HOROSCOP APRILIE: Cum stai cu banii, dragostea, cariera şi sănătatea

HOROSCOP APRILIE: Primele luni ale anului 2015 au adus veşti bune şi împliniri pentru majoritatea zodiilor. Acum că primăvara şi-a intrat în drepturi apar schimbări pe mai multe planuri. Important este să ştii să le gestionezi şi să nu te arunci asupra unei idei fără a o gândi înainte.
Alina Costache
10 mart. 2015, 09:05
HOROSCOP APRILIE: Cum stai cu banii, dragostea, cariera şi sănătatea

HOROSCOP APRILIE 2015

Berbec

Cunoscut pentru încăpăţânarea sa, Berbecul nu va scăpa nici luna aceasta de confruntările sale interioare. Să mă arunc în braţele fostului iubit sau orgoliul e prea mare şi petrecerea cu fetele prea tentantă? Totul este să nu te grăbeşti!

Cum stai cu dragostea?

Indiferent că eşti implicată sau nu într-o relaţie, luna aceasta trebuie neapărat să îţi ţii promisiunile. Dacă nu crezi că poţi să faci acest lucru, mai bine nu promite nimic. Relaţiile actuale sau viitoare pot fi serios afectate dacă nu gândeşti la rece înainte de a spune ceva.

Odată cu vacanţa, persoane noi ar putea apărea în viaţa ta. Ai grijă cu cine interacţionezi şi ce fel de relaţii stabileşti cu acestea. Nu este luna potrivită pentru angajamente serioase.

Cum stai cu banii?

Pe plan profesional stai ceva mai bine. Poate chiar îţi poţi permite vacanţa visată sau îţi poţi cumpăra lucruri la care visai de ceva timp. Dacă tot primeşti un bonus de la muncă, nu uita nici de persoanele dragi. Recomandat este să eviţi să lucrezi în echipă luna aceasta. Câştigurile substanţiale o să apară doar dacă te bazezi pe propriile forţe.

Taur

Pe strada ta a răsărit cu adevărat soarele. După perioada puţin mai complicată ai reuşit în sfârşit să te regăseşti. Totuşi, nu te lăsa purtat de val. Realismul trebuie sa fie prezent în viaţa ta şi acum, când toate merg ca pe roate.

Cum stai cu dragostea?

Dacă ai o relaţie serioasă luna aprilie este cea mai potrivită pentru reinventare. Nu este loc de monotonie, aşa că răsfaţă-ţi perechea ca şi cum abia v-aţi cunoscut. Este şansa ta să reînvii pasiunea.

Nici singurătatea nu te face să suferi acum. Ai ocazia să cunoşti oameni şi să interacţionezi. Nu te grăbi să iei o decizie ci, mai degrabă, distrează-te. Ce e mai bun nu va întârzia să apară şi cu siguranţă îţi vei da seama când acest lucru o să se întâmple.

Cum stai cu banii?

Nu eşti o persoană pretenţioasă, aşa că această lună ţi se va părea bună din punct de vedere financiar. Totuşi, încearcă să dai tot ce ai mai bun la locul de muncă. Cu siguranţă te vei bucura când la sfârşit de lună vei fi recompensată pe măsura efortului.

Gemeni

Gemenii au ocazia să se tempereze puţin luna aceasta. După multe activităţi, a sosit şi vremea lor să se relaxeze. Dacă alături de familie sau de iubit, este mai puţin important. Cert este că au nevoie de odihnă.

Cum stai cu dragostea?

Viitorul sună bine. Totul este să te opreşti din goana ta zilnică şi să priveşti lucrurile în ansamblu. Dacă ai un partener, ideal ar fi să îi acorzi mai multă atenţie. Asta, dacă doreşti să menţii relaţia. O schimbare nu este exclusă în această lună.

Dacă eşti singură, încearcă să rămâi un timp aşa. Nu treci prin cea mai bună perioadă a ta şi cu siguranţă nu vrei să regreţi mai târziu o decizie pripită. Asta nu înseamnă că nu ai liber la distracţie, atât timp cât nu uiţi să te relaxezi.

Cum stai cu banii?

Este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Totuşi, trebuie să ţii cont că norocul ar putea să se schimbe. E timpul să faci nişte economii şi să te gândeşti mai mult la viitor.

Ai putea să faci o investiţie. Deşi câştigul o să apară ceva mai târziu, rezultatele vor fi pe măsură. Nu ezita să ceri sfatul colegilor sau a familiei.

Rac

Melancolia din timpul iernii a trecut cu totul. Eşti din nou pregătită de acţiune şi gata să înfrunţi orice obstacol. Relaţiile cu oamenii din jur sunt bune, dar le poţi chiar perfecţiona. Trebuie să fii deschisă şi mai puţin visătoare. Deschide bine ochii şi nu lăsa aparenţele să te înşele.

Cum stai cu dragostea?

Romantici fiind, racii trăiesc într-o continuă poveste de iubire. Fie că este platonică sau palpabilă, îi consumă în fiecare minut. Încearcă să te detaşezi şi să vezi lumea cu ochi maturi, mai puţin inocenţi. Nu fiecare bărbat din viaţa ta vrea să te facă soţia lui.

Este o perioadă propice distracţiei. Asta, însă, ţine doar de tine. Ia-ţi inima în dinţi şi spune tot ce simţi. Şi nu uita: uneori şi aventurile de o noapte sunt benefice.

Cum stai cu banii?

Nu există persoană mai calculată decât tine când vine vorba de bani. Totuşi, luna aceasta renunţă la a nota fiecare cheltuială şi cumpără ceva pentru tine. Te va face să te simţi mai bine, mai împlinită. O pereche de pantofi sau o rochie nouă, orice crezi că îţi va arăta senzualitatea şi sexualitatea.

Nu ar fi rău nici să faci o donaţie. Genul acesta de investiţii pot fi sprijin moral pentru idealişti ca şi tine.

Leu

Ai găsit în sfârşit cheia fericirii şi a prosperităţii. Siguranţă şi control, asta te caracterizează luna aceasta. Probleme, însă, apar de unde şi când te aştepţi cel mai puţin. Ai nevoie de atenţie sporită. Dacă nu ai trecut pe la medic de ceva timp, ar fi momentul potrivit să mergi la un control de rutină.

Cum stai cu dragostea?

Într-o relaţie sau nu, te simţi mai bine ca niciodată. Simţi forţa pe care o emani şi profiţi la maxim de acest lucru. Nu laşi pe nimeni să îţi strice buna dispoziţie şi acest lucru se vede. Totuşi, dacă eşti într-o relaţie, să nu laşi aceste lucruri să se transforme în aroganţă sau în sentimente vizibile de superioritate.

Dacă eşti singură, e luna potrivită pentru flirturi şi ieşiri. Cunoşti oameni noi şi ai ocazia să îi impresionezi cu personalitatea ta puternică.

Cum stai cu banii?

Astrele sunt în favoarea ta. E o lună potrivită pentru investiţii sau licitaţii. Ai putea primi un cadou substanţial din partea şefilor sau a familiei. Trebuie să gestionezi bine fiecare ban în plus, ar putea să apară cheltuieli neaşteptate.

Fecioară

Dacă ai avut parte de evenimente neplăcute în ultima perioadă, acest lucru se simte şi luna aceasta. Încearcă să te înconjori cu persoane dragi care să îţi mai distragă atenţia. Nu fi pesimistă, lucrurile bune sunt pe cale să apară.

Cum stai cu dragostea?

Dacă ai trecut recent printr-o despărţire fă-ţi puţin timp doar pentru tine. Încearcă să gândeşti la rece şi să te pui pe tine pe primul loc. Fie că vrei să îţi iei câteva zile libere şi să stai în casă, fie că vrei să călătoreşti, fă lucruri pentru tine: citeşte, plimbă-te, pune-te pe picioare.

Dacă nu eşti în apele tale şi te simţi singură nu încerca să ieşi la agăţat. Nu este o lună favorabilă acestei activităţi. Stai, mai bine, cu fetele şi depănaţi amintiri sau ieşiţi la shopping.

Cum stai cu banii?

Financiar, o duci destul de bine. Nu e cazul să îţi rezervi bilet de avion către destinaţii exotice, dar îţi permiţi să cumperi ceva ce ţi-ai dorit de mai mult timp. Dacă eşti familistă, acum e momentul să faci cadouri soţului sau copiilor.

Nu e momentul, însă, pentru împrumuturi. Cel puţin nu împrumuta bani dacă nu ai neapărată nevoie şi nu există altă cale prin care să îi obţii.

Citeşte mai mult pe yve.ro

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum să faci carnea pe grătar fără să se lipească. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Stațiunea de basm din România. Turiștii găsesc aici un Rai
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
NASA și Boeing întârzie întoarcerea astronauților de pe Stația Spațială Internațională din cauza problemelor tehnice ale navei Starliner
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!