Horoscop Camelia Pătrășcanu 3 septembrie 2024. Cum influențează zodiile Luna Nouă în Fecioară

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3 septembrie 2024. Luna Nouă în Fecioară aduce cu sine un val de responsabilitate și efort, îndemnându-ne să nu evităm dificultățile, ci să le înfruntăm cu curaj. Vor fi multe evenimente, care necesită muncă, responsabilitate și efort.
Alina Costache
02 sept. 2024, 23:17
Horoscop Camelia Pătrășcanu 3 septembrie 2024. Cum influențează zodiile Luna Nouă în Fecioară
Horoscop Camelia Pătrășcanu 3 septembrie 2024

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3 septembrie 2024. „Practic, e o conjuncție Soare-Lună în Fecioară și asta se întâmplă o dată pe an. Începem să simțim efectele din 3 septembrie încolo, continuând până pe 4 septembrie după-amiaza, la ora 17:00.

Este un aspect important, contextul este unul tensionat, ceea ce înseamnă că avem multe lucruri de făcut la capitolul organizare. Ne dăm seama ce e util pentru noi și ce nu. Facem o etichetare, o categorisire a lucrurilor în viața noastră. Vorbim și de relații, priorități, valori, obiective pe care ni le stabilim. E un fel de lucru de grădină pe care-l facem în toată viața noastră„, a spus Camelia Pătrășcanu, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Se dă drumul la distracție! Care sunt zodiile care se bucură de ieșirea lui Mercur din retrograd

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3 septembrie 2024

Berbecii au afectată zona muncii. Acolo sunt cele mai multe reorganizări. Pot decide ce lasă în urmă, ce responsabilități nu mai sunt potrivite pentru ei. Consideră că pot obține la fel de mult cu efort mai bine dozat.

Taurii sunt vizați în dragoste. Vor să trăiască liber, după placul inimii. Luna pune accentul pe lucrurile pe care nu le-au făcut, căci au fost prea comozi. Au un imbold, sunt mai îndrăzneți, mai creativi și mai ingenioși.

Gemenii au o Lună Nouă în Fecioară care aduce calcule și clasificări: asta e bună, asta nu! Poate fi vizată mai mult cariera, dar și statutul lor la muncă. Poate fi o funcție sau o anumită poziție pe care o iau.

Racii pun ordine în gânduri și în drumuri. Pentru unii, poate fi o hotărâre pe care o iau, de a începe un demers administrativ. Alții își găsesc curajul să se deschidă către un domeniu de cunoaștere, să studieze serios, chiar dacă e vorba doar de abilități.

Leii care trec prin restriște financiară sunt stimulați și gândesc pragmatic și lucid. Sunt economi și zgârciți. Nu se aruncă la sume mari și își dau seama că organizându-se, pot din câștiguri mici să facă o avere mare.

Fecioarele, cu Luna în semnul lor, pot avea parte de o schimbare radicală de atitudine față de viață, față de oamenii din jur, față de tot ce fac ele. E vorba de o continuare a unei munci cu sine, care le-a lămurit în legătură cu cărarea lor de viață.

Balanțele au o Lună Nouă în Fecioară care vizează sănătatea. E resemnativă această Lună Nouă. Înțeleg că unele lucruri nu le pot schimba la alții. Sunt preocupate de salubritatea mediului profesional.

Scorpionii au o Lună Nouă în Fecioară aducătoare de frământări legate de expunerea lor publică. Le e teamă să nu audă anumite comentarii despre ei. Își analizează anturajul.

Săgetătorii au o Lună aducătoare de luciditate și putere în alegerea responsabilităților în toate domeniile unde pot răspunde de ceva. Își recunosc limitele, e chiar un test în acest sens. Sunt amendați mai ales Săgetătorii fanfaroni.

Capricornii au parte de schimbări în sistemul lor socio-profesional. E vorba mai mult de relații decât de funcția lor. Direcția pe care o iau lucrurile va fi diferită.

Vărsătorii au parte de frământări materiale și financiare din perspectiva muncii. Vor să realizeze niște lucruri, dar nu știu dacă pot munci pentru ele. Luna Nouă îi trage de mânecă dacă vor să cheltuiască inutil.

Peștii au Luna în zona imaginii publice, a felului în care ceilalți îi văd. Vor să corecteze ceva. Recunosc dacă au greșit, dacă n-au făcut lucrurile mai inteligent.

Spynews
Karmen Simionescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Primele declarații ale fiicei lui Adrian Minune despre separare / VIDEO
Bzi.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Fanatik.ro
Cristina Demetrescu știe care e singura zodie care primește vești bune în următoarele 7 zile. Lecți dură pentru Gemeni
Capital.ro
Statul te iartă de la plată. Decizie pentru aproape 1 milion de români. Au obligație până pe 25 noiembrie
Playtech.ro
Nadia Comăneci, apariție BOMBĂ în costum de baie minuscul! Doamne cum arată la 63 de ani
DailyBusiness
Medicamente compensate cu 90% pentru acești români! S-A SCHIMBAT LEGEA
Adevarul
Disperată după trupe, Ucraina antrenează bărbați de 40 și 50 de ani pentru luptă
Spynews
Oana Radu a confirmat că este într-o relație! Cum și-a cunoscut artista noul iubit și cu ce se ocupă tânărul
Spynews
Acces Direct. O tânără mămică e disperată! Femeia susține că tatăl copilului l-a dus pe cel mic în vacanță și nu l-a mai adus acasă timp de 5 ani
Evz.ro
EXCLUSIV. Florian Coldea, document devastator. Aroganța cu care a încercat să intimideze instanța
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Ce a făcut milionarul de 52 de ani pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Nu mai știe cum să o răsfețe: doar cei mai bogați își permit asta
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Radu Brînzan, un polițist de 43 de ani din Groj, a murit în timp ce tundea iarba din curte 😢
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Cum arată limuzina în formă de avion Wizz Air, care a ajuns virală pe rețelele sociale! Aceasta circulă pe străzile României și a făcut furori pe internet
Capital.ro
ADIO, DAN! România a pierdut vocea sa de aur: A plecat azi dintre noi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cristiano Ronaldo și Georgina au fost fotografiați în apă, în timpul unor momente intime, când credeau că nu îi vede nimeni! Au coborât de pe iaht și au dezlănțuit pasiunea dintre ei: e prima oară când superstarul portughez e văzut în timp ce face așa ceva
stirilekanald.ro
Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante
substantial.ro
Patru persoane împușcate mortal într-un tren din Chicago, suspect arestat
MediaFlux
GRAFIC creștere pensii. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu spune CÂND și CU CÂT cresc din nou 
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...