Horoscop bani 26 august – 1 septembrie 2024, cu Remus Ionescu: Mercur în casa a V-a le poate aduce mici câștiguri

Horoscopul banilor 26 august - 1 septembrie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani
Alina Costache
27 aug. 2024, 15:22
Horoscop bani 26 august - 1 septembrie 2024, cu Remus Ionescu: Mercur în casa a V-a le poate aduce mici câștiguri

Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 26 august – 1 septembrie 2024.

Astrologul Remus Ionescu a spus ce ne rezervă astrele în săptămâna 26 august – 1 septembrie din punct de vedere financiar, în cadrul rubricii AstroBani de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Mercur în casa a V-a le poate aduce mici câștiguri, o formă de respect, de mulțumire, de apreciere pentru activitatea lor. De asemenea, Venus intră joi în semnul Balanței. Începe o perioadă în care este foarte posibil să se deschidă niște canale de comunicare, negocieri, perspective, discuții despre o colaborare, parteneriat sau asociere.

Taur

Este posibil să aibă loc o schimbare legată de starea fizică, nu direct de bani și poate că nu mai au energia cu care erau obișnuiți în ultimul timp. Începutul de săptămână poate aduce niște surprize la capitolul financiar.

Horoscop SEPTEMBRIE 2024. Ce planuri au astrele în prima lună de toamnă, pentru fiecare zodie. Schimbări importante în plan profesional pentru o parte dintre nativi

Gemeni

Este o perioadă importantă pentru ei! Zilele de joi și vineri pot să le aducă încasări. Au nevoie pentru proiectul pe care și l-au propus.

Rac

Zile ceva mai delicate chiar la începutul săptămânii. Au parte de frământări și gânduri de tot felul. Sunt tot felul de gânduri care nu le dau pace. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt deloc rele. Mercur în casa a II-a le poate aduce niște bani, încasări. Joi și vineri sunt zile bune pentru ei.

Leu

O perioadă grozavă. Soarele, Venus, Jupiter, Mercur sunt de partea lor în această perioadă. Cei care au activitate pe cont propriu, mai ales cei care au activitate legată de sezon au parte de câștiguri destul de mari, peste așteptări. le merge bine, încasează, sunt căutați.

Fecioară

În aproape toate zilele săptămânii, Fecioarele pot avea parte de încasări. De luni până vineri se pot întâmpla lucruri bune din punct de vedere financiar. Unii pot ajunge la concluzia că a fost bine că au făcut în ultimele săptămâni sau chiar luni o schimbare majoră pentru ei, spune Remus Ionescu.

Balanță

Venus este până joi în semnul Fecioarei, casa a XII-a. O poziție mai puțin fericită pentru ei, mai ales că acolo se găsește și Soarele. Venus intră joi în semnul lor și parcă se schimbă ceva. Aspecte bune legate de bani, mai ales în a doua parte a săptămânii! Pot să le vină bani în cont!

Citește și: Care e cea mai frumoasă zodie la trup, minte și SUFLET. Nativul care emană iubire prin toți porii și nu ezită să-i ajute pe cei din jur

Scorpion

Se precipită niște situații de natură financiară care trebuie reglate, sume pe care ei le au de dat înapoi. Poate că au apelat la un împrumut, iar persoana respectivă le cere banii mai devreme decât era înțelegerea. Marți pot să facă o plată mai mare sau să apară o discuție legată de bani.

Săgetător

Au parte de un început de săptămână animat. Pot să aibă parte de întâlniri promițătoare. Marți și miercuri sunt zile mai delicate. Trebuie să se rezolve o problemă de natură relațională. Joi și vineri este posibil să se facă o plată și să se liniștească lucrurile. Este o perioadă bună pentru cei acre vor să facă o schimbare pe plan profesional.

Capricorn

Poate exista o legătură între bani pe care îi au de primit: pentru niște zile de concediu sau o compensație pentru orele petrecute suplimentar în ultima perioadă. Sunt niște lucruri care trebuie rezolvate.

Vărsător

O perioadă aglomerată pentru ei, dar orice ar fi nu se dau bătuți. Vor să facă lucrurile la superlativ, la standarde ridicate. Par să aibă parte de niște zile deosebite, chiar și la nivel financiar. Pot să vină niște bani serioși!

Pești

Pot să primească bani în a doua parte a săptămânii, să primească partea care le revine dintr-o activitate pe care au desfășurat-o în comun.

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Alimentele pe care le poți cumpăra din magazinele din România cu doar un leu. Sunt o mulțime, dar poate nu știai de ele
Capital.ro
România a devenit o super-putere a UE. Anunț ISTORIC la Guvern: Lider!
Playtech.ro
Decolteul i-a jucat feste. Andreea Bănică, dezlănțuită în concert: M-am uitat de 30 de ori la clip!
DailyBusiness
Statul oferă 150 de lei CADOU pentru EDUCAȚIE. Cine se va „bucura” de acești bani
Adevarul
Noua autostrada cu tuneluri stârnește controverse. De ce sunt românii nemulțumiți de lucrări VIDEO
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Asta este cea mai mare pensie din România. Aveți nevoie de calculator
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, umiliţi chiar Festivalul Mamaia 2024. O cântăreaţă a refuzat să coboare de pe scenă şi... ”Îmi curge sânge din urechi”
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Meteorologii ANM anunță ploi și sfârșitul valului de căldură. Care este prognoza meteo pentru perioada 28 august – 8 septembrie 2024
Capital.ro
Doliu în Biserică. România a pierdut cel mai iubit părinte: Dacă n-aș fi fost preot, n-aș fi fost nimic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Sabrina Voinea, apel la Tribunalul Suprem Elvețian. Românca nu renunță la medalia de bronz
substantial.ro
Neti Sandu prezintă Horoscopul din 28 august 2024: Noutăți în dragoste și finanțe pentru zodiile de azi!
MediaFlux
Planul DIABOLIC al Kamalei Harris. Ce vrea să-i îi facă lui TRUMP, în fața a MILIOANE de oameni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...