Horoscop Anca Dimancea iunie 2024: Zodia care poate face bani în plus, previziunile zodiacului chinezesc

Anca Dimancea, specialistă în zodiacul chinezesc, a făcut previziunile astrale pentru perioada următoare. Pe 6 iunie a început luna de Cal, care se va sfârși pe 6 iulie și care aduce mai multe provocări, dar și reușite în viața zodiilor.
Alina Costache
07 iun. 2024, 06:57
Horoscop Anca Dimancea iunie 2024: Zodia care poate face bani în plus, previziunile zodiacului chinezesc

Horoscop Anca Dimancea iunie 2024

Șobolan

Ei sunt favorizați tot anul, însă acum intră într-o lună de Cal, fiind dușmanul său. O să fie puțin bulversați, provocați. Asta nu înseamnă că va fi o lună proastă. Luna îi grăbește din spate să rezolve ceea ce nu au rezolvat până acum, deci nu trebuie să se sperie. Atenție la posibile mici accidentări pentru cei care lucrează în construcții sau cu obiecte de metal. În rest, nu sunt probleme mari.

Horoscop Anca Dimancea iunie 2024 Bivol

Ei sunt pe val, sunt într-o lună de dragoste. Eu aș folosi luna asta pentru muncă, nu pentru călătorii. De asemenea, cei care nu sunt căsătoriți sau își doresc o relație, acum e momentul să ia o decizie în acest sens, pot planifica ceva romantic. Li se dă un imbold sporit la muncă, au succes, sunt văzuți foarte bine, sunt ceruți în mai multe direcții, li se cere părerea, prezența.

Tigru

Au o lună fantastică din mai multe puncte de vedere, vor fi justițiari, vehemenți unde vor simți că nu este drept pentru ei. Calul este aliatul său și vor fi mai judecători asupra unor lucruri care li se par lor nedrepte. Niciun obstacol care vine în această lună nu este întâmplător, este menit să vă învețe ceva. Dacă aveți răbdare și înțelepciune, veți fi foarte câștigați în restul anului.

Horoscop iunie 2024: Patru zodii vor beneficia de protecție divină în prima lună de vară

Iepure

Este o lună fantastică, doar că vine cu o mică penalizare pe relații. Trebuie să aveți răbdare, grijă la sănătate, la ficat, pancreas, la stomac, sistemul digestiv. Nu sunt probleme mari, însă pot să apară. E o lună bună pentru planul financiar, pot face bani în plus, pot negocia un contract, își pot alege un nou job.

Horoscop Anca Dimancea iunie 2024 Dragon

Sunt într-o lună de schimbări, nu este neapărat una rea. Poate să vină prosperitate, vești bune legate de planul material al lor sau al familiei, dar trebuie să aibă grijă la sănătatea lor. Tot anul au această problemă. Trebuie să aibă grijă la locul de muncă în relaționarea cu superiorii, să nu-i ia gura pe dinainte. S-ar putea să ceară mai mult, să aibă așteptări, dar e clar că nu e o lună favorabilă acestor lucruri.

Șarpe

Multă grijă la sănătate, ei sunt ceva mai avantajați de această lună, care îi ajută în planul relațiilor afective, parteneriatelor. Ei pot cere ajutorul și trebuie să facă asta, pentru că alții nu vă pot ghici nevoile. Șarpele se poate îndrăgosti lulea în această lună. Atenție la cei care sunt într-o relație pentru că sunt foarte carismatici și vor fi curtați de alte persoane.

Horoscop Anca Dimancea iunie 2024 Cal

Nu este o lună bună pentru ei, au steaua 5, cea mai nefavorabilă, este a dezastrelor. Pot fi luate decizii greșite, dacă nu au grijă. Să aibă grijă și la bani, pentru că pot pierde anumite sume, potrivit wowbiz.ro

Oaie

Sunt într-o lună bună, dar steaua nu-i ajută deloc. Are o energie de pierderi materiale sau chiar pierderi de persoane, despărțiri de amici sau rude mai îndepărtate, o ceartă, dispută, în care Oaia se simte trădată, mințită. Să aibă grijă, să nu se ia la ceartă, să nu fie vehemenți și să fie atenți la posibile accidentări.

Horoscop karmic vara 2024. Este momentul să te eliberezi de fricile și blocajele interioare

Horoscop Anca Dimancea iunie 2024 Maimuța

Este ajutată de zodia Cal, poate să facă tot ce-și dorește ea, doar că sunt anumite zile în care trebuie să nu riște. Au steaua pierderilor financiare, pot fi probleme și pe plan profesional, depinde de ei cum vorbesc și ce decizii iau. Vor fi cam nervoși în această lună, îi place să fie în control, pe care s-ar putea să-l piardă.

Cocoș

Nu prea se simte atât de confortabil. Are steaua 3, a certurilor, care îl macină, îi dă mici probleme. Trebuie să-și țină gură. Calul nu-l ajută în plan financiar, dar îl ajută în relația cu sexul opus, poate fi ajutat de o persoană de sex opus. Atenție să nu jigniți fără să vă dați seama.

Horoscop Anca Dimancea iunie 2024 Câine

Este o lună bună, Calul este un aliat, doar că vine steaua 2, a bolilor, care le poate da probleme în relația de cuplu sau într-o relație apropiată. Atenție la cum comunicați în familie, trebuie mai multă răbdare, aici sunteți provocați. De asemenea, grijă la sănătate.

Mistreț

A scăpat de luna de ciocnire și a intrat în această lună în care nu e în nicio relație și atunci nu au ajutor. Trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate și să nu se certe cu un membru al familiei, nu e momentul să dea drumul tensiunii.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?