HOROSCOP Camelia Pătrășcanu. Cum arată sfârșitul lunii mai pentru zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum se va sfârși luna mai 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Previziunile pentru zilele următoare
Alina Costache
20 mai 2024, 18:31
HOROSCOP Camelia Pătrășcanu. Cum arată sfârșitul lunii mai pentru zodii

Horoscop sfârșitul lunii mai 2024. Această perioadă va fi decisivă pentru trei zodii. Norocul le surâde și vor avea șansa de a atinge succesul pe final de lună.

Luna ajută la obținerea rezultatelor foarte bune la locul de muncă, iar noi proiecte apar la orizone. În același timp, Jupiter care parcurge ultimele grade din Taur, ajută ca lucrurile să meargă ca pe roate. Sfaturile cerute, munca suplimentară și regimul alimentar sunt recomandate în această perioadă.

Zilele de 21 și 22 mai sunt neașteptat de bune, pentru că Luna traversează Scorpionul. Pe 23 mai, poftele sunt mai mari, iar seara aduce Lună Plină. Pe 24 și 25 mai, luna traversează Săgetătorul, ceea ce aduce dorința de călătorii, potrivit Fanatik.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 mai 2024. 4 zodii cu aură divină, vor fi favorizate de astre. Altele păşesc pe gheaţă subţire

Berbec

Semnul zodiacal are două săptămâni în care poate rezolva o problemă de sănătate sau profesională. Are impresia că totul merge bine, iar spre 21 mai are puterea de a renunța la ceva ce nu le face bine.

Taur

Taurul are două săptămâni în care vrea să exploreze și să-și pună în valoare atuurile. Își testează talentele, iar după 24 mai, Jupiter intră în zona câștigurilor.

Gemeni

A doua jumătate a lunii aduce foarte multe planete care se pregătesc să intre în semnul zodiacal. Simt aripi mari și au dorințe pe care vor să le îndeplinească. Starea de spirit se schimbă, devin mai încrezători și mai pozitivi.

Rac

Racii au o perioadă plină de prosperitate. Au parte de sprijinul celor din jur, iar asta îi ajută să facă schimbări. Dacă nu au ambiții prea mărețe, lucrurile merg ca pe roate.

Leu

Nativul Leu are parte de o a doua jumătate a lunii plină de voință și prosperitate pe drumul pe care au pornit. Pot ajunge ușor la succes, pot dobândi o funcție mai mare, iar alții încep să muncească singuri pentru visurile lor.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, ultimele două săptămânii ale lunii mai vin cu succes în domeniul profesional. Un examen sau un test trecut cu brio. Le vor fi recunoscute meritele, fie că participă la un concurs, fie că sunt invitate să își exprime opinia.

Balanță

Pentru Balanțe, perioada vine cu o realizare frumoasă pe sectorul sănătății. Poate fi vorba despre vindecare, datorită faptului că au reușit să găsească un terapeut bun.

Scorpion

Scorpionii au o perioadă extrem de bună din punct de vedere social. Comunică eficient la întâlniri, folosesc normele sociale în favoarea lor și au un șarm aparte. În plus, tratează lucrurile mai lejer și devin mai relaxați.

Săgetător

Pentru săgetători, urmează o perioadă mai ușoară la job. Învață să fie mai eficienți și reușesc. Nativii fac doar lucrurile care li se potrivesc și nu simt că depun un efort mare. Se orientează spre ceva ce îi atrag mai mult.

Vărsător

În această perioadă, vărsătorii trebuie să fie cu ochii pe casă. Se întâmplă multe în cămin și vin surprize. Unele femei Vărsător pot rămâne însărcinate sau devin bunice. Alți nativi vor să își schimbe casa sau să o renoveze.

Pești

Peștii au în ultima parte a lunii idei de succes, de pe urma cărora pot câștiga sume frumoase de bani. Pot ieși în evidență prin lucruri pe care le fac mai eficient și se focusează mai mult pe o activitate.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 26 mai 2024. Axa karmică este dereglată pe Casa Sănătăţii

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!