Horoscop Camelia Pătrășcanu august 2024. Mercur Retrograd, tensiuni pentru 3 zodii, dar conturi pline pentru altele

Începutul lunii august este foarte tensionat pentru că avem de-a face, din 4 august, cu Mercur Retrograd în Fecioara. Problemele de zi cu zi, de muncă, de îngrijire, de sănătate ne preocupă, fiind foarte multe lucruri de ordonat. Drumurile, călătoriile sunt și ele supuse schimbărilor și fluctuațiilor din cauza lui Mercur Retrograd.
Alina Costache
26 iul. 2024, 17:07
Horoscop Camelia Pătrășcanu august 2024. Mercur Retrograd, tensiuni pentru 3 zodii, dar conturi pline pentru altele

Horoscop Camelia Pătrășcanu, zodii în tensiune din cauza lui Mercur Retrograd. Este bine să ne uităm atent la viața noastră, să vedem ce e disfuncțional, ce putem corecta, la ce putem renunța. Este o perioadă de organizare și de ordonare a lucrurilor, o reprioritizare care este necesară. Aceste schimbări sunt foarte bine venite, cu atât mai mult cu cât au loc pe Mercur Retrograd, acesta le face cumva înstăpânite sau bine așezate.

Nu sunt ușor de pus în aplicare pentru că în aceste prime două săptămâni din august planetele sunt tensionate și trebuie să fim onești cu noi, adică să ne uităm la propriile noastre greșeli, alegeri neinspirate și consecințele lor, pentru a pune lucrurile din nou în ordine, potrivit fanatik.ro

De asemenea, este foarte important să fim atenți la munca noastră și la hârtiile de muncă, la ce semnăm, la ce ne obligă lucrurile pe care le-am semnat sau le-am discutat.
În aceste două săptămâni din august începem să vorbim și despre aprovizionare sub toate aspectele vieții. De la cămara pusă în ordine, la ordinea în casă în general, până la profesie și muncă. De suferit are și felul în care funcționăm în comunicarea noastră cu colegii sau cu diversele departamente de la care avem nevoie. Deci, comunicarea e foarte importantă.

Mercur este retrograd, de aceea este bine să fim un pic mai atenți, nu doar să fie corect ce emitem, ci să urmărim să se și înțeleagă corect ce am vrut să transmitem. Adică trebuie să ținem cont cumva și de limbajul celuilalt, de modul de interpretare. E foarte delicată problemă.

Berbecii, atenționări cu privire la sănătate
Pentru Berbeci este o perioadă cu muncă intensă, agitată, cu multe discuții și aranjamente. Sunt făcute acum, în primele două săptămâni ale lui august, dar vor fi verificate spre final de septembrie. Sănătatea este iarăși o temă pe care berbecii o iau în analiză și chiar pot face analize medicale. Ele poate nu sunt concludente din prima, poate e necesar să repete sau să ceară sfatul mai multor specialiști cu hârtiile de laborator în mână. Într-un final, în septembrie, vor primi răspunsurile cele mai clare. Pe de altă parte, sunt preocupați de bani.

Zodiile care vor primi o moștenire importantă în această toamnă. Trei nativi se vor bucura din plin de reușite

Este o primă jumătate a lunii august în care Taurii exultă. Au nevoie de libertate să-și pună în practică proiectele pe care vor să le înceapă. Nu prea ies bani din lucrul ăsta, deși ei sunt foarte pragmatici. Au Marte și Jupiter în zona banilor, iar la mijlocul lunii august se formează o conjuncție puternică. Marte și Jupiter dau din coate pentru a obține bani. Contează pe abilitățile și aturile lor în aceste proiecte și idei noi pe care le au și vor să le pună în practică. Dar pentru că Mercur e retrograd, nu iese din prima, mai trebuie ajustate. Roadele se culeg în septembrie, octombrie.

Aceste prime două săptămâni din august sunt tulburătoare pentru nativii Gemeni. Au multe lucruri, aș zice, nerezolvate din urmă, legate de familie, de siguranță, de locul prielnic pentru ei. Deși au Marte și Jupiter în semnul lor zodiacal, care le dă energie, dar și orgoliu, sunt centrați pe nevoile lor, ceea ce nu-i rău. Luptă pentru afirmarea și pentru deplinirea dorințelor lor. Dacă au nevoie de susținere din partea familiei, o caută mult cu lumânarea și nu o prea găsesc. Caută un loc de liniște și de siguranță, inclusiv o casă, poate, mulți dintre gemeni.

Citește și: CHIRON RETROGRAD iulie-decembrie 2024. Cum ne afectează întâlnirea vindecătorului rănit cu Eris, zeița DISCORDIEI și CERTURILOR

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Leii și Fecioarele, într-o continuă agitație pe toate planurile

Racii, în prima parte a lunii august, au multe gândiri și răzgândiri, analizează o problemă, oricare ar fi aceea, pe toate părțile. Discută cu foarte multe persoane, pun întrebări foarte multe, pentru că vor să-și lămurească multe aspecte despre viitor, despre calea cea mai bună, soluții diverse. Au nevoie de modele să-i inspire. Discuțiile cu prietenii sau cu persoane noi pot fi foarte inspirate. Când merg cu trenul sau așteptă în aeroport, pot întâlni oameni care le dau niște ponturi foarte utile. Unele informații îi pot bulversa și îi pot face să se răzgândească, mergând pe o altă pistă. Le este destul de greu să-și ordoneze viața.

Pentru Lei aceste două săptămâni aduc agitație financiară. Vor bani, poate au și propuneri sau proiecte noi, dar nu sunt stabili banii. Abia în septembrie se stabilizează sumele. Este bine să se gândească serios dacă pot face față unui propuneri sau unui proiect de anvergură, care îi solicită și îi scoate din matca lor. Pentru că, după 14 august, Mercur va retrograda în semnul lor zodiacal, problema se pune diferit. Ar accepta, dar se gândește dacă nu cumva solicită asta din partea lui și alte calități și dispoziții decât a fost obișnuit până acum. Se întreabă dacă este dispus să facă aceste alte lucruri. Au de reflectat.

O lună destul de agitată pentru Fecioare. Începe bine, dar spre mijlocul lunii tensiunile sunt destul de mari când vine vorba de responsabilități. Responsabilități în poziția pe care o ocupă sau responsabilități care li se dau de acum înainte. Ar fi tentată să spună da pentru că sunt poate fascinate de onoarea care li se face și de schimbările pozitive care le bat la ușă. Însă, pe măsură ce se avansează spre mijlocul lunii august, își face simțită prezența nesiguranța. Sunt copleșite de aceste schimbări care le solicită calități în plus sau să dovedească calitățile profesionale, de comunicare pe care le au, într-un mod impecabil. Această frică de a nu greși le paralizează și le face să ezite.

Balanțele și Scorpionii, în gardă când vine vorba de colaborări
În luna august Balanțele sunt reflexive la început, dar pe măsură ce avansează spre mijlocul lunii, parcă ies din anonimat. Au nevoie de o perioadă în care să-și analizeze gândurile, să stea cu propria lor persoană liniște. Apoi, intră din nou în zona de agitație, de întâlniri sociale, de a ascultat ce vorbesc alții. Asta nu le face foarte bine. Pe de altă parte, au tendința în aceste două săptămâni din august de a-și analiza niște gesturi, niște cuvinte pe care cândva le-au spus către o anumită persoană. Pot considera că au făcut o nedreptate și să simtă nevoia unei corecții de atitudine, chiar să spună cuvinte cu sinceritate pentru a corecta relația.

Scorpionii au un început de august agitat și tensionat. Pleacă părea mult urechea la ce se comentează în jur despre ei, despre alții. Oamenii importanți cu care colaborează. Sunt atenție la parteneri sau la oamenii foarte apropiați cu care ei lucrează și ezită să-și transmită cu sinceritate gândurile ca să nu rănească.
Au foarte multe scrupule, foarte multe ezitări legate de cum primesc ceilalți ceea ce fac ei. Au trac în public, în sensul că orice ieșire la rampă îi emoționează. Parcă le este teamă, îi descurajează și asta tot din teama de a nu pica rău. Au nevoie să cunoască mai bine anturajul și persoanele în fața cărora se află.

În prima parte a lunii august Săgetătorii pot avea discuții cu oamenii apropiați de la muncă sau tovarășii apropiați. Trebuie să dea niște explicații legate de lucruri pe care le-au făcut, mai ales acolo unde au avut și colaborări profesionale sau o treabă comună. Aceste explicații survin pentru că s-au streculat niște greșeli, pentru că anumite lucruri au fost făcute superficial, n-au fost atenți sau n-au rostit vorbele cu claritate. Dacă o fac cu demnitate și cu transparență, lucrurile se aranjează foarte repede. Dar, dacă și vor să-și acopere o greșeală cu alte exagerări, lucrurile nu vor ieși bine, iar Mercru Retrograd, în aceste două săptămâni, spune că mai mult se rostogolesc și se măresc niște neadevăruri, care la un moment dat pot răni.

Horoscop Camelia Pătrășcanu, probleme financiare pentru Vărsători
Începutul lunii august și pentru Capricorni vine cu multă agitație. Agitație legată de drumuri care nu se mai fac, poate pentru că nu reușesc să se sincronizeze cu diverse persoane. În dialogul cu persoanele apropiate au senzația că una spun, alta fac, că n-au valori comune, n-au o viziune comună cu ceilalți, cumva că sunt pe felii diferite. Asta îi poate deranja atât la muncă sau în munca pe care o fac împreună cu partenerul sau cu apropiații. Problema aceasta a limbajului, care poate răni, care descurajează e foarte importantă. Ei se străduiesc să spun adevărul, să fie corecți, dar nu întotdeauna adevărul rostit brusc, e constructiv.  Își doresc să fie constructivi, dar trebuie să-și adapteze limbajul la puterea de înțelegerea a celuilalt.

Pentru Vărsători, aceste două săptămâni, cu Mercur Retrograd pot aduce probleme financiare, pierdere de bani. Aceste pierderi pot fi legate de propriile lor slăbiciuni și vicii, care consumă bani. Aici este o corecție de făcut. În al doilea rând, este dificila colaborare cu o persoană care îi dezamăgește, care nu își face treaba. Sesizează lucrurile astea, ar dori o schimbare, dar își dau seama că schimbarea trebuie făcută din partea lor. Ori nu mai colaborează cu persoana, ori se distanțează de persoana respectivă. Trebuie să fie foarte economi, foarte zgârciți în această perioadă. Nu numai cu bani, ci și cu timpul și energia, să nu le investesc în lucruri care nu merită sau pentru o persoană care nu le răsplătește cumva.

Aceste două săptămâni din august pentru Pești sunt aducătoare de emoții legate de imaginea lor, cum sunt interpretați, inclusiv de membrii familiei. De asemenea, discuții și în familie legate de confort și de casă, sau de libertatea de care ei au nevoie pentru a se putea desfășura. Pot fi discuții legate de proprietate, de avere, de dreptul lor la moștenire, sau spațiul lor în casă. În contactele sociale, multe pe care le pot avea, nu știu ce să se înțeleagă de la ceilalți. Nu știu cum să se poziționeze. Discreția nu e întotdeauna câștigătoare. Nu trebuie să se mâhnească prea tare dacă oamenii interprează greșit.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cum poți afla online ce vechime în muncă ai acumulat. Vei ști exact la ce pensie să te aștepți
Capital.ro
Ungaria e părăsită. Este o umilință supremă pentru unguri. Au refuzat să participe
Playtech.ro
O bătrână din Buzău a folosit 30 de ani o piatră drept opritor de ușă, până când s-a descoperit că aceasta valorează un milion de euro
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia. „Profită că nu înțelegem alfabetul lor”
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Ciclon în Marea Neagră. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe litoral
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
A murit la plajă! Vedeta de 41 de ani s-a prăbușit, pur și simplu, pe nisip
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Cum a reușit un cuplu de români să producă o pagubă de peste 16.000 de lei unor hoteluri din Sinaia! Au plecat fără să achite masa și cazarea
Capital.ro
Ordinul care se aplică în toată România. Intră în vigoare astăzi, 31 august 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Grecia va interzice utilizarea telefoanelor mobile în școli începând cu 11 septembrie
MediaFlux
Câți români NU VOR PRIMI CREȘTERI DE PENSII de la 1 ianuarie. Dezvăluiri despre "a doua recalculare"
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...