Horoscop bani Cristina Demetrescu: „În astrogramă, Taurul, Fecioara și Capricornul formează o triadă de zodii care reprezintă bani, muncă și carieră într-o analogie perfectă”

Horoscopul banilor cu Cristina Demetrescu. Cele trei zodii care reprezintă bani, muncă și carieră într-o analogie perfectă.
Filip Stan
26 mai 2023, 12:48
Horoscop bani Cristina Demetrescu:

Cristina Demetrescu, astrolog, a explicat de ce banii obținuți ușor, ajung să se piardă mai repede decât au fost câștigați. Cristina Demetrescu a evidențiat din perspectivă astrologică faptul că banii obținuți ușor sunt adesea pierduți la fel de rapid.

„Zodia Leu pune accentul pe capacitatea de a realiza. Ideea este că atunci când îți propui ceva, trebuie să o duci până la capăt”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu. Potrivit acesteia, zodia Leu are influență asupra jocurilor de noroc și a domeniului financiar, cum ar fi bani, afaceri, bănci, contabilitate și chiar meserii care necesită studii superioare.

Mercur a ieşit din retrograd, dar bântuie prin zodiac. Previziuni Camelia Pătrăşcanu

De multe ori, persoanele din această zodie pot fi considerate intelectuali sau deținători de diplome universitare. „Pe astrograma unor clienți ai mei, am observat că în viețile anterioare acești oameni au murit având datorii. Acum, aceste persoane, indiferent ce obțin și care nu le revine, fie se confruntă cu probleme de sănătate, fie îi pierd, fie le sunt blocate alte acțiuni care ar trebui să le aparțină”, a explicat ea.

Astrologul a avertizat că banii obținuți ușor pot crea o stare de confort care duce la lene și lipsa de idei. În cazul în care acești bani nu sunt câștigați corect sau nu sunt meritul personal, pot avea consecințe negative.

Zodia căreia i se vor recunoaște meritele în 2023. Cuvântul magic al anului pentru acești nativi: dacă învață să-l rostească, fericirea le e garantată

„Există informații pe care banii le poartă și atunci când îi obții în mod necuvenit sau ușor, aceștia îți pot face rău”, a subliniat Cristina Demetrescu. „În astrogramă, Taurul, Fecioara și Capricornul formează o triadă de zodii care reprezintă bani, muncă și carieră într-o analogie perfectă”, a menționat ea. Astrologul a indicat că zodia Scorpionului este asociată cu Casa a XII-a, care simbolizează încercări, izolare, penitență, dușmani și boli.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Ce faceți cu polițistul în rochiță, care-și zice „Subsemnata Mihaela”?
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un polițist din București a ajuns viral pe internet după ce s-a afișat în fustă mini! Reacția surprinzătoare a colegilor lui: „Mi-au spus că am picioare frumoase”
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!