Horoscop Alina Bădic 5-10 august. Atenţie la semnele în oglindă, motoraşul succesului poate fi declanşat doar aşa

"Este momentul să ne alegem drumul, aceasta este sugestia astrală a perioadei". Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna  4-10 august 2024.
Alina Costache
05 aug. 2024, 12:31
Horoscop Alina Bădic 5-10 august. Atenţie la semnele în oglindă, motoraşul succesului poate fi declanşat doar aşa

Horoscop Alina Bădic 5-10 august. „Este momentul să ne alegem drumul, aceasta este sugestia astrală a perioadei. Cum vom face aceasta, cine ne arată care sunt zonele care ne reprezintă cu adevărat, care sunt persoanele în care putem să avem încredere și nu ne vor dezamăgi, unde este zona de pericol și ce anume plutește precum o sabie poate deasupra capului nostru.

Ce mesaje are universul pentru noi și cum își dorește să abordăm provocările pe care le aduce în față, ce intersecții majore avem și cum putem înțeleg mai bine destinul personal? Ne conectăm la o sursă benefică din punct de vedere energetic, ce anume ne protejează în prezent și ce anume vizează din zona întunecată. Iată întrebări pe care cu siguranță fiecare dintre noi și le pune în această perioadă de încercări, o perioadă în care lumea se găsește la o răscruce”, a spus Alina Bădic la începutul emisiunii.

Berbec
Pentru nativii berbec este important să înțeleagă că forța lor în acest moment este dată de prezența saturniano-neptuniană pe casa credinței. Cu siguranță, nativii berbec întâlnesc tot felul de elemente de destin, interacțiuni cu tot felul de  persoane sau li se deschid drumuri în anumite zone în care ei găsesc o șansă deosebită de a-și activa zona lor de forță, o forță incredibilă care vine pentru nativii Berbec. Dintr-un anumit punct de vedere e o zodie privilegiată pentru că da, atunci când ai multe planete pe casa credinței și mai ales când e marele benefic și marele profesor Saturn este evident că ți se oferă o șansă deosebită de a-ți înțelege sufletul.

Citește și: Zodiile care vor avea o toamnă de vis. Nativii vor avea oportunități la fiecare pas

Acest Uranus care acum se găsește și într-un context de deficit energetic prin cuadraturile dure pe care le face cu Venus și cu Mercur, Venus aflat pe final de Leu, și Mercur pe început de Fecioară în domiciliu. Există un conflcit care spune următorul lucru: energia trebuie să vină la pachet și trebuie să fie administrată cu foarte multă înțelepciune. Acest Uranus care reprezintă sistemul nervos, Uranus reprezintă și acea curiozitate cu care vrei să cunoști lume, să ai tot felul de relații, este puțin faultat de acest Vensu și Mercur care sunt antagonice lui Uranus. Vrei să relaționezi dar cuadratura cu Venus și Mercur îți pune în față alți interlocutori.

Horoscop Alina Bădic 5-10 august Gemeni
Avem o conjuncție foarte puternică, Jupiter-Marte, aspecte de mare forță, această conjuncție face și un sextil absolut superb cu soarele, aflat în domiciliu în semnul leului, deci pentru gemeni vin propuneri foarte interesante, foarte importante din partea unor persoane de calitate, tot ce este jupiterian presupune înțelepciune pe profilul săgetătorului, lucruri de calitate, oameni de calitate care vin în întâmpinarea nativilor Gemeni, cu un soi de gentilețe, onestitate. Este mare lucru să beneficiezi de onestitatea celor din jurul tău, asta te ridică foarte mult, pentru că nu mai întâlnești obstacole.

Zodiac chinezesc august 2024. Tigru are parte de viața la care a visat. Șoboloanul strălucește din plin

Rac
Știm foarte bine, o regulă astrologică de forță, niciodată un aspect astral nu vine sigur, el întotdeaua este în oglindă cu un alt aspect astral. Avem o configurație Iod, acest Venus pe grad anaretic în Leu care face această configurație Iod cu Plutp și Neptun, ca atare toate zodiile care au această direcție legată de intuiție își pot activa foarte mult intuiția și dacă nativii rac au o situație pe care dorește cu multă forță să o rezolve zilele acestea se poate conecta cu ea pentru că este ajutat de această configurație foarte puternică și oricum Sextilul Pluto-Neptun vorbește despre o colaborare pe care ne putem baza din partea Universului dacă avem de rezolvat probleme pe care ni le dorim cu sufletul și pe care le atragem cu sufletul.

Horoscop Alina Bădic 5-10 august Leu
Foarte puternică această perioadă, avem Venus pe un grad puternic, un Venus care vorbește despre raportarea la parteneriate pe criterii carmice, Soarele în acest sextil cu Jupiter vorbește despre expansiune și șansa leilor de a găsi domenii în care pot să aibă foarte multă expansiune acolo și s epot remarca. Foarte frumos este sextilul și aspectele benefice în general, și conjuncția între Soare și Jupiter dau o notă de pozitiv și de optimism perioadei sau dacă îl avem în tema natală și mai bine. Leii beneficiază de această favoare deosebită pe care Saturn și Neptun o fac, accesul la cunoaștere, dar un fel de cunoaștere care vine din lumea de dincolo, acces la informații care li se adresează într-un mod special.

Fecioară
Frumos aspect Mercur în domiciliu în semnul dumneavoastră, un aspect deosebit, un Mercur care întotdeauna atunci când este unul care vorbește despre oportunități pe tot ceea ce spune de negociere, discuții și de lucruri care trebuie spuse astfel încât să fie și înțelese și totuși un mercur care prin aspectul disonant pe care îl face cu marte se poate să vorbescă despre polemică și conflicte, despre lucruri spuse într-un fel și înțelese în alt fel.

Balanță
O forță foarte mare acum pe care o aduce acest Venus pe grad anaretic. Întotdeauna guvernatorul zodiei trebuie urmărit ce aspecte face și pe ce aspecte se găsește, dacă vrem să avem o informație despre ceea ce urmează să ni se arate în perioada următoare. Pentru balanță, acest Venus care este prins și în configurație Iod despre care vorbeam poate să vorbească despre intersecții karmice cu persoane care au ceva să le spună, poate să vorbească despre faptul că există anumite parteneriate care au un mesaj pentru ei în mod special.

Horoscop Alina Bădic 5-10 august Scorpion
Sunt interesați de tot ceea ce ține de zona spirituală, de cunoaștere, în general, dar acum în modul cu totul și cu totul special. Există un interes deosebit pentru persoane cu care au ce discuta. Scorpionii au interes în a găsi nu neapărat mentori, ci oameni care să le împărtășească ideile pe această zonă ușor mistică, ușor paranormală. Îi ajută prezența lui Saturn și a lui Neptun în semnul peștilor. S-ar putea să asiste la discuții de mare forță și să primească informații utile mai ales acei scorpioni care își doresc să fie pe cai mari din punct de vedere financiar.

Săgetător
Putem vorbi despre un motoraș care se găsește în semn opus, acest jupiter conjunct cu marte pe mijlocul zodiei Gemenilor. Se întâmplă ceva care îi dinamizează într-un mod foarte special pe Săgetători. Avem acest Saturn la fel de puternic în continuare care prin cuadratura pe care o face cu Jupiter și cu Marte vorbește despre faptul că da, este ceva care îi dinamizează dar este și ceva care i se opune. Nativii Săgetător trebuie să afle sursa acestei energii care li se opune de ceva vreme, o energie destul de deranjantă pe undeva, dar li se opune într-un mod foarte explicit și Săgetătorii trebuie să afle esența acestui blocaj.

Capricorn
Capricorul trebuie să fie atent la orice situație care îl destabilizează și cu siguranță sunt cel puțin una-două situații care pe Capricorni îi destabilizează. Ei trebuie pe undeva să minimizeze, să încerce să fie daunele mai mici. Încercați să vă concentrați pe zona de echilibru, să creșteți zona care este echilibrată, să nu dați atâta importanță lucrurilor care evident dezechilibrează. Aproape fiecare știe destul de bine ce îl destabilizează. Nu este de glumit nici cu zona care vorbește despre vitalitate, asta pentru toate zodiile. Suntem cu toții devitalizați și trebuie să dăm mai multă atenție sănătății și momentelor în care ne regenerăm, ne facem plăceri sufletești.

Horoscop Alina Bădic 5-10 august Vărsător
Foarte multă putere pe care o dă acest Uranus care în continuare este pus pe fapte mari. Au mai multe planete importante care pe undeva au mesaje grele pentru ei, sunt o zodie care este predispusă să primească mesaje importante și vorbim și despre prezența lui Saturn pe casa a doua și despre forța cu care acum Venus și Soarele din semn opus li se adresează. Pot apărea persoane care transmit un anumit mesaj către nativii Vărsător.

Horoscop Alina Bădic 5-10 august Pești
Un aspect interesant este zilele acestea Venus, care vorbește despre o sucită asociere, pentru că reprezintă parteneriatele, dar o asociere care le vorbește într-un mod direct. Este un Venus care vorbește indirect pentru nativii Pești, un parteneriat poate fi și un parteneriat conjunctural, de scurtă durată care li se adresează, poartă un mesaj pentru ei, într-un mod subtil.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De ce să ții valiza în cadă după ce te cazezi la hotel. Explicația te va surprinde cu siguranță
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Valul de caniculă amenință cu o CRIZĂ alimentară. E risc major de penurie!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Dorian Popa ar putea să se lase de cântat. Cât câștigă artistul din muzică
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Premierul din Bangladesh, Sheikh Hasina, a demisionat și a părăsit țara
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!