștia vor fi puși în fața unor situații tensionate care le vor testa răbdarea. Cel mai bine este să nu recurgă la agresiune, ci să privească lucrurile cu calm.

Fecioară

Nativii acestei zodii vor primi o lecție extrem de importantă. Este esențial să știe să diferențieze anumite aspecte și să renunțe la obiceiul de a critica pe toată lumea.

Horoscop Alina Bădic 4 – 10 februarie 2024. Balanță

La începutul lunii februarie, nativii Balanță sunt mai echilibrați ca niciodată. Acum este momentul oportun pentru a face ordine în cercul de prieteni. Balanțele vor alege cu mare grijă anturajele din care vor să facă parte.

Scorpion

Zodia Scorpion este guvernată la început de februarie de Pluto, ceea ce înseamnă că este o perioadă destul de agitată. În ultima vreme, nativii acestei zodii s-au dat bătuți și au renunțat mult prea ușor la anumite conjuncturi în care au fost implicați.

Horoscop Alina Bădic 4 – 10 februarie 2024. Săgetător

Urmează o perioadă prolifică din toate punctele de vedere pentru Săgetători. Nu este exclus să apară o expansiune profesională, dar și câștiguri financiare substanțiale. În continuare, nativii acestei zodii caută validare.

Capricorn

Cu ajutorul influenței lui Saturn, Capricornii vor învăța cum să se raporteze la cei din jur. Din cauza unor dezamăgiri din trecut, acum, acestor nativi le este mult mai ușor să separe persoanele care merită de cele care nu merită.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici dragoste 2024. Zodii care îşi vor găsi sufletul-pereche şi zodiile care ajung la partaj

Horoscop Alina Bădic 4 – 10 februarie 2024. Vărsător

Cu Pluto în semnul lor, nativii Vărsător se vor simți mai liberi ca niciodată. Este o libertate care îi scoate din rutină, o libertate la care au visat de mult timp.

Pești

La începutul lunii februarie, Peștii se vor concentra pe aflarea esenței vieții. În această perioadă, mai important ca niciodată este planul spiritual asupra căruia își focusează toată atenția.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!