Horoscop Ana-Maria Ticea 5 – 11 august 2024: Se anunţă blocaje, zodia care trebuie să fie atentă la cheltuieli

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna  5 - 11 august 2024. Unele zodii trebuie să fie atente cum se exprimă și cum își expun punctul de vedere!
Alina Costache
05 aug. 2024, 21:31
Horoscop Ana-Maria Ticea 5 - 11 august 2024:  Se anunţă blocaje, zodia care trebuie să fie atentă la cheltuieli
Horoscop 29 iulie - 4 august 2024. Astroloaga Ana-Maria Ticea ne spune care zodie va primi sume mari de bani

Horoscop Ana-Maria Ticea 5 – 11 august 2024: Berbec

Este o săptămână foarte importantă! Totul are legătură cu munca și cu acele demersuri pe care ei trebuie să le facă pentru a revizui sau a putea să repare ceea ce nu a funcționat în trecut legat de muncă. Trebuie să fie foarte atenți pe plan profesional și la legăturile pe care le au cu colegii de muncă!

Taur

Sunt foarte multe activități consumate în familie. Se simt satisfăcuți de zona sufletească. Ei depun foarte multă energie. Trebuie să fie atenți și la importanța pe care o au prietenii în viața lor. Sunt foarte multe conjuncturi norocoase în acest sens.

Horoscop Ana-Maria Ticea 5 – 11 august 2024: Gemeni

Sunt prinși cu situații legate de casă. Uni vor să facă curățenie sau să repare ceva care se poate strica în casă, iar alții se pot muta. Este important să convoace un consiliu de familie și să discute problemele cu cei dragi. Pot să fie înțeleși greșit sau ei pot să îi perceapă într-un mod eronat pe ceilalți.

Cele mai fericite trei zodii ale lunii august 2024. Nativii se vor îmbăta cu vaporii dragostei care plutesc în aer

Rac

Sunt prinși cu foarte multe trebuie gospodărești, cu drumuri. Trebuie să fie atenți la acte și contracte. Pot să rătăcească acte sau contracte. Pot să cheltuiască mai mult decât își propun. Nu trebuie să plece cu toții banii din casă atunci când merg la cumpărături!

Horoscop Ana-Maria Ticea 5 – 11 august 2024: Leu

Sunt în centrul atenției! A avut loc o Lună Nouă semnul lor și sunt foarte conectați cu aceste energii care țin și de planul financiar, dar și de creativitate și de zona de încredere în sine. Este un tranzit important pentru a-și câștiga notorietatea sau încrederea în ei.

Fecioară

Se simt foarte obosiți. Poate că sunt foarte multe activități desfășurate de ei în culise sau poate că stârnesc invidii prin ceea ce fac ca activitate. Trebuie să aibă grijă la acest context profesional care îi împinge în față, dar trebuie să delege și din responsabilități.

Horoscop Ana-Maria Ticea 5 – 11 august 2024: Balanță

Se simt foarte devitalizați, au nevoie de un plus de energie, mai ales când este vorba de planul muncii. Sunt foarte multe rezolvări pe care le au de făcut și au nevoie să lucreze în liniște. Ei nu au energia necesară să ducă lucrurile la bun sfârșit. Trebuie să fie atenție cu cine vorbesc și despre ce. Pot să fie înțeleși greșit!

Citeșe și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Patru zodii afectate de Mercur Retrograd: „Ar fi mai bine să tragă de timp”

Scorpion

Au de furcă cu prietenii sau sunt anumiți prieteni pe care nu îi mai suportă trebuie să fie foarte atenți la evenimente, dacă merg. Se simt constrânși de participarea la anumite evenimente, unde nu-și doresc să fie prezenți, mai ales dacă merg cu persoana iubită.

Horoscop Ana-Maria Ticea 5 – 11 august 2024: Săgetător

Au foarte multe proiecte la locul de muncă. Trebuie să fie foarte atenți în discuțiile cu cei care reprezintă o autoritate în viața lor, dar și la amenzi.

Capricorn

Sunt prinși cu foarte multe situații de rezolvat. Poate unii vor să plece în vacanță și au nevoie de anumite demersuri sau li se poate anula o vacanță din motive care țin de birocrație.

Horoscop Ana-Maria Ticea 5 – 11 august 2024: Vărsător

Întâmpină tot felul de blocaje! Se simt obosiți, nu au puterea să-și expună părerile în raport cu alții, nu au intimitate în propria casă sau au de făcut anumite activități care îi obosesc, îi scot din confort și îi deranjează. Trebuie să fie atenți cum se exprimă și cum își expun punctul de vedere!

Pești

Se află într-un context interesant din punct de vedere partenerial și social. Au de înțeles că toate lucrurile depind de ei și de modul în care își exercită această putere în  acțiunile repetitive. Trebuie să fie atenți cum se exprimă în raport cu ceilalți sau cui mărturisesc anumite situații!

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Victor Ciutacu, în politică! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Uraganul Debby a lovit regiunea Big Bend din Florida: inundații catastrofale și sute de mii de locuințe fără curent electric
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!