Horoscop Andreea Dincă: Vibraţia săptămânii este 5, apar oportunităţi, călătorii, musafiri şi unele câştiguri neaşteptate

Astrologul Andreea Dincă a făcut previziunile astrale pentru prima săptămână din iunie 2024, dezvăluind care sunt cele mai favorizate semne zodiacale.
Alina Costache
03 iun. 2024, 21:23
Horoscop Andreea Dincă: Vibraţia săptămânii este 5, apar oportunităţi, călătorii, musafiri şi unele câştiguri neaşteptate

Horoscop Andreea Dincă. Începe vara bine, vor avea multă energie să facă tot felul de activități, să iasă, să se îndrăgostească, să descopere lucruri noi. Multe zodii vor sta bine și pe zona financiară, în iunie vor veni energii bune pe casa banilor. Pot face bani, pentru că vin oportunități. Au și călătorii, vor avea idei.

Fiecare zodie va avea parte de propriile surprize, unele plăcute, altele mai puțin. Cert e că gândurile pozitive ne ajută să trecem peste orice, indiferent cât de dificil pare. La unii nativi apar oportunități în plan financiar, social, iar pentru alții e un moment prielnic pentru activități romantice.

În această săptămână avem parte de două evenimente astrale. Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul în zodia Gemeni și totodată, avem și lună nouă. Vibrația săptămânii este cifra cinci și ne îndeamnă să facem schimbări.

Horoscop Andreea Dincă 4-10 iunie 2024

Berbec: o săptămână bună pentru planuri, examene și călătorii.

Taur: Discuții despre bani și planuri de viitor. Mai multă încredere în aliații voștri.

Gemeni: Vor fi multe răsturnări de situație, dar atenție la dorințe, ele pot deveni realitate.

Rac: Adevăruri surprinzătoare ies la suprafață. Concentrați-vă pe zona personală.

Leu: Veți avea parte de proiecte de viitor și de și întâlniri cu persoane importante.

Horoscop Andreea Dincă vara 2024. Zodiile cele mai norocoase, care vor face bani: „Financiar, sunt oportunități foarte mari”

Fecioară: Energie concentrată pe carieră și proiecte noi.

Balanță: Deveniți spirituali și veți avea parte de o călătorie care vă va schimba foarte mult

Scorpion: Este un moment potrivit pentru un restart și pentru o schimbare.

Săgetătorii: Săptămână importantă pentru relații: noi începuturi, colaborări sau dragoste.

Capricorn: Încep proiecte noi pe plan profesional, iar acest lucru este benefic.

MESAJE INGERI pentru zodii, luna iunie 2024. „Detoxifiere” în prima lună de vară

Vărsător: Este o săptămână bună pentru activități recreative și bucurii. Nativii care sunt singuri se pot îndrăgosti.

Pești: Pot apărea schimbări în familie și musafiri surpriză.

Cine este Andreea Dinca, autoportret – Cunoasterea sinelul

Mă bucur că ai ajuns pe pagina mea!

Faptul că te afli aici, citind aceste rânduri, mă onorează, indiferent dacă vom lucra împreună și vei simți să-ți realizezi o analiză a astrogramei alături de mine, sau vei asculta horoscopul/ritualurile pe care le propun pe canalul meu de Youtube, sau în alte emisiuni.

Sunt Andreea Dincă, astrolog, un suflet în căutarea unor experiențe magice, prin care să cresc și să evoluez, la fel ca tine. Să spun câteva cuvinte despre mine înainte de a porni împreună într-o călătorie magică, plină de mister, revelații și conștientizări.

Sunt nativ Capricorn, Ascendent în Fecioară, Luna în Rac.

Am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Marketing și Master în Managementul fondurilor structurale ale Uniunii Europene.

Încă din copilărie am fost fascinată și atrasă de misterele lumii nevăzute, o contribuție  semnificativă a avut și străbunica mea, care îmi povestea tot felul de întâmplări incredibile, însă reale, știa diverse tratamente naturiste, “citea” în bobi de porumb, interpreta cu ușurintă visele, m-a învățat cum să mă protejez de energia negativă, sau să mă rog, la început toate păreau leacuri băbești, însă am descoperit mai târziu că toate învățaturile ei se regăsesc sub o formă șlefuită și în cursurile pe care aveam să le urmez; probabil și de la ea am moștenit această atracție către necunoscut. La o vârsta fragedă am avut un accident în urma căruia am stat imobilizată câteva luni, perioadă care m-a transformat într-un copil matur, care percepea altfel lucrurile, mi-a accentuat dorința de a cunoaște mai mult despre lumea invizibilă. Acea perioadă dureroasă m-a transformat și mi-a arătat că lumea este mai mult decât se vede cu ochiul liber. Durerea fracturării femurului m-a trezit, a fost momentul în care mi-am deschis sufletul, fără să știu la acel moment, către divinitate.

Studiul individual al ocultismului a început din pasiune. În adolescență, am urmărit cu mare interes emisiuni cu specific ezoteric, iar din 2014 am început să merg la cursuri de astrologie, numerologie, cristaloterapie, tarot, terapie cu îngeri, radiestezie, reiki, theta healing, munay ki, aromaterapie, diverse cursuri de dezvoltare personală și spirituală. Am devenit astrolog – numerolog în 2016 (acreditat și autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației) și continui să mă perfecționez în acest domeniu minunat. Din anul 2016 m-am ocupat exclusiv de astrologie. Este munca mea full time.

Să fiu astrolog este menirea mea, nu este doar o meserie pentru mine, este chemare, vocație. Este ceea ce îmi oferă scena potrivită pentru a-mi învăța toate lecțiile dar și pentru a fi profesor. Astrologia m-a ajutat să-mi înțeleg rostul, dar ceea ce m-a condus către astrologie a fost …

Am mers la biserica Sfântul Antonie cel Mare și am terminat “ritualul celor 9 marți” de două ori, m-am rugat să-mi găsesc acea cale care să-mi  aducă împlinire.

După 20 de marți consecutive la biserică, tot nu știam exact care este calea, dar am continuat.. Mergeam când simțeam și aveam timp, mă simt minunat în această biserică. Apoi Universul a trimis în calea mea omul potrivit, la momentul potrivit, când eu eram în căutarea misiunii mele.

În perioada când făceam ritualul am cunoscut o doamnă care mi-a făcut numerograma și mi-a spus și câte ceva despre zodii. Mi-am dat seama că înțeleg atât de ușor cum funcționează astrologia și că îmi place atât de mult, că-mi face ochii să sclipească, dar tot nu înțelesesem că aceasta este menirea mea și că aș putea să am această meserie.

Nu m-am gândit nicio secundă să devin astrolog, deși sunt atrasă de mistere, cunoaștere și lumea nevăzută de la 5 ani.

Până într-o zi, când, după o vizită la Sfântul Antonie cel Mare, am intrat în biserică și am avut o experiență extraordinară: m-am apropiat de icoana sfântului și lacrimi incontrolabil au început să curgă. “Vei face astrologie!“, acesta a fost mesajul, mintea a tăcut, deși au început apoi întrebările – “Cum să faci asta, că nu știi nimic, nu ai pe nimeni care să te învețe, cum poți să faci asta?” Dar senzația a fost ceva unic, m-am rugat și am mulțumit pentru tot. Când am ieșit din biserică am știut că astrologia este menirea mea. Am mers acasă și m-am înscris la primul curs de astrologie, care începea într-o săptămână. Am primit multe semne prin vis și sincronicități, nu m-am opus niciodată și am spus DA celei mai mari și frumoase provocări din viața mea – să devin astrolog, să iubesc…

Am învățat astrologie foarte repede, dar dupa atâția ani de lucru și mult studiu, continui să mă perfectionez și descopar zi de zi lucruri minunate. Nu este ușor, este o meserie foarte provocatoare, dar nici mie nu-mi plac lucrurile plictisitoare. Să fii astrolog în Romania este extrem de provocator. Zilnic întâlnesc o mulțime de situații, unele cu rezolvări simple, altele care necesită multă muncă din partea celui care solicită consultația.

Dacă vrei să te ajut să te cunoști și să primești puțină ghidare în descoperirea misiunii tale, te astept să discutăm într-o  sesiune personalizată. Ține însă în mare măsură de tine cum continui această sesiune, care practic nu se termină la ieșirea din cabinet. Odată ce afli care îți sunt punctele slabe și punctele forte, potențialul și drumul de urmat, munca abia începe. Și începe o nouă viață, un nou drum, la capătul căruia se află cea mai bună versiune a ta.

Te invit într-o călătorie prin care să-ți traduc întelepciunea stelelor, să-ți interpetez harta sufletului tău.

Sunt aici să fiu ghidul tău către stele.

„Despre valori, fiecare are o imagine diferită. Voi enumera cele mai importante valori pentru mine”:

familie, autenticitate, sănătate, spiritualitate, prieteni, dezvoltare personală, creativitate, sinceritate, loialitate, libertate, omenie, bunătate, succes, respect, integritate, curaj, smerenie, iubire, pace, bucurie, siguranță

DailyBusiness
Economia României, în prag de colaps? Taxele majorate și inflația galopantă ridică semne de întrebare
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gara din România, veche de peste 150 de ani, unde a trăit un vultur legendar. Chiar și marele I.L Caragiale a muncit aici, e un nod feroviar foarte important
Capital.ro
Lege pentru toți românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Devine obligatoriu la divorț
Playtech.ro
Ora la care ciclonul Ashley va lovi cel mai puternic România. Care este traseul său și când scăpăm de fenomenele meteo severe
DailyBusiness
Avertisment SUMBRU în legătură cu vremea din ultimul weekend din septembrie! „Niciodată nu am văzut atâta apă în atmosferă!”
Adevarul
Ultimul drum al primului Rege al României. Cum a murit Carol I și ce l-a îngenuncheat, de fapt, pe cel mai longeviv suveran al țării noastre
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Super-furnicile invadează Europa. Provoacă pene de curent și paralizează rețelele de internet
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul să evite
Cancan.ro
Maria Campai (42 de ani) a dispărut fără urmă, după ce a plecat la o întâlnire cu un băiat de 17 ani. Ce s-a întâmplat cu ea 7 zile mai târziu
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România! Devine obligatoriu de la 1 octombrie. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii
substantial.ro
Iranul decretează cinci zile de doliu după moartea liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah
MediaFlux
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Tranzacţiile cu acţiuni Fondul Proprietatea au dus lichiditatea săptămânală a Bursei la un nivel record al ultimelor trei luni