Horoscop BANI si SUCCES 26 iunie – 2 iulie 2023. Fii deştept cu banii tăi, oportunităţi imense în această săptămână!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 26 iunie – 2 iulie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.
Alina Costache
27 iun. 2023, 00:32
Horoscop BANI si SUCCES 26 iunie – 2 iulie 2023. Fii deştept cu banii tăi, oportunităţi imense în această săptămână!

Horoscop BANI si SUCCES 26 iunie – 2 iulie 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Cea mai norocoasă zodie. Se îmbogățește peste noapte și se bucură de un val de oportunități extraordinare

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
De multe ori, a fi constant in viata este mai important decat a te misca intr-o directie gresita. Pozitiile astrale ale saptamanii indica tot felul de probleme financiare. Daca participi in proiecte financiare elevate poti da de bucluc, deci stai departe de asa ceva. Fluxul venitului iti ramane constant. Insa pot aparea cheltuieli mari pe planul familiei. Este bine sa te abtii de la cheltuieli sau investitii ce nu sunt neaparat necesare acum.

Horoscop Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru prima jumătate din iulie 2023. Pentru cine s-au poziţionat bine planetele

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Asa cum se spune, incantarea este cheia bucuriei. Sa nu ai mari anticipari pe planul banilor. Mercur si Jupiter ambii retrograzi nu sunt in dispozitie sa te sustina, deci stai deoparte de proiecte mari financiare saptamana aceasta. Nu sunt perspective sa iti creasca major finantele acum, deci fii fericit cu ceea ce ai. Fluxul de bani va ramane restrictionat la venitul regulat. Cea mai buna atitudine a saptamanii este sa ramai satisfacut cu ce castigi pentru moment si pentru tot ce poti face bun cu banii tai de acum.

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Fii destept cu banii tai pentru ca nu este acum momentul potrivit ca sa iei decizii financiare majore. Stand deoparte de implicatii mari de bani in orice tip de business este recomandat, altfel poti avea destabilizari. Alinierile planetare arata ca nu vor fi castiguri mari financiare. Ramai calm si asteapta sa treaca perioada proasta o data cu vremea. Tu trebuie sa te mentii intr-o stare de satisfactie pe tema banilor curenti ce iti vin. Avand o atitudine luminoasa, te vei descurca excelent cu cheltuielile curente.

Horoscop bani si succes RAC (21 iunie – 22 iulie)

Deciziile de business nu trebuie luate niciodata in graba. O minte calma si in stare de pace, incarcata de pozitiv este necesara ca sa iei o decizie mare de afaceri. Poate ca ai uitat acest adevar in ceea ce priveste planul tau financiar pentru aceasta saptamana. Abtine-te din a face pasi pripiti. Gandeste de doua ori, chiar de trei inainte de a sari in ceva mare ce poate duce la un mare regret. Deocamdata, nu face investitii sau planuri ce implica sume mari de bani.

Relatia Racului cu banii :

Pentru Raci, banii sunt in totalitate asociati cu cuibul, fiind foarte important pentru ei sa aiba o fundatie solida in care sa se ocupe de cei dragi si o casa sigura si foarte confortabila. Nu isi cheltuie banii impulsiv. Daca fac planuri sa cumpere ceva substantial in casa, vor face cercetari ca sa fie siguri ca e cea mai buna oferta. Racii stiu sa isi faca un buget si sa tina de el si sa il pastreze pentru cheltuieli mari si importante. Ei nu vor sa simta niciodata frica de a nu avea suficient pentru a-si mentine casa ; daca asa ceva s-ar intampla, s-ar invinovati si intreaga lor lume s-ar destrama.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!