Horoscop amoros octombrie 2017: Cine va avea parte de iubiri intense, cine va fi dezamăgit. Previziuni complete

Există câteva mișcări planetare serioase în această lună care vor avea un impact considerabil asupra veții tale amoroase. Jupiter, planeta lucrurilor mărețe intră în Scorpion, un semn care ține de pasiune și de sensibilitate. Această combinație îți va aduce amor intens și exploziv pe viitor. Asta nu e totul, Venus, planeta dragostei și a relațiilor și Marte care face regulile în ceea ce privește energia, vin impreună în Fecioară, presărând totul cu puțin amor vibrant în acest proces.
Alina Costache
30 sept. 2017, 09:41
Horoscop amoros octombrie 2017: Cine va avea parte de iubiri intense, cine va fi dezamăgit. Previziuni complete

1.Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Relațiile reprezintă a oferi și a primi în schimb.. Asta va fi limpede ac apa pentru Berbeci, mai ales că luna plină este în semnul lor. Ce îți oferă patenerul tău vs. ce poți tu să îi oferi acestuia? Dacă ai oferit mai mult decât ai primit, este timpul să iei măsuri. Acestea fiind spuse, când Jupiter va merge în Scorpion,te vei simți profund conectată cu partenerul tău. Este valabil și cand nu ești într-o relație – vei avea o conversație intensă cu cineva nou care te va face să vrei mai mult. Luna aceasta nu îți va mai fi frică să discuți despre nevoile tale în ceea ce privește amorul. Fii doar puțin precaută când împărtășești aceste lucruri.

2.Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Ai multe de făcut în această lună, dar viața ta amoroasă este la fel de importantă ca toate celelalte lucruri. La urma urmei, ai și tu nevoile tale. Venus și Marte se vor întâlni în sectorul tău astral, ceea ce reprezintă romantism și întâlniri. Când Jupiter, planeta norocului, ajunge în Scorpion, va aduce în viața ta o serie de oameni noi. Brusc te vei simții bine în pielea ta și asta nu va trece neobservat. Luna plina din 19 octombrie te va face și mai seducătoare așa că profită de asta.

3.Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)

Vei simții nevoia să îți organizezi locul și să îl faci să arate minunat. Există și un motiv pentru asta. Dacă ești încă singură, probabil vei aduce pe cineva nou la tine și vrei să impresionezi. Dacă ești într-o relație, ajută-l pe partenerul tău cu o parte din treburi. Ca sa para mai amuzant, poți aduce ceva stimulant care să vă incite și în dormitor după ce vă terminați treaba. Luna plina din 5 Octombrie te va lăsa cu dorința de a te exterioriza și ce altă modalitate mai bună decât prin amor.

4.Rac (21 Iunie – 22 Iulie)

Rutina este ok, dar uneori este bine să alternezi lucrurile. Încearcă niște poziții noi sau fă-o într-un loc în care nu ai mai făcut-o până acum. Ieșind din monotonia zilnică va fi extrem de incitant pentru tine luna aceasta. Jupiter, planeta norocului, se mută în Scorpion, ceea ce îți va mări oportunitățile de a ți se întâmpla ceva romantic. Dacă ești singură și ți-ai dori să cunoști pe cineva nou, acum este momentul potrivit.

5.Leu (23 Iulie – 22August)

Jupiter merge în Scorpion această lună, provocând tot felul de sentimente adânci și incitante pentru tine. Vei avea chiar și niște vise cât se poate de sugestive sau te vei trezi chiar gândindu-te la vreun fost într-un moment în care te aștepți cel mai puțin. Gândește-te ce reprezintă ele pentru tine. Ultimele 10 zile ale lunii te vor ajuta să scapi de lucrurile pe care nu ți le mai dorești în viața ta, incluzând chiar un iubit.

6.Fecioară (23 Iulie – 22 August)

Venus, planeta relațiilor și Marte, planeta energiei, vin împreuna în semnul tău astral în luna aceasta. Vei fi  mai concentrată pe dorințele tale, astfel o să știi exact ce îți dorești și vei face ca lucrurile să se întâmple. Vei face o schimbare și în ceea ce privește corpul tău și imaginea ta – nu că nu ai arăta foarte bine deja, toată lumea observă deja asta.

7.Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Conexiunea Venus/ Marte se petrece în partea voastră astrală care reprezintă secretele. Poate vei avea parte de puțin romantism sau poate ai vreo fantezie despre care nu i-ai spus încă iubitului tău. Oricare ar fi situația, vei putea să faci toate aceste lucruri luna aceasta. Dacă ești singură și te întrebi dacă nu cumva poate exista ceva între tine și cineva pe care ai pus deja ochii, cel mai bine ar fi să il abordezi și să vezi de una singură ce iese. Nu vei înceta să te gândești la asta dacă nu aduci o rezolvare.

8.Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Jupiter, planeta norocului și a oportunităților, vine în semnul tău și tot felul de lucruri bune se vor întâmpla. Marte, planeta care te conduce, se mută în balanță pe data de 22 octombrie, făcându-te să te simți irezistibilă și seducătoare

9.Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Vrei totul și îl vei obține luna aceasta. Luna plina din 5 octombrie te va lăsa să te gândești la ce îți dorești între ceea ce vor prietenii tăi și ceea ce partenerul tău vrea. Prietenii tăi vor interveni în viața ta de cuplu în această lună. Dacă ești într-o relație, organizează câteva cine romantice împreuna cu partenerul tău și pune-ți în valoare creativitatea.

10.Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Tânjești după o pauză de ceva timp, iar luna asta chiar vei face ecva în această privință. Partenerul tău te va lua într-o mică vacanță pentru a va relaxa puțin – nu spune nu. Amorul în vacanță va fi la un alt nivel al romantismului. Luna plina din 5 octombrie îți va induce nevoia de a face lucruri pentru tine și bună starea ta.

11.Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Venus și Marte sunt în casa ta amoroasă, lucru care înseamnă un singur lucru: îți dorești să petreci timp de calitate într-un ambient romantic și plăcut. Te vei gândi la asta, vei vorbi despre asta și vei reacționa condusă de impulsuri, transformându-te într-o persoană foarte satisfăcută din acest punct de vedere pe viitor. Dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău ar trebui să încercați ceva nou și incitant.

12.Pești (19 Februarie – 20 Martie)

Venus și Marte vin în casa ta care reprezintă intimitatea amoroasă, așadar vei avea parte de putin amor. Dacă ești într-o relație, vei avea nenumărate oportunități pentru a face amor așa cum îți place ție. Dacă nu ești implicată în ceva serios, te vei trezi gândindu-te cât de intimă ai vrea să fii cu o anumită persoană. Luna nouă din 5 octombrie te va face să scapi de restricții și prejudecăți și să te bucuri de tine și de libertatea ta.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Care este cel mai bun salam vândut în supermarketurile românești. Mihaela Bilic a făcut recomandarea: “Este un deliciu. Cantitatea face diferența”
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Gem de mere cu scorțișoară. Deliciu pentru zilele friguroase de toamnă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Suprataxă pe benzină şi motorină. Banii ar ajunge la românii cu case. Planul i-a șocat pe șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Lee Carsley, selecționerul interimar al Angliei, refuză să cânte imnul înaintea confruntării cu Irlanda
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...