Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Soare-Pluto face ravagii în sectorul financiar și în cel al relațiilor. Tensiuni în creștere până la sfârșitul lunii

A doua jumătate a lunii octombrie stă sub semnul tensiunilor. Cuadratura Soare-Pluto va face ravagii mai cu seamă în două sectoare de viață, cel financiar și cel al relațiilor. Nativii vor fi supuși unui test de voință.
Alina Costache
14 oct. 2024, 18:17
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Soare-Pluto face ravagii în sectorul financiar și în cel al relațiilor. Tensiuni în creștere până la sfârșitul lunii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Între 15 și 31 octombrie, Soarele va intra în Scorpion, iar Pluto va trece în Vărsător. Cuadratura Soare-Pluto este una tensionată, iar acest lucru va veni la pachet cu tensiuni pe sectoarele financiar și relațional. Vom vrea noi să realizăm niște lucruri mărețe. Aflăm cum e bine să ne testăm limitele, ce putem și nu putem să facem sau să acceptăm din partea celorlalți.

În această perioadă, ne dăm seama de toxicitatea oamenilor care ne înconjoară și ne dorim să luăm distanță de ei. Cuadratura ne învață să punem limite.

Horoscop Camelia Pătrășcanu BERBEC

Berbecii au un test pe sectorul relațiilor până pe 22 octombrie. Este o lecție importantă pentru ei și pot apărea nemulțumiri, scrie fanatik.ro

Horoscop Camelia Pătrășcanu TAUR

Cuadratura Soare-Pluto vorbește, în cazul acestor nativi, despre situații în care se simt forțați să facă ce nu ar face doar pentru a fi politicoși. Li se pare foarte greu și au senzația că se pun într-o situație ingrată.

Horoscop Camelia Pătrășcanu GEMENI

Gemenii sunt foarte încordați la muncă. Până pe 22 octombrie, au multe momente în care se întreabă dacă folosește la ceva ceea ce fac ei.

Citeste si Zodiile cu dublu noroc până la finalul anului 2024. Noua cuadratură aduce stabilitate financiară

RAC

Racii se ocupă de multă lume, dar nu îi pot ajuta pe toți. Preocuparea lor este să facă ceva și pentru ei în toate situațiile pe care le trăiesc.

Horoscop Camelia Pătrășcanu LEU

Tensiunea dintre Soare și Pluto vizează sentimentul de siguranță în cazul Leilor. Se întreabă dacă rezistă, dacă mai pot face față căci îi consumă prea multe lucruri de multă vreme.

FECIOARĂ

Fecioarele au tensiunea vizând aspectele financiare până pe 22 octombrie. După această dată, va fi vorba mai mult de curajul de a acționa, de a vorbi, de a se lupta pentru ceea ce consideră că merită.

Horoscop Camelia Pătrășcanu BALANȚĂ

După 22 octombrie, Balanțele au Soarele în zona banilor. Identifică cu mare ușurință ocaziile bune. Trebuie să vorbească într-un mod care nu le e foarte la îndemână.

Horoscop Camelia Pătrășcanu SCORPION

Scorpionii au Soarele în semnul lor, așa că tensiunile țin de limitele lor. E clar că trebuie să iasă dintr-o zonă de confort.

Citeste si Miracolele se țin scai de trei zodii în perioada Crăciunului. Visurile nativilor devin realitate în luna decembrie

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au tensiunea care vizează banii și câștigul, în general, sau menajarea. După 22 octombrie, vizează tactul. Mai mult vor să facă slalom printre dificultăți decât să le confrunte. Se eschivează minunat cu Venus în semnul lor zodiacal.

Horoscop Camelia Pătrășcanu CAPRICORN

Capricornii au tensiunea dată de problematica viitorului. Se preocupă de câți bani au șansa să câștige și ce trebuie să facă pentru asta.

Horoscop Camelia Pătrășcanu VĂRSĂTOR

Vărsătorii au tensiunea dată de responsabilitățile de orice fel și ieșirea în lume. Nu pot să facă anumite lucruri oricum, pentru că cei din jur au așteptări mari de la ei, iar ei simt că nu pot dezamăgi.

PEȘTI

Peștii au cuadratura aducătoare de revelații supărătoare legate de anturaj, de societate. Cumva, intuiția le spune că o anumită direcție în care sunt tentați să o apuce nu e bună.

DailyBusiness
Deschiderea oficială a segmentului Joseni-Ditrău din Autostrada Unirii A8!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Fanatik.ro
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la suprafață de uraganul Milton
Capital.ro
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Playtech.ro
Ce a făcut o femeie după ce McDonald`s a construit un restaurant lângă casa ei
DailyBusiness
Schimbare MAJORĂ în legislația auto. ITP-ul devine istorie pentru mașinile noi, începând cu 1 ianuarie 2025!
Adevarul
Fiica lui Navalnîi lucrează la sediul de campanie al Kamalei Harris
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Greșeala care transformă varza murată în eșec. Câteva trucuri simple de respectat
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
„A venit direct unul prin spate şi mi-a dat cu ciocanul în cap” El este Valentin, tânărul bătut și lăsat inconștient de un grup de opt individizi într-un cartier din București. De la ce ar fi pornit conflictul
Cancan.ro
Petrică Baicu, un tânăr de 24 de ani, a fost dat dispărut în Germania în urmă cu 2 luni. Ireal unde a fost găsit, acum, în octombrie 2024
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Taxă obligatorie în România. Se impune o nouă majorare: În mod cert, e loc de creştere
StirileBZI
Președintele Casei de Pensii îi liniștește pe seniori: „Banii se dau retroactiv, iar toate deciziile se trimit până la finalul lunii”
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Știrea momentului în România! E GRATIS!
substantial.ro
Avertismente din Germania privind potențialul conflict Rusia-NATO
MediaFlux
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Betonul vrajbei noastre: scandalul planșeului de la Piața Unirii face deja victime