Horoscop Camelia Pătrăşcanu august 2023: „Nervii sunt întinşi, orgoliile ascuţite, vor ieşi scântei!”

Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrologice pentru luna august, în care se formează mai multe aspecte tensionate între planete. Luna august îndeamnă toate zodiile să se elibereze, să fie autentice, dar și să gândească în ansamblu și în perspectivă.
Alina Costache
21 iul. 2023, 09:47
Horoscop Camelia Pătrăşcanu august 2023:

Horoscop Camelia Pătrăşcanu august 2023. Fecioara aduce ceva cumpătare prin Mercur și Marte, iar Leul aduce înflăcărare și orgoliu. Suntem îndemnați să ne repriozitizăm viața. Suntem mai atenți la efectul acțiunilor noastre pe termen lung. Gândim în perspectivă și ansamblu. Suntem mai vigilenți.

Avem o lună plină la început de august și lună nouă pe 16 august. Luna în scădere ne va îndemna să ne eliberăm, să scăpăm de constrângeri și limitări, să spune și să facem lucruri pe care le-am amânat până acum. Nervii sunt întinși, orgoliile sunt ascuțite, vor ieși scântei.

Mercur este retrograd din 23 august, dar perioada 4-23 august este în umbra retrogradării. De aceea, trebuie să fim atenți la evenimentele ce țin de profesional și sănătate. Toate acestea vor fi reluate, reanalizate și vor trebui corectate de Mercur retrograd între 23 august și 15 septembrie. În acest mod, Mercur retrograd luminează, aduce speranță și reușită.

Horoscop Camelia Pătrășcanu august 2023: BERBEC
Pentru Berbec este un august fierbinte mai ales din punct de vedere financiar. Au tendința să cheltuie un pic prea mult, cu gândul că banii vor veni. Poate că vin, dar nu imediat. Banii nu sunt cheltuiți doar pentru ei, ci și pentru ai lor, dar nu sunt cheltuieli justificate mereu. Să fie atenți la cheltuieli, nu doar de bani, ci și de timp și energie. Vor descoperi, după 23 august, că vor avea mult de corectat, mai ales la capitolul sănătate. Mercur, chiar și retrograd, îi poate face foarte eficienți în tot ceea ce fac. Mercur le poate corecta stilul de lucru, de comunicare, orarul. Berbecii vor putea și să învețe abilități noi. E o perioadă bună pentru sănătate, mai ales în a doua jumătate a lunii august, conform horoscopului făcut de Camelia Pătrășcanu pentru Canal 33.

Horoscop august 2023: TAUR
Taurii sunt într-o stare bună mentală. Vor să facă multe lucruri. Pot experimenta diverse activități manuale. Le place să stea în natură, să se ocupe de casă, de grădinărit, sunt gospodari. Tensiunile sunt legate de faptul că vor mult. Sunt preocupați de casa lor, de căminul lor. Unii îl au și-l înfrumusețează, alții îl caută. Sunt foarte practici. Au multe de pus la punct în raport cu membrii familiei. Sunt niște discuții mai ales în puncte sensibile. Mare parte din această lună pot descoperi o pasiune, un hobby, o activitate nouă care poate duce la o ocupație nouă sau la o ocupație în paralel cu ce fac acum, care le va îmbogăți viața și care le poate aduce un plus de venit în vara viitoare, dar sunt constanți și se dezvoltă.

Astrologul Pavel Globa anunta schimbari SEMNIFICATIVE in august pentru 3 semne ale zodiacului

Horoscop Camelia Pătrăşcanu august 2023 GEMENI
Pentru Gemeni, august aduce dinamism, călătorii. Agenda lor de voiaje se poate schimba. Sunt flexibili și mobili. Gemenii rezistă la aceste replieri. Discuțiile cu cei din jur pot fi sâcâitoare și au foarte multe lucruri nespuse. Prezența familiei sau a apropiaților este importantă pentru că pot avea foarte multe conversații lămuritoare. Mulți Gemeni pot simți nevoia să se întoarcă la locurile natale, alături de cei dragi. Sufletul tânjește mai mult după reconectarea cu oamenii și locurile de care au fost foarte legați. În casă e agitație. Unii vor redecora, alții vor avea musafiri, alții vor fi pe drumuri. Din această agitație poate ieși ceva, poate chiar o împăcare cu trecutul ori o reconectare cu apropiații.

Horoscop august 2023: RAC
August aduce cheltuială pentru Raci. Sunt preocupați de bani și de viitorul lor financiar. Unii se gândesc la formule noi de lucru. Încearcă, tatonează, însă n-ar vrea să riște. Au nevoie de informații, iar Mercur îi ajută. Se documentează, învață lucruri noi, și se gândesc foarte mult la viitor. Mercur în Fecioară spune că Racii stau cu ochii pe manuale și pe lege și vin în contact cu o informație de care au nevoie. Au axa educației, studiului, care poate fi formală, prin școală, cursuri, sau informală, prin lectură. Tensiunile lor pot fi legate de faptul că nu prea știu unde se îndreaptă societatea, vremurile. Primesc informații, pe unele nu știu să le conecteze, înțeleagă sau creadă, însă au foarte mult fler și vor ști ce este mai util pentru ei.

Horoscop special: Ziua de 22 iulie 2023 este de bun augur pentru aceste ZODII. Ce le aduce mutarea Soarelui în strălucitorul Leu?

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru august 2023: LEU
Leii sunt vedetele zodiacului acum. Simt că trebuie să facă ceva cu viața lor, ceva mai relevant, și nu acceptă constrângeri. Vor fi vocali, vor spune cu ce nu sunt de acord. În august avem două prezențe planetare în zona potențialului, puterii și a banilor, Mercur și Marte. Sunt bine mobilați planetar să se pună pe treabă, să-și exploateze orice calitate. Pentru că Fecioara este un semn al diversității și dibăciei, Leii pot descoperi că pot face bani și altfel, din munca lor, dar altfel, valorificând-o altfel, sau din mici activități sau talente colaterale. Mercur le spune să nu se grăbească dacă au de negociat, pentru că vor veni informații noi. Pot, de asemenea, începe un proiect nou, care poate fi grozav și le poate aduce bani, deși ceilalți poate nu cred în el.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu august 2023 FECIOARĂ
Pentru Fecioare, luna august aduce o foarte bună mobilizare, și mentală, și volițională. Un suflu nou le traversează zodia, de aceea se poate deschide o perspectivă de viitor, și au curaj, ceea ce nu se întâmplă foarte des în cazul lor. Pot să se înscrie la un concurs sau pot da un examen important, obținând o diplomă care să le devină o trambulină pentru viitor. Colaborările cu străinătatea sunt și ele foarte bune din punct de vedere financiar. Le da ocol această idee, îi frământă, iar sfatul astrelor este să aplice pentru străinătate.

Își pot pune în valoare toate atuurile și cunoștințele acumulate, totul depinde doar de mobilizarea și curajul lor. Riscă să piardă o oportunitatea dacă amână sau nu au încredere în ele. Pot avea trac, emoții, mai ales la început de lună, dar spre mijloc și în a doua jumătate, chiar dacă li se pare că au jucat zaruri prea mari, trebuie să aibă încredere în ele. Vor avea și călătorii în afară, dar cu un scop lucrativ, pot obține bani, pot învăța ceva practic. Atenție la sănătate în această perioadă. Au mai multă energie și voință decât sănătate. Trebuie să ia aminte la ce nu fac bine pentru corpul lor.

Horoscop august 2023: BALANȚĂ
Balanțele au un august destul de agitat din punct de vedere social. Ori au prea multe întâlniri, ori nu prea au deloc și nu socializează. Cert este că au nevoie de timpul lor. Așadar, ar fi mai bine să fie întâlniri puține și de bună calitate, pentru a avea timp să-și încarce bateriile, pentru a sta puțin cu sufletul lor. Foarte bună luna pentru sănătate, multe lucruri se pot corecta. Poate au chef să facă ceva mai temeinic pentru sănătatea lor și vor obține rezultate foarte repede. În relația cu prietenii sau cu prietenii partenerului de viață pot ieși scântei. Sunt supărări cu un apropiat pentru că au sentimentul că sunt exploatate sau că fac prea mult pentru ceilalți și se neglijează pe ele. Nu sunt bani mulți, trebuie să aibă grijă de ei.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru august 2023: SCORPION
Pentru Scorpion, luna august aduce prieteni și popularitate, idei populare, activități care atrag atenția. Le merge bine și au o imagine bună. Întâlnirile sunt savuroase, spectaculoase, fac schimb de idei și pot participa la diverse activități de educare informală. Învață foarte multe lucruri și își fac contacte bune. Își dau seama, însă, că relația cu autoritățile nu este foarte bună. Deși pot înțelege punctul de vedere al altor, luna aceasta nu fac compromisuri. Asta îi poate face prea riguroși și intransigenți, dar, în general, sunt admirați în această perioadă. Pot prelua un proiect la muncă și, dacă ascultă sfaturile celor din jur, dacă se consultă cu alți oameni, dacă fac schimb de informații, proiectul poate fi un mare succes. Relația cu partenerul de viață poate fi tensionată, de aceea nu trebuie să pună presiune pe el și nici să se supere dacă gândesc diferit.

 

Horoscop Camelia Pătrășcanu august 2023: SĂGETĂTOR
Pentru Săgetător, august aduce tensiuni mai ales pentru cei care călătoresc. Dacă au flexibilitate și adaptabilitate, vor reuși să vadă partea plină a paharului. Cei care se dedică jobului, unei activități sau sarcini sunt foarte bine. Tot în august, Săgetătorii pot face servicii altor persoane, îi pot ajuta pe cei din jur. Au o imagine bună și sunt și ei fericiți ca au putut ajuta. Agenda de vacanță poate suferi modificări, iar pentru unii poate fi supărător. Atenție, cei care faceți drumuri lungi la volan, fără viteză și mai multă atenție. Vor putea exista discuții în a doua jumătate a lunii august, cu persoanele în vârstă din familie. Sunt lucruri de făcut, proprietăți de manageriat, acte de semnat.

Horoscop august 2023: CAPRICORN
Pentru Capricorn este o lună care aduce o balanță economică un pic dezechilibrată. Pot fi investiții făcute de dragul altei persoane, ori o împărțire a responsabilităților financiară. Vor exista discuții în jurul bunurilor materiale, financiare. Pentru mulți Capricorni care formează un cuplu se poate pune această problemă a apropierii sau îndepărtării fizice de partener. Nu va fi vorba de divorț, ci despre cum intră într-o altă etapă, cât de apropiați sunt, cum înțeleg fiecare tandrețea și intimitatea. Lucrurile bune sunt legate de înțelegere, înțelepciune și comunicare, care radiază pe toate domeniile, inclusiv profesional. Pot fi întâlniri foarte importante și pot avea și colaborări în străinătate. Tot ce ține de examene, de acumulare de cunoștințe, de întâlniri, de aplicare a cunoștințelor este perfect. Cu partenerul de viață, multă grijă.

 

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru august 2023: VĂRSĂTOR
Pentru Vărsător, august poate aduce un pic de tensiuni la nivel de imagine. Vărsătorii cer multe, dar pot fi împăcați și mulțumiți dacă sunt înțeleși, menajați, dacă li se fac servicii. Vorbesc mult despre asta și se și așteaptă asta. Se discută mult cu partenerul de viață despre casă și familie. Dacă ajung la un acord, sunt foarte fericiți, dacă stilurile sunt diferite și se simt respinși nu au o stare bună și au și chef de ceartă. Pot exista cheltuieli mari pentru casă, dar din banii comun și în acord cu partenerul, și pot progresa foarte mult. Mercur retrograd le poate aduce realizări în plan material, realizări pe care le așteptau de multă vreme. Trebuie, totuși, să fie economi, chibzuiți, și să încerce să facă ei, cu mâinile lor, în loc să cumpere sau să plătească pe altcineva.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru august 2023: PEȘTI
Pentru Pești, luna august aduce tensiuni legate de muncă, de stil de viață și de energie. La muncă vor multe și poate că nu toți au contextul necesar. Dacă fac multe, o fac supradozat, se consumă mult. Luna asta, Peștii au imaginație, creativitate, au chef, dar se consumă prea mult. Le-ar prinde bine să aibă alături de ei o persoană care să îi modereze, pe care să o consulte. Întâlnirile sunt foarte importante și se discută cu sinceritate și practic. Astfel, vor afla mai multe opinii și o vor putea alegea pe cea potrivită pentru ei. Alți Pești pot avea discuții conjugale practice, directe, legate de cheltuieli și obiective. Alți Pești pot acumula cunoștințe, pot învăța lucruri care pot duce la contracte și parteneriate mult mai bune din punct de vedere financiar.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
A avut un ciob de sticlă înfipt în ficat, timp de nouă ani. Cum a supraviețuit
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!