Horoscop Ana-Maria Ticea 16 – 22 septembrie 2024: Balanţele pot întâmpina diferite blocaje în zona muncii, iar Vărsătorii fac economii

O zodie va avea parte de schimbări la locul de muncă. Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2024.
Alina Costache
14 sept. 2024, 13:20
Horoscop Ana-Maria Ticea 16 - 22 septembrie 2024: Balanţele pot întâmpina diferite blocaje în zona muncii, iar Vărsătorii fac economii
Horoscop 29 iulie - 4 august 2024. Astroloaga Ana-Maria Ticea ne spune care zodie va primi sume mari de bani

Horoscop Ana-Maria Ticea 16 – 22 septembrie 2024 Berbec

Este o săptămână interesantă deoarece sunt foarte multe situații care se pot afla despre acești nativi. De asemenea, ei pot să descopere că nu se mai simt bine într-un anumit context din viața lor. Este recomandată mai multă odihnă. Trebuie să-și facă analize de sănătate în perioada următoare!

Taur

Simt nevoia să fie în același timp în mai multe locuri. Este recomandată mai multă flexibilitate și adaptabilitate. Trebuie să fie foarte atenți și la prietenii karmici care pot apărea. Saturn în casa XI-a le poate aduce în viață foarte multe persoane cu care au interacționat sau cu care încă mai au ceva de încheiat. Pot schimba anumite planuri de viitor sau se pot raporta diferit la ceea ce fac acum, potrivit wowbiz.

Horoscop Ana-Maria Ticea 16 – 22 septembrie 2024 Gemeni

Au parte de foarte multe schimbări la locul de muncă. Este un tranzit foarte important și sub context social. De asemenea, trebuie să fie atenți la autorități sau în discuția cu ele și să se raporteze într-un mod nou, mai elevat față de această perspectivă pe care o au. Trebuie să fie mai puțini autoritari.

Horoscop 15 septembrie 2024. Tensiuni în relaţie şi cu familia, dar un posibil câştig la Loto

Rac

Sunt într-o zonă deficitară. Poate unii chiar anulează o călătorie sau nu se mai regăsesc într-o anumită relație. Trebuie să fie foarte atenție! Acest schimb de informații pe care-l vor avea cu cineva din preajma lor, poate să fie chiar și un prieten, îi poate duce într-o zonă în care ei să nu mai înțeleagă ce se întâmplă.

Horoscop Ana-Maria Ticea 16 – 22 septembrie 2024 Leu

Sunt foarte interesați să poată să înțeleagă toate aspectele financiare și să poată să rezolve echilibrul între cheltuieli și venituri. De asemenea, este important să nu se mai raporteze doar la o singură sursă de venit. Nativii Leu au nevoie să-și cultive talentele și creativitatea, să fie inspirați și să elimine acele lucrurile care nu mai corespund cu nivelul lor de evoluție.

Fecioară

Este un moment de bilanț pentru ei deoarece are legătură cu personalitatea lor. Pot renunța la un partener romantic sau la o situație care nu îi mai avantajează și au nevoie să fie mai liniștiți încât să se înțeleagă pe ei și sufletul lor.

Horoscopul banilor 16-22 septembrie 2024 cu Remus Ionescu. Zodia care întoarce banii cu lopata

Horoscop Ana-Maria Ticea 16 – 22 septembrie 2024 Balanță

Pot întâmpina diferite blocaje în zona muncii. Trebuie să fie foarte atenți deoarece această perspectivă are legătură și cu anumite situații care le scapă. Nu înțeleg de ce se întâmplă unele lucruri într-un fel și nu în alt fel sau pot avea parte de anumite schimbări la locul de muncă în ideea că tot ceea ce urmează îi poate ajuta să se regăsească mai bine într-un context de viață.

Scorpion

Pot avea o problemă în sectorul amoros sau legat de iubire. Trebuie să înțeleagă că această conexiune cu persoana iubită sau cu copii este o problemă care necesită timp.

Săgetător

Au parte de schimbări acasă. Unii doresc să schimbe casa sau să facă îmbunătățiri în casă. Unii au nevoie să se odihnească sau nu se mai regăsesc ei cu ei și simt nevoia să facă niște analize pentru a vedea de ce le scade imunitatea și energia.

Horoscop Ana-Maria Ticea 16 – 22 septembrie 2024 Capricorn

Pot face drumuri sau pot avea activități care să implice un du-te-vino și sunt un pic agitați sau au toane. Trebuie să găsească o soluție de compromis între aceste discuții pe care trebuie să le poarte cu cineva și anumite întâlniri cu prieteni persoane dragi care pare că nu se întâmplă.

Vărsător

Trebuie să economisească bani. Este foarte important să înțeleagă că nu toată lumea îi vede în felul în care se văd ei sau pot să fie înțeleși greșit de anumite persoane care nu le mai oferă sprijin și ajutor și atunci ei se simt neîndreptățiți.

Horoscop Ana-Maria Ticea 16 – 22 septembrie 2024 Pești

Duc o luptă interioară. Au obosit, se simt epuizați. Acest context îi vizează în mod direct. Eclipsa este în semnul lor și ea poate aduce anumite semnale care pot să fie valabile anul viitor când vom avea eclipse pe axa Fecioară-Pești. Trebuie să fie foarte atenți la acest context de viață care începe prin această eclipsă.

Spynews
Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Când va ninge, de fapt, prima oară în România. Iarna vine mai repede. Meteorologii Accuweather știu data exactă când vor lovi primele ninsori în București
Capital.ro
Doliu în televiziune. Marele actor s-a stins. Milioane de oameni l-au iubit
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Primul tren electric chinezesc va circula în România. Prin ce orașe va trece
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Ce nu ai voie să faci în China dacă ești însărcinată. Nicio femeie nu se abate de la aceste reguli
Spynews
Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea
Evz.ro
Zeci de mii de oameni au dispărut fără urmă. Zona cea mai misterioasă din lume nu e în Bermude
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Umilință supremă pentru Ungaria. Ungurii au fost blocați total
StirileBZI
Peste 8 milioane de români vor avea mai mulți bani în conturi! Unele sume depășesc 50.000 de lei
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Numărul blindatelor din depozitele armatei ruse s-a redus drastic
MediaFlux
ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI! ESTE INTERZIS TOTAL AZI conform tradiției
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...