Horoscop APRILIE 2021. Ce aduce noua lună? Despărţiri, împăcari, asocieri, revizuiri, razgândiri? Relaţia afectiva este în cumpănă?

Iata horoscopul lunii APRILIE 2021, o luna de la care te poti astepta la multe evenimente gratie intensitatii astrale puternice. Ce ne aduce aceasta luna? Intelepciune si lectii de viata? Noi relatii? Despartiri, impacari, asocieri, revizuiri, razgandiri? Relatia afectiva este in cumpana? Astrele lui aprilie o pot salva!
Alina Costache
29 mart. 2021, 07:59
Horoscop APRILIE 2021. Ce aduce noua lună? Despărţiri, împăcari, asocieri, revizuiri, razgândiri? Relaţia afectiva este în cumpănă?
Horoscop APRILIE 2021 pentru BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Problemele sau subiectele de interes ale altora vor fi importante pentru tine. Simti nevoia sa ai sustinerea lor ca sa iti atingi propriile scopuri, drept pentru care si tu vei fi prezent in ce se intampla in viata lor. Nu este o luna in care sa ti se recomande miscari independente sau sa te dai in spectacol. Ai nevoie sa faci compromisuri si sa accepti un consens mai larg decat interesul tau personal.

HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru Berbec, Scorpion și Pești
Mai mult, trebuie chiar sa fii foarte atent cu temperamentul tau vulcanic, deci sa iti restrictionezi orice izbucnire agresiva. Fii mai retinut. Cu toate acestea, comunicarea iti este facilitata in aceasta luna, deci poti discuta despre subiecte importante sau sa rezolvi dispute si probleme. Poti fi eliberat de subiecte sau oameni care iti iau din energie.

De-a lungul lunii, exista o tendinta spre romantism si traire, desi nu este dominanta perioadei, si este o vreme buna pentru calatorii cu scop educational sau spiritual.

Horoscop APRILIE 2021 pentru TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Draga Taurule, in aceasta luna focusul tau este in principal pe treburile tale profesionale care eclipseaza aspectele personale sau de familie. Vor avea loc dezvoltari pe care nu vei avea cum sa le influentezi sau controlezi. Poti sa iti atingi obiectivele cu ajutorul celor din jurul tau si bazandu-te pe bunul tau simt. Oamenii care te inconjoara, in special cei pe care ii iubesti si la care tii, vor fi prima ta prioritate.

Aspiratiile personale vor trece pe locul doi. In aprilie trebuie sa fii flexibil in loc sa mentii o abordare rigida si sa o tii pe a ta. Fa compromisuri in varii situatii daca vrei sa mentii echilibrul si o stare de spirit pozitiva. Vei primi  oportunitati sa calatoresti si peste hotare, sa te dezvolti la nivel educational dar si sa iti cresti gradul de constiinta spirituala. Fii foarte atent pe durata Lunii pline albastre.

Ai grija sa iti controlezi spontaneitatea si sa gestionezi fiecare dificultate cu o minte limpede. Vei avea relatii echilibrate cu altii si cu tine insuti, deci este un timp potrivit sa imbunatatesti conditiile din colaborarile existente.

Horoscop APRILIE  2021 pentru GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Draga Gemeni, aceasta luna iti favorizeaza planul profesional mai mult decat pe cel personal. Cariera si jobul tau pot primi o crestere importanta. Din acest motiv vei fi mai interesat de toate aspectele ce tin de munca ta decat cele ce tin de iubire sau finante.

Ti se recomanda sa te focusezi totusi ceva mai mult pe oamenii din jurul tau, pe nevoile lor si pe cum sa ii ajuti sa le implineasca. Ambitiile tale ar trebui lasate deoparte o vreme, pentru ca setarile planetare nu ofera contextul sa iti implinesti totul acum. Lasa lucrurile sa curga normal, fara sa pui presiune si accepta orice rezultat. Sustinerea cercului social te va ajuta sa iti implinesti obiectivele.

Pe la inceputul lunii, asigura-te ca esti rezervat si mentii controlul reactiilor si trairilor tale. Eventual, vei fi in stare sa creezi armonie in lumea ta emotionala si in relatiile cu cei din jur. In termeni de sanatate, vei fi in conditii foarte bune. Tu stii ce este bine pentru tine

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop lunar DRAGOSTE APRILIE 2021. Ce mistere si adevaruri vrei sa tii ascunse?
Iata horoscop lunar dragoste APRILIE 2021. A doua luna de primavara incepe in note pozitive. Nu avem planete retrograde nici in aceasta luna. O buna parte din luna aprilie vom avea Soarele in Berbec, zodie in care se muta si Mercur, in 4 aprilie. Despre toate aceste evenimente poti afla mai multe aici!

Horoscop lunar DRAGOSTE aprilie 2021 pentru BERBEC
Un nou ciclu poate incepe acum in viata ta amoroasa, draga Berbec. Ai grija numai sa iei deciziile corecte. Daca alegi sa comunici cu adevarat cu partenerul tau de cuplu, vei putea gasi solutii pentru orice problema existenta in acest moment, odata pentru totdeauna. De ceva vreme incoace, munca excesiva si obligatiile constante te-au indepartat de persoana iubita. Mai mult, ti-au provocat o stare de iritare pe care nu o poti controla. Acum este momentul sa rezolvi aceste lucruri, sa schimbi starea de spirit si sa-i prezinti partenerului de cuplu o imagine diferita. Fii mai cald, fa-te placut. Daca esti singur, ia-o de la capat. Incepe cu tine. Schimba-ti starea de spirit, schimba-ti modul in care privesti lucrurile. Bucura-te de surprizele pe care ti le rezerva viata.

Horoscop Urania 27 martie – 2 aprilie 2021. Luna va face trei opoziții cu Soarele, turbulenţe în Casa Dragostei, dar şi a Banilor
Horoscop lunar DRAGOSTE aprilie 2021 pentru TAUR
Se anunta timp minunat petrecut impreuna cu partenerul de cuplu, draga Taur. Veti impartasi momente frumoase, in care farmecul tau va revigora scanteia pasiunii din cuplu. Partenerul este gata sa se indragosteasca de tine din nou si din nou, si numai tu detii reteta secreta pentru asta. Bucurati-va de magia momentului si sa nu permiteti nesigurantei sa devina o problema. Lasati lucrurile sa evolueze. Numai de voi depinde in ce directie. Daca esti singur, ar putea aparea ceva interesant la orizont. Ai grija, insa, sa-ti pastrezi latura optimista. Altfel n-ai nicio sansa sa faci pe cineva sa se apropie de tine.

Horoscop lunar DRAGOSTE aprilie 2021 pentru GEMENI
Nu ai de ce sa te temi la capitolul dragoste in aceasta luna, draga Gemeni. Vei avea parte de multe momente fericite si surprize din partea partenerului. Starea de spirit va fi calda, iar pasiunea va juca un rol important in relatia ta. Vei gasi momentele potrivite pentru a-ti exprima sentimentele. Ceea ce va duce la o si mai mare apropiere intre voi. Nu sunt exclusi cativa norisori peste cuibusorul vostru de nebunii, caci apar niste indoieli temporare legate de partener. Acesta va gasi, insa, solutia necesara ca sa te lamureasca si sa te linisteasca. In acelasi timp, va aprinde si focul pasiunii in care veti „arde” amandoi. Daca esti singur, aceasta luna va fi foarte buna pentru tine si iti va aduce niste vesti interesante. Esti pregatit pentru ce va urma?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
De ce e bine să încălzești cana înainte să pui cafeaua în ea. Trucul pe care oricine trebuie să îl cunoască
Capital.ro
Se plătesc peste 200 EURO. Anunț de la Guvern: Obligatoriu trebuie să plătim
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Știrea momentului despre Apple! Cum poți încerca noul OS
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță că vine furtuna electrică în România. Pe ce dată exactă se întâmplă în București și în celelalte orașe
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Apar noi burse pentru elevii olimpici: Care sunt criteriile de acordare a burselor de merit și ce valoare au
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Intră în vigoare de marți, 16 Iulie: Nu vom mai permite
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
1945 – Începutul Ere Atomice: Prima Detonare Atomică
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?