Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care este cea mai mare vulnerabilitate a fiecărei zodii. Balanțele te vor alunga din viața lor dacă te prind cu minciuna

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care sunt vulnerabilitățile zodiilor. Ce secrete ascunse au nativii și care sunt punctele lor sensibile.
Alina Costache
07 nov. 2023, 09:29
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care este cea mai mare vulnerabilitate a fiecărei zodii. Balanțele te vor alunga din viața lor dacă te prind cu minciuna
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care este vunerabilitatea fiecărei zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astroloaga a realizat o analiză specială despre vulnerabilitățile fiecărei zodii, potrivit fanatik.ro. Fiecare zodie are o sensibilitate, de aceea e bine să o cunoaștem, pentru a nu-i supăra pe cei din jur, mai ales dacă nu ne dorim asta.

În cazul în care peste o vulnerabilitate astrală se suprapune și un șir de nacazuri, lucrurile devin și mai grave. E bine să știm aceste lucruri despre zodii pentru a nu scoate ce e mai rău din ele.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodiile care se vor confrunta cu un adevărat haos. Retrogradarea lui Saturn se va sfârși peste câteva zile

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Punctele sensibile ale zodiilor

Berbec

Berbecii nu suportă amânarea, lăsarea pe mâine, demobilizarea, fie din frică sau lașitatea a lor sau a altora. Nu suportă acest lucru nici la ei, nici la alții. Nu suportă cobitul. Decât să îi spui nativului acestei zodii că nu are voie să facă un lucru, e mai bine să le oferi soluții.

Taur

Aspectul deranjant pentru Tauri este graba. Ei au nevoie de ritm. Ritmul poate fi unul alert, dar vor să fie lăsați să lucreze în ritmul lor. Se pot înfuria dacă se simt presați. Surprizele, șocurile, punerea în fața unor situații gata create nu sunt ok pentru ei. Pot fi deranjați dacă cineva trece peste ei sau nu îi consultă.

Gemeni

Gemenii nu suportă fixitatea. Sunt mobili, mereu în mișcare. mintea lor e în mișcare, relațiile lor sunt în mișcare. Obligația de a păstra conduita poate fi supărătoare. Sunt oameni de cuvânt, dar fac lucruri pentru că așa vor și așța simt.

Rac

Vulnerabilitatea Racilor este fluctuația. Sunt semne conservatoare și fidele unei profesii ori familiei. Nu suportă lucrurile schimbate peste noapte. Asta îi fac să fie nesiguri și se pot închide în carapacea lor.

Leu

Sensibilitatea Leilor poate fi legată de tradiții și conservatorism. Nativii vor să facă lucruri care au logică, nu doar pentru cp trebuie. Nu suportă să facă un lucru pe care îl fac toți. Pot fi stârniți să facă totul pe dos.

Fecioară

Pentru Fecioare, problematică este expresivitatea, ieștiul la rampă. Sunt nativi modești, care rar ies în față, de aceea evită să aibă funcții de conducere. Sunt mulțumite că se muncește, nu că sunt pe scenă. Provocările care îi obligă să iasă în față le pot da mari emoții și le pot vulnerabilza.

Balanță

Balanțele au ca punct sensibil nerecunoașterea lucrurilor – minciuna. Au un gust pentru adevăr, ordine și disciplină uriaș. Sunt foarte buni evaluatori, cântăritori de situații pentru alții. Punctul lor sensibil e minciuna. Pentru Balanțe, e organică minciuna, cunoașterea adevărului.

Scorpion

Scorpionii urăsc să fie abandonați sau preferați alții în locul lor. Le e teamă că sunt dați la o parte. Le e frică să nu mai fie preferați, de a se muta atenția de la ei la altcineva, de a pierde controlul, legătura cu ceva sau cineva.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu noiembrie 2023. Ce zodii au planetele în zona banilor

Săgetător

Vulnerabilitatea săgetătorilor este prizonieratul. Nu vor să fie legați de o persoană, vor să își afirme libertatea. Au teama că pot fi acaparați, sufocați de sarcini, de obligații, de contexte, de persoane. Fac ceva și strică un aranjament, pentru că riscă să fie prinși în plasă. Sunt într-o evoluție permanentă.

Capricorn

Capricornii sunt supărați de ascunderea sau manipularea legii, regulilor și a adevărului. Când se încalcă o normă, cînd sunt afirmate crezuri greșite, când instituțiile nu-și fac treaba nu suportă.

Vărsător

Vărsătorii nu suportă rigiditatea în raporturile cu oamenii. Dacă văd lipsa de umanitate, de empatie, zgârcenia, egoismul sunt chestiuni greu de suportat. Pot intra în mari porbleme din cauza exaltării pe care o au în a ajuta lumea.

Pești

Peștii sunt deranjați de impredictabilitate. Oricât ar fi de maleabili, căci se pot adapta la stările emoționale ale celorlalți, șocurile îi deranjează. Aproape că nu le poți face surprize, tot ce e spontan îi demobilizează.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Scrisoarea de garanție bancară – un instrument financiar din ce în ce mai popular în România
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'